powiedzcie, gdzie i za ile go rozliczę w Ostrowcu? Zawsze robiła to żona, ale teraz jestw de i nie będę jej zawracał głowy( to kwestia pewnie 15zł) a zwrotu trochę teraz mam, bo zniżki na dzieci i to byłby spory zastrzyk kasy.
w czym jest ta zona pisz konkretnie o co biega a PIT nie problem rozliczyć juz tyle tu przykładów było
W Niemczech jest skoro pisał, że w De.
Rozliczysz na Polnej w czerwonych blokach jest biuro rachunkowe.Teraz już nie kosztuje 15 zł tylko drożej.
Ten blok to nr 7
Ściągnij program lub za darmo rozliczają w Hospicjum
Żeby mu rozliczyli za darmo musi oddać 1% a nie każdy ma co oddać. Nie 15zł a ile? Mój kolega za 10zł rozlicza.
Konkretnie ile?
idź do hospicjum . Wiem ze rozliczali
Przecież wystarczy program jakiś ściągnąć albo płytę z gazetą kupić - nie wiem, jakie były - i wpisywać co każą - samo się rozliczy. Spróbuj sam. A jak zrobisz źle to cię wezwą do US i poprawią, nic nie tracisz.
Nie za darmo,trzeba im dać 1 procent z podatku.
Jeden procent i tak Państwo zabiera :) I daje komu chce. A jeśli chcesz przekazać z własnej woli na jakiś cel - to możesz i Państwo uszanuje Twoją wolę.
Ty nie traisz przekazując 1%.
Tak piszę, bo mam wrażenie, Podatnicy strasznie tego procenta żałują wpisując KRS...
A w Hospicjum jak masz odliczenia np na dzieci to nawet jak Ci jakieś pieniądze wyjdą na 1% to i tak płacisz 10zł. Jak nie wyjdzie procent (nie ma z czego odliczyć, bo np. duże zwroty) to za rozliczenie PIT opłata 20 zł. PIT 36 - 30zł
Ja nie żałowałabym nikomu 1% ale nie mam z czego oddać. Rozliczają za darmo w tym hospicjum?