Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Odp.: Dziewczyny w wieku 23-27 lat bez fiu bździu w głowie

Czemu nie:) Zastanawiam się właśnie jaka opinia jest odnośnie facetów. Jak odbierze kobieta jeśli facet przedstawi się po imieniu i poprosi o jej imię na ulicy w piękny dzień. Zdarzyło mi się to i nieoczekiwanie kobieta z przerażeniem w oczach odwróciła na pięcie wyglądając na bardzo zmieszaną i zawstydzoną. A przecież NIE podszedłem do niej w dresie.

Gość_Luka
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 113

Odp.: Dziewczyny w wieku 23-27 lat bez fiu bździu w głowie

Moja narzeczona pije piwo to znaczy że nie jest porządna? odpowiedz szybko bo w planach ślub! Ogarnij się to że ktoś wychodzi czasem do Pubu na piwo nie znaczy że jest kimś gorszym. Moje kochanie zupełnie jak ja lubi piwo i nie dla tego że można się nim upić ale po prostu lubi jego smak. Czasem jak jesteśmy na spacerku zajdziemy na małe piwko. Na weekendzie też czasem wyskoczymy na miasto coś zjeść i do tego też lampka wina lub kufel zimnego piwka z sokiem.

Gość_ślubu nie będzie ?
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Moja też tak zaczynała, teraz żłopie piwo i pali i jedna wypłata idzie...

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Trzeba znać umiar i tak jak pisałem lubię piwo za smak nie za to że ma alkohol i można się urżnąć a palić nie palimy :) Zresztą nie mamy po 15lat a prawie dwa razy tyle wiec potrafimy kontrolować się wzajemnie. Skoro "Twoja" ma z tym problemy widocznie nie zareagowałeś w porę.

Gość_ślubu nie będzie ?
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ja tam jednak wolę abstynentki.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 118

A dla mnie picie piwa to takie mało kobiece jest. Zwłaszcza z kufla. Co innego jak kobietka sączy zmysłowo wino czy szampana z kieliszka na smukłej nóżce czy likier albo koniaczek z odpowiedniego szkła. Kolorowego drinka z parasolką na wakacjach.

Ale piwsko? Zero subtelności.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

poznanie na ulicy daje ?% skutecznosci poniewaz zupelnie nic nie wiemy o drugiej osobie tylko tyle ze nam sie spodobala. Jest sporo powodow dla ktorych moze olac chlopaka i tyle samo powodów dla ktorych moze umowic sie z nim. Wiec warto jak sie ma jaja :P Jesli nie uda sie wcale nie musimy byc posmiewiskiem. Podobno do odwaznych swiat nalezy.

Jesli dziewczyna jest sama lub chce zmienic na innego (to nie jest porzadna) to wystarczy ze spodoba sie jej facet(niekiedy nawet nie musi wpasc wyjatkowo w oko), ma dobra bajerke to umowil sie na randke :P Moze, ze jest za dumna zeby to zrobic nawet jak spodoba sie jej aby nie pomyslal, że latwa z niej laska lub desperatka.

Czas wychaczak laseczki:P jest lato, widzimy jak wyglada bez futerka :P Namierzamy cel i podchodzimy. Tylko tych porzadnych naprawde niewiele buja sie po miescie :]

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Nie chce mi się już wypowiadać na ten temat bo to wszystko nie ma sensu, każdy ma swoją prawdę i ja mam swoją. Nie jestem alkoholikiem, piwożłopem czy nie wiem kim jeszcze. Po prostu nie siedzę w domu jak jakaś cnotka przy mamusi. To że czasami lubię się napić piwa to jakiś problem ? Nie podoba Ci się ? Nie komentuj, uważam że wszystko jest dla ludzi, z takiego założenia wychodzę.

Tyle w temacie

Gość_MałaCzarna
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

jednak i tak wyszłas na dziewczyne ktora lubi sobie wypic, a to roznie sie konczy, jeszcze napisalas to z takim zadowoleniem , to facetom sie tak na prawde nie podoba u kobiet , chyba ze patrzy na nia jak na kumpele, kolezanke ale nie na jako kobiete jego. mowi Ci to facet.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 122

a i jeszcze ta co nie chodzi nie pija po barach a woli spedzisz czas w domu czy gdzies na spacer itp nie oznacza ze cnotka - cicha woda brzegi rwie, a krowa ktora duzo ryczy malo mleka daje.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

nie rusza mnie to czy mówi to facet czy jakiś pseudo facet w wieku 15lat :D jestem niezależna, znam swoją wartość, nie podoba się to nie :D z łaski na uciechę ha ha

Gość_MałaCzarna
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

arogancka i zbyt pewna siebie powodzenia. FACET MAJĄCY PONAD 30 LAT, idz sie napic

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 125

jeszcze takiej brakuje, co zamiast obiadu w domu zrobić to do baru poleci piwsko pić z kumplami, i za pracę taka się nie weźmie bo paznokietek się ułamie, żal

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 126

Jak Cię nie rusza to co się tak oburzasz? Napisałem, że nie lubię dziewczyn żłopiących piwo bo taka jest prawda. Gość 5:29 napisał tak jak jest, my faceci nie przepadamy za takimi kobietami, szczególnie jeśli ta kobieta ma być naszą żoną i matką naszych dzieci. Zdecydowanie wolę domatorki.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 127

malaczarna jestes duzym czarnym kozlem tego watku, nie bron sie i nie tlumacz bo i tak nie wygrasz z internetowymi krytykami :]

musisz przepic ta gorycz duza flacha w ten weekend :P

pewnie walniesz dwa browary i cie nie ma :)

streetnight
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Kolejna błyskotliwa wypowiedz użytkownika "streetnight" _MałaCzarna ponoć to wolny kraj wiec każdy robi co chce, jeśli lubisz piwo, wino, czy wódkę to twoja sprawa! jeśli kogoś to gorszy to niech się nie wyłania po za obszar swojej parafii. Ostrowiec staję się coraz bardziej zaściankową wiochą gdzie każdy musi wcinać się w życie innych. Mam ochotę pije piwko albo herbatę czy tam maślankę jeśli cię to gorszy nie patrz na to, nie umoralniaj bo to nie twoja sprawa - proste

Gość_Wolny kraj
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Oczywiście jak najbardziej popieram użytkownika _MałaCzarna aż walnę piwko w weekend w twojej intencji ;) zdrówko oby nam się :P

Gość_Wolny kraj
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Przecież nikt nikogo nie umoralnia. Jeśli ktoś jednak nie lubi dziewczyn żłopiących piwo i nie uważa je za porządne to ma do tego prawo. Może również swoje zdanie napisać na forum. Po co tak się oburzać małaczarna?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
4 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Salon Kosmetyczny Agata Żelazowska
Branża: Kosmetyczne salony
Dodaj firmę