Na stos, sztos, analnie, werbalnie plując-dysząc,ufff , luzik ludziska bo wylewu dostaniecie.Wiosna za oknem się rozpierdyka, ptaszęta się pykają, komarzyska bzykają, a wy tylko tamto-siamto-owanto.Na stos, kurteczka, a za miesiąc już nie będziecie pamiętać tego "wuntku".
Luzik ludziska....tęczowo i średniowiecznie wali mnie to serdecznie
Bajo, kolce schowaj młody, kupa życia przed tobą.
A gdzie pismenek, mój idol jedyny zaraz po Józku Stalinie kochany serdeczny druh, niezapomniany wklejacz wąchacz i okultysta-marksista w jednym, karwasztwamać.
A dlaczego ty alexis nie napiszesz ze lekarze po przyjeciu prywatnie nie daja rachunku.Przyjmie kilkanascie osób a na drzwiach pisze że przyjmuje od 16 do 17.
Jaroslaw w Jaroslawiu
No ponad 1000 złotych za pogrzeb,za ślub jeszcze więceji jeszcze na pogrzeb go podwiozą .Tu się zarabie pieniądze bez podatku nic nie robiąc a kobitkę za 20 jajek by wsadzili do więzienia,to jest polityka.
alexis w obliczy ciężkiej choroby albo śmierci będziesz wzywać Boga zobaczysz już niedługo .A ty kpisz i nie tylko ty.Wy wszyscy co tak nienawidzicie Wiary i obrażacie Boga i Chrześcijan-już niedługo.Na onkologii jak pisał jeden pracownik widział takich jak wy maluczkich i wołaj~ący pomocy Boga.
ksiądz to nie Bóg i póki co nie trzeba się do niego modlić, więc nie mylcie pojęć.ja wierząc w Boga nie wierze w księży i ich powołanie , bo żyjąc na tym świecie już dobrych parę lat jeszcze ani razu nie spotkałam się z "prawdziwym" księdzem z powołania ... nikomu nie zazdroszczę ale widząc jaka bieda panuje w Ostrowcu, zamiast bujać się nowym passatem mógłby trochę pomóc biednym
Otóż to. Można być ateistą i najlepszym, uczciwym człowiekiem albo nauczycielem i sługą bożym (!) z samochodem, za cenę którego wyżywiłaby się cała afrykańska wioska przez rok. Obłuda i hipokryzja, a najgorsze, że z przyklaskiem i powszechną akceptacją.
W żadnym wątku nie zauważyłem żeby ktoś obrażał Boga,wszyscy piszą o pazerności księży.To nie jest to samo.I mają rację.
Katolik,tobie to potrzebny psychiatra.Nikt tu Boga i wiary nie obraża,tylko krytykujemy księży,że żyją w dostatku i przepychu.Stać cię na takie auto?Stać cię na to,żeby finansowo wspierać rodzinę,mieszkać w pięknych willach ?To jeśli ich tak popierasz,to pewnie od biednej wdowy też byś wyciągnął łapę po kasę za pogrzeb.Afera goni aferę w Kościele,w samym Watykanie.Złodziejstwo,pedofilia i rozpusta.Wolę się pomodlić do Boga na łące,a facetowi w sukience się już nigdy nie wyspowiadam.Jestem kobietą dojrzałą i wstyd mi kiedyś było,o jakie rzeczy wypytywał mnie młody ksiądz przy konfesjonale.Zboczeniec seksualny.
Podobno w obliczu remontu chałupy też się wzywa.
a niech ma, jego spraa, jak go stać?
Wolę ksiedzy dać na tacę niż utrzymywać darmozjadów w urzędach, starostwach i na poństwowych posadkach.
Lekarze to dopiero zdzierają kasę i tam nie ma już dobrowolności. Chcesz żyć - płać i płacz. Tego jakoś taka alexis nie zauważa. Lekarz składa przysięgę Hipokratesa, jak to ma się do tego co robią? Czasami naciągają na wizyty prywatne ludzi tylko po to aby na nich więcej zarobić. To jest patologia dopiero. Do Kościoła przynajmniej nikt nikogo nie zmusza.
Ja jestem ateista i na kościól nie daje. Ale to co piszecie to dowód waszego prymitywizmu i zwykłej zawiści. Nie podejrzewam, że ksiądz kupił ten samochód z datków. Zwyczajnie pochodzi z zamożnej rodziny i stać go na taki samochód. Dziwię się tylko, że najbardziej zawistni są katolicy.
najwięcej oszczędza kto unika kiędza