Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
            • Odp.: Dziś zobaczyłem, jak ksiądz podjeżdża Passatem z 2013 r. pod Staszica, a mówią, że biedni są

Sam gdybym był młody poszedłbym teraz do szkoły katolickiej ,a później do seminarium. Bardzo dobrze się uczyłem jak byłem młody, ale skończyłem historie i nie mam teraz pracy. Żałuje ,że nie zostałem księdzem. Pięć lat bym poudawał na studiach ,a później własna plebania sprzątaczka, kucharka, a praca tylko kilka razy w tygodniu po 1 h. Młodzi chłopcy jeśli dobrze się uczycie ,ale wasza rodzina nie ma pieniędzy i znajomości idzcie na księdza tam nawet jak sie klepie biede to to jedzenie, spanie i 5 tys zł miesięcznie jest

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
              • Odp.: Dziś zobaczyłem, jak ksiądz podjeżdża Passatem z 2013 r. pod Staszica, a mówią, że biedni są

Fajna wypowiedź gościu z 17.46: rzeczowo i na temat. Pozdrawiam.

Alexis
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 225

Odp.: Dziś zobaczyłem, jak ksiądz podjeżdża Passatem z 2013 r. pod Staszica, a mówią, że biedni są

Nadal mozesz isc o ile nie jestes zonaty.

pismen
                Zgłoś
                Odpowiedz

No to pismen super w tej Polsce perspektywa, albo spawacz albo ksiądz.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Jak gosc ma taka potrzebe to niech idzie, a swoja droga znam ksiedza, ktory nim wstapil do seminarium byl hutnikiem i to przy wielkim piecu.

pismen
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Praca kilka razy w tygodniu po godzinie? Widać nie macie pojęcia o pracy ks. Śmieszni jesteście.

Gość_Adam
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 230

Odp.: Dziś zobaczyłem, jak ksiądz podjeżdża Passatem z 2013 r. pod Staszica, a mówią, że biedni są

Skąd wiadomo, że Passat był z 2013, a nie z 2012 r.?

Gość_marengo
      Zgłoś
      Odpowiedz

Wiecie chyba widziałem tego ks w nowym Vw. tylko tym razem w Volkswagen Scirocco. To dopiero jest sprzęt kolorek czerwony....

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Który to??

Gość_Joanna
          Zgłoś
          Odpowiedz

Ludzie dajcie spokój tym KSIĘŻĄ nie macie innych tematów!!!!to się do roboty zabierzcie a nie na forum bedziecie siedziec i księży obgadywać a tak to do kosciola i katolik wielki jak po bierzmowanie komunie dla dziecka czy ślub dajcie sb spokoj .... Pozdrawiam

Gość_emil
            Zgłoś
            Odpowiedz
16 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę