Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                • Odp.: Dziś zobaczyłem, jak ksiądz podjeżdża Passatem z 2013 r. pod Staszica, a mówią, że biedni są

Na stos, sztos, analnie, werbalnie plując-dysząc,ufff , luzik ludziska bo wylewu dostaniecie.Wiosna za oknem się rozpierdyka, ptaszęta się pykają, komarzyska bzykają, a wy tylko tamto-siamto-owanto.Na stos, kurteczka, a za miesiąc już nie będziecie pamiętać tego "wuntku".

Luzik ludziska....tęczowo i średniowiecznie wali mnie to serdecznie

Bajo, kolce schowaj młody, kupa życia przed tobą.

A gdzie pismenek, mój idol jedyny zaraz po Józku Stalinie kochany serdeczny druh, niezapomniany wklejacz wąchacz i okultysta-marksista w jednym, karwasztwamać.

Gość_atamcichobyć
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                  • Odp.: Dziś zobaczyłem, jak ksiądz podjeżdża Passatem z 2013 r. pod Staszica, a mówią, że biedni są

Aktualnie odprawia voodoo nad pacynką Jarosława.

antares
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

A dlaczego ty alexis nie napiszesz ze lekarze po przyjeciu prywatnie nie daja rachunku.Przyjmie kilkanascie osób a na drzwiach pisze że przyjmuje od 16 do 17.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 64

Odp.: Dziś zobaczyłem, jak ksiądz podjeżdża Passatem z 2013 r. pod Staszica, a mówią, że biedni są

Jaroslaw w Jaroslawiu

pismen
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 65

Odp.: Dziś zobaczyłem, jak ksiądz podjeżdża Passatem z 2013 r. pod Staszica, a mówią, że biedni są

No ponad 1000 złotych za pogrzeb,za ślub jeszcze więceji jeszcze na pogrzeb go podwiozą .Tu się zarabie pieniądze bez podatku nic nie robiąc a kobitkę za 20 jajek by wsadzili do więzienia,to jest polityka.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 61

alexis w obliczy ciężkiej choroby albo śmierci będziesz wzywać Boga zobaczysz już niedługo .A ty kpisz i nie tylko ty.Wy wszyscy co tak nienawidzicie Wiary i obrażacie Boga i Chrześcijan-już niedługo.Na onkologii jak pisał jeden pracownik widział takich jak wy maluczkich i wołaj~ący pomocy Boga.

Gość_Katolik
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Skąd pewność, że katolickiego Boga?

antares
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

ksiądz to nie Bóg i póki co nie trzeba się do niego modlić, więc nie mylcie pojęć.ja wierząc w Boga nie wierze w księży i ich powołanie , bo żyjąc na tym świecie już dobrych parę lat jeszcze ani razu nie spotkałam się z "prawdziwym" księdzem z powołania ... nikomu nie zazdroszczę ale widząc jaka bieda panuje w Ostrowcu, zamiast bujać się nowym passatem mógłby trochę pomóc biednym

Gość_ann
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Otóż to. Można być ateistą i najlepszym, uczciwym człowiekiem albo nauczycielem i sługą bożym (!) z samochodem, za cenę którego wyżywiłaby się cała afrykańska wioska przez rok. Obłuda i hipokryzja, a najgorsze, że z przyklaskiem i powszechną akceptacją.

antares
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 68

W żadnym wątku nie zauważyłem żeby ktoś obrażał Boga,wszyscy piszą o pazerności księży.To nie jest to samo.I mają rację.

Gość_nieśmiały
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 75

Katolik,tobie to potrzebny psychiatra.Nikt tu Boga i wiary nie obraża,tylko krytykujemy księży,że żyją w dostatku i przepychu.Stać cię na takie auto?Stać cię na to,żeby finansowo wspierać rodzinę,mieszkać w pięknych willach ?To jeśli ich tak popierasz,to pewnie od biednej wdowy też byś wyciągnął łapę po kasę za pogrzeb.Afera goni aferę w Kościele,w samym Watykanie.Złodziejstwo,pedofilia i rozpusta.Wolę się pomodlić do Boga na łące,a facetowi w sukience się już nigdy nie wyspowiadam.Jestem kobietą dojrzałą i wstyd mi kiedyś było,o jakie rzeczy wypytywał mnie młody ksiądz przy konfesjonale.Zboczeniec seksualny.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 70

Podobno w obliczu remontu chałupy też się wzywa.

Gość_Tata Fuhrera
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 73

a niech ma, jego spraa, jak go stać?

Wolę ksiedzy dać na tacę niż utrzymywać darmozjadów w urzędach, starostwach i na poństwowych posadkach.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Lekarze to dopiero zdzierają kasę i tam nie ma już dobrowolności. Chcesz żyć - płać i płacz. Tego jakoś taka alexis nie zauważa. Lekarz składa przysięgę Hipokratesa, jak to ma się do tego co robią? Czasami naciągają na wizyty prywatne ludzi tylko po to aby na nich więcej zarobić. To jest patologia dopiero. Do Kościoła przynajmniej nikt nikogo nie zmusza.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 76

Ja jestem ateista i na kościól nie daje. Ale to co piszecie to dowód waszego prymitywizmu i zwykłej zawiści. Nie podejrzewam, że ksiądz kupił ten samochód z datków. Zwyczajnie pochodzi z zamożnej rodziny i stać go na taki samochód. Dziwię się tylko, że najbardziej zawistni są katolicy.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Jest takie powiedzenie: jak masz księdza w rodzinie to cię bieda nie dopadnie"- teraz zastanów się dlaczego powstało.

Gorgoth82
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Biedni parafianie sponsoruja biednego ksiedza.

pismen
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 84

najwięcej oszczędza kto unika kiędza

Gość_zibijanek
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
16 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę