Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Dziś (25 marca 2015 r.) dostałem PIT dopiero. Gdzie rozliczę w Ostrowcu?

Ilość postów: 13 | Odsłon: 1550 | Najnowszy post
  • Dziś (25 marca 2015 r.) dostałem PIT dopiero. Gdzie rozliczę w Ostrowcu?

powiedzcie, gdzie i za ile go rozliczę w Ostrowcu? Zawsze robiła to żona, ale teraz jestw de i nie będę jej zawracał głowy( to kwestia pewnie 15zł) a zwrotu trochę teraz mam, bo zniżki na dzieci i to byłby spory zastrzyk kasy.

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Dziś (25 marca 2015 r.) dostałem PIT dopiero. Gdzie rozliczę w Ostrowcu?

w czym jest ta zona pisz konkretnie o co biega a PIT nie problem rozliczyć juz tyle tu przykładów było

Gość_zzz
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Dziś (25 marca 2015 r.) dostałem PIT dopiero. Gdzie rozliczę w Ostrowcu?

W Niemczech jest skoro pisał, że w De.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Rozliczysz na Polnej w czerwonych blokach jest biuro rachunkowe.Teraz już nie kosztuje 15 zł tylko drożej.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Ten blok to nr 7

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Ściągnij program lub za darmo rozliczają w Hospicjum

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Żeby mu rozliczyli za darmo musi oddać 1% a nie każdy ma co oddać. Nie 15zł a ile? Mój kolega za 10zł rozlicza.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

Odp.: Dziś (25 marca 2015 r.) dostałem PIT dopiero. Gdzie rozliczę w Ostrowcu?

Konkretnie ile?

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

idź do hospicjum . Wiem ze rozliczali

Gość_Tomasz
      Zgłoś
      Odpowiedz

Przecież wystarczy program jakiś ściągnąć albo płytę z gazetą kupić - nie wiem, jakie były - i wpisywać co każą - samo się rozliczy. Spróbuj sam. A jak zrobisz źle to cię wezwą do US i poprawią, nic nie tracisz.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

Nie za darmo,trzeba im dać 1 procent z podatku.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Jeden procent i tak Państwo zabiera :) I daje komu chce. A jeśli chcesz przekazać z własnej woli na jakiś cel - to możesz i Państwo uszanuje Twoją wolę.

Ty nie traisz przekazując 1%.

Tak piszę, bo mam wrażenie, Podatnicy strasznie tego procenta żałują wpisując KRS...

A w Hospicjum jak masz odliczenia np na dzieci to nawet jak Ci jakieś pieniądze wyjdą na 1% to i tak płacisz 10zł. Jak nie wyjdzie procent (nie ma z czego odliczyć, bo np. duże zwroty) to za rozliczenie PIT opłata 20 zł. PIT 36 - 30zł

anias2000
          Zgłoś
          Odpowiedz

Ja nie żałowałabym nikomu 1% ale nie mam z czego oddać. Rozliczają za darmo w tym hospicjum?

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -