Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

Odp.: dziś zobaczyłem jak ksiądz podjeżdza passatem z 2013r pod staszica, a mówią że biedni są

No to ja musze państwu oddawać haracz a on nie musi?! A z jakiej racji? Co to za kasta taka wyrosła na naszych oczach, spasiona i gnuśna kasta, której bronimy zębami i pazurami...? A prawda jest taka, że nas już nie będzie, z nas skórę ostatnią zedrą żywcem a kasta się obroni, po nich choćby i potop...

Alexis
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                    • Odp.: dziś zobaczyłem jak ksiądz podjeżdza passatem z 2013r pod staszica, a mówią że biedni są

Alexis jak to nie musi? Płaci normalnie jak Ty i ja. Tylko co Ty, taka zagorzała ateistka możesz o tym wiedzieć? Powiem Ci, że wkurzają mnie tacy ludzie, co to gdzieś usłyszą jaką bajeczkę a potem powtarzają ją jak w głuchym telefonie. Nie znasz człowieka to go nie osądzaj. Chyba, że chcesz żebyśmy tu na forum wystawili Tobie opinię, na podstawie tego co wypisujesz.. Obawiam się, że nie będzie pochlebna. Ile podłości i złośliwości musi być w Tobie..

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                      • Odp.: dziś zobaczyłem jak ksiądz podjeżdza passatem z 2013r pod staszica, a mówią że biedni są

a mnie cieszy ze takim jeździ ,a czy na zachodzie chodza na pieszki??nie po prostu u nas tusk zgotowal i gotuje nam nadal zaścianek i bide ,a dla ludzi z tzw swiata cywilizowanego to zwykly przedmiot do przemieszczania się jezdza jeszcze lepszymi nisz wieswagen i nikt z tego powodu nie lamentują jak tu polaczki

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Na zachodzie finanse parafii nie sa tajne, ksiedza parafianie rozliczaja.

pismen
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

O ile znajdą się chętni parafianie do rozliczania,bo znając chęć tych zachodnich parafian do chodzenia na msze to wątpie czy są chętni

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 99

Odp.: dziś zobaczyłem jak ksiądz podjeżdza passatem z 2013r pod staszica, a mówią że biedni są

U nas też nie są tajne i też parafianie rozliczają. Jest tylko jeden szkopuł - trzeba chodzić do Kościoła i znać swoją parafię a większość tych, co tu tak zażarcie się wypowiadają albo jest ateistami albo takich udaje, w każdym razie w Kościele nie bywają wcale albo są raz na ruski rok. Więc z czego i kogo niby mają rozliczać? Piszą tak żeby wyładować swoje frustracje, może to i lepiej że robią to w ten sposób niż mieliby napadać na niewinnych ludzi..

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 56

Trzeba byli iść do seminarium.... Jak taki cymes maja.

Gość_Borys
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 79

Dobrze napisane gościu z 13:16. Propaganda zrobiła wodę z muzgów i zło z ludzi wyłazi na każdym kroku. Brak szacunku do czegokolwiek i kogokolwiek... Sami się niszczymy w tym Kraju. ,,dziel i rządź'' to ma miejsce,a rząd się cieszy bo ludzie się na wzajem szczują(najbardziej właśnie na księży) i władzy uchodzi wszystko na sucho. Nie wiem czy jakiś rzad po 89' sie tak przyczynil do poglebienia nienawiści miedzy ludzkiej jak ten obecny...

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

Odp.: Dziś zobaczyłem, jak ksiądz podjeżdża Passatem z 2013 r. pod Staszica, a mówią, że biedni są

do staszica to samochodem musi bo przeciez spod targowicy to kawał drogi zeby na pieszo chodzic

Gość_lolek
            Zgłoś
            Odpowiedz
            • Odp.: Dziś zobaczyłem, jak ksiądz podjeżdża Passatem z 2013 r. pod Staszica, a mówią, że biedni są

a niech sobie podjeżdża nawet te 3 km (może później gdzieś jedzie) chodzi tylko o to CZYM podjeżdża.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

Odp.: Dziś zobaczyłem, jak ksiądz podjeżdża Passatem z 2013 r. pod Staszica, a mówią, że biedni są

ludzie kiedy wy zrozumiecie ze oni zyja w dostatku a wy w biedzie i wy sie jeszcze z nim dzielicie dajac na tace,a zeby ksiadz dal Wam cos grosza jak jestescie w biedzie,stracicie prace lub zachorujecie albo nawet jakis skromny posilek,obojetnie jaka kolwiek pomoc z jego strony,nie czepiam sie ale taka jest prawda

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

No właśnie @gościu z 12.02: jedyne co możesz zrobić, to zmienić swój stosunek do nic ze służalczego na obojętny bo "kijem Wisły i tak nie zawrócisz" a i uprane mózgi owieczek są już nie do naprawienia... Pozdrawiam.

Alexis
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

W takim razie kto wam bronił iść na księdza? Chcielibyście się z nimi zamienić, skoro żyją w dostatku?

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
                • Odp.: Dziś zobaczyłem, jak ksiądz podjeżdża Passatem z 2013 r. pod Staszica, a mówią, że biedni są

Nie, chcielibyśmy, żeby płacili podatki od swojej działalności jak reszta obywateli i żeby ci ogłupiani obywatele przestali ich złodziejstwo pochwalać :-)

Alexis
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Obywatelko, zawiało komuną.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Dlaczego księża nie chcą zniesienia celibatu? Bo po co mają kogoś utrzymywać.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
16 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
"Ilando" Grzegorz Drogosz
Branża: Komputery
Dodaj firmę