Sam gdybym był młody poszedłbym teraz do szkoły katolickiej ,a później do seminarium. Bardzo dobrze się uczyłem jak byłem młody, ale skończyłem historie i nie mam teraz pracy. Żałuje ,że nie zostałem księdzem. Pięć lat bym poudawał na studiach ,a później własna plebania sprzątaczka, kucharka, a praca tylko kilka razy w tygodniu po 1 h. Młodzi chłopcy jeśli dobrze się uczycie ,ale wasza rodzina nie ma pieniędzy i znajomości idzcie na księdza tam nawet jak sie klepie biede to to jedzenie, spanie i 5 tys zł miesięcznie jest
Nadal mozesz isc o ile nie jestes zonaty.
No to pismen super w tej Polsce perspektywa, albo spawacz albo ksiądz.
Praca kilka razy w tygodniu po godzinie? Widać nie macie pojęcia o pracy ks. Śmieszni jesteście.
Skąd wiadomo, że Passat był z 2013, a nie z 2012 r.?
Wiecie chyba widziałem tego ks w nowym Vw. tylko tym razem w Volkswagen Scirocco. To dopiero jest sprzęt kolorek czerwony....
Który to??
Ludzie dajcie spokój tym KSIĘŻĄ nie macie innych tematów!!!!to się do roboty zabierzcie a nie na forum bedziecie siedziec i księży obgadywać a tak to do kosciola i katolik wielki jak po bierzmowanie komunie dla dziecka czy ślub dajcie sb spokoj .... Pozdrawiam