Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 201

Odp.: Dziś zobaczyłem, jak ksiądz podjeżdża Passatem z 2013 r. pod Staszica, a mówią, że biedni są

to czemu nie poszedłeś do seminarium i księdzem nie jesteś jak im jest tak dobrze - też byś jeździł nowiutkim autem !!!

Gość_gość 11
        Zgłoś
        Odpowiedz
        • Odp.: Dziś zobaczyłem, jak ksiądz podjeżdża Passatem z 2013 r. pod Staszica, a mówią, że biedni są

Gdy T.Rydzykowi zasądzono grzywne, oświadczył,że jest bardzo biedny i nie posiada żadnego majątku.Następnie opuścił gmach sądu i odjechał swoim Lexusem.

martik
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 204

Odp.: Dziś zobaczyłem, jak ksiądz podjeżdża Passatem z 2013 r. pod Staszica, a mówią, że biedni są

U nas w szkole wyszło się pzred budynek, tam był parking dla nauczycieli. 3 fury extra- 2 ksieży.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
          • Odp.: Dziś zobaczyłem, jak ksiądz podjeżdża Passatem z 2013 r. pod Staszica, a mówią, że biedni są

Zazdrościsz? Idź na księdza. Droga wolna

Gość_Adam
            Zgłoś
            Odpowiedz

To nie zazdrość tylko piętnowanie obłudy kleru.

Szyderca
              Zgłoś
              Odpowiedz

Nikt wam nie broni iść na księdza i też mieć nowy samochód z 2013!

Gość_Adam
                Zgłoś
                Odpowiedz

Masz rację, ale sumienie mi nie pozwala. Nie potrafiłbym żyć w takim zakłamaniu.

Szyderca
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 215

Przecież nie trzeba być księdzem zeby mieć samochód z 2013.

emmanuelle
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 212

ksiadz nie moze pracowac fizycznie

nie moze jezdzic byle czym

owieczki musza czuc respekt

tak bylo od zawsze

nie wiem czemu to was dziwi

Gość_~kokon
          Zgłoś
          Odpowiedz

Kokon, nie siej stereotypów. To zależy od konkretnego człowieka. Znam księdza, który pracuje fizycznie przy swojej parafii bo po prostu to lubi. Poza tym, to bardzo miły i uczynny człowiek.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 214

Jak jezdzi bryka gorsza od parafian to nie naleznego poszanowania.

pismen
            Zgłoś
            Odpowiedz

Wg Twojego systemu wartości. Zapomniałeś dodać.

Gość_Alojz
              Zgłoś
              Odpowiedz

Cytat z pewnego S.P. proboszcza.

pismen
                Zgłoś
                Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 216

Nie pień się hojny Lolku. Podejdź do księdza i po prostu spytaj skąd ma kasę na taki wypasiony pojazd. Nic prostszego. Tylko ty wolisz ujadać na forum, a nie podejdziesz...boś tchórz.

Gość_AGAWA
        Zgłoś
        Odpowiedz

taaaaaa a ten zara prawde powie jak na spowiedzi

widac jak dzialaja bajki

Gość_~kokon
          Zgłoś
          Odpowiedz
    16 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -