Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Dzisiejsza (5 listopada 2014 r.) debata prezydencka - udostępnienie na YouTube

Ilość postów: 106 | Odsłon: 9796 | Najnowszy post
Aktualny widok mógłby udostępnić posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum). Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Przywróć zwykły widok wątku „Dzisiejsza (5 listopada 2014 r.) debata prezydencka - udostępnienie na YouTube”.
  • Dzisiejsza (5 listopada 2014 r.) debata prezydencka - udostępnienie na YouTube

Dziś w lokalnej telewizji debata prezydencka. Może ktoś mógłby nagrać i puścić na you tube? Większość miasta nie jest pokryta siecią kablową, a ponoć jest niesamowicie interesująca.

A może Pani właścicielka sama by taki prezent mieszkańcom Ostrowca zrobiła?

Myślę, że poi wyemitowaniu materiału w telewizji można by go udostępnić na you tube i bardzo o to proszę.

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Dzisiejsza (5 listopada 2014 r.) debata prezydencka - udostępnienie na YouTube

JUŻ jest, gdzie

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Dzisiejsza (5 listopada 2014 r.) debata prezydencka - udostępnienie na YouTube

Kłamaga na debacie spadł ze stołka!!!!PROROCTOWO jakieś?

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

W to proroctwo to ja chcialbym wierzyć. Nawet taki fotel poznal się na panu anty staroscie. Brawo dla fotela.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Odp.: Dzisiejsza (5 listopada 2014 r.) debata prezydencka - udostępnienie na YouTube

To dawaj linka!

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Odp.: Dzisiejsza (5 listopada 2014 r.) debata prezydencka - udostępnienie na YouTube

Jeszcze nie ma ;będzie dopiero dzisiaj w kablówce. Ciekawe czy wszystko puszczą ?

Laura
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

bedzie na strone lokalnej tv. nie trzeba nagrywac. ewentualnie od razu mozna obejrzec o 17:30

Gość_Dee
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Ta debata ma być w internecie bo została zorganizowana przes Ostrowiecka.tv, wystarczy "wygooglać"

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

i co ten Ołownia pokazał w debacie? tak sie nim zachwycacie? totalna porazka ten czlowiek. nie ma wlasnych pogladow a papuguje tylko mikkego.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

http://www.lokalnatelewizja.pl/29,6261-debata_prezydencka_2014_.html

debata w internecie

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 27

Ołownia faktycznie, dobrze mówią, że młodzi maja na niego głosować. Chce wszystko sprywatyzować. Dla mnie porażka. Jakie będą wtedy zwolnienia? Jakie będą ceny za wodę i ciepło, jak będzie to miał ktoś prywatny. I najciekawsze, czego nie powiedział, za ile to chce sprzedać. Wątpię, żeby ktoś to kupił za realną wartość, czyli raczej jak wszystko pójdzie za bezcen.

I dodam, że sam prowadzę prywatną działalność, jestem za własnością prywatną, ale nie za wyprzedażą tego, co nasze. Bo własność miasta jest - w pewnym sensie - nasza własnością.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 122

Pokazał jak to prywaciarz,wiekszosc sprywatyzowac a biedni jak dostaja z Mopsu pomoc to maja ja odpracowac,a co tam mpk w koncu on na podworku ma 3 samochody

Gość_anka
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_YrU32Tm92k

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Dzięki, fajnie że telewizja udostępniła. Pani właścicielko, jest Pani Wielka. I fajnie, że poszło bez cięć i udziwnień. Jakoś tylko pan Kałamaga nie przypomina tego gościa z bilbordów, a zwłaszcza zębami.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

Chłodnym okiem o debacie:

- zwyciężył w niej Górczyński (nie jestem jego zwolennikiem)

- Kałamaga bledziutko i zakłamuje rzeczywistość (nie jestem jego zwolennikiem)

- Sułek umie dowalić i zażartować (nie jestem jego zwolennikiem)

- Duda - raz rozsądnie brzmi, raz dziwnie (nie jestem jego zwolennikiem, ale chyba na niego zagłosuję)

- Ołownia - rozczarował, niestety bez siły przebicia (jestem zwolennikiem KNP)

- Adamski - kandydat bez szans (nie jestem jego zwolennikiem)

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

zawsze można obejrzeć na http://www.lokalnatelewizja.pl/

Gość_nie ma za co
      Zgłoś
      Odpowiedz

Osobiście zagłosuję na Dudę,ale Leszek jest the best

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Duda jedyny facet z charyzmą!Prawdziwy człowiek z krwi i kości.Widać że wierzy w to co mówi.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
18 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -