Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                      • Odp.: Dziewczyny w wieku 23-27 lat bez fiu bździu w głowie

A niby gdzie tak jest napisane, że nasze zdanie jest jedyne i niepowtarzalne? Chodzi o to, że większość facetów nic sobą nie reprezentuje, ale za to mniemanie o sobie i wymagania mają nie z tej ziemi, aż śmiać się chce. Potrafią tutaj na forum oczerniać kobiety i jest to zapewne wynikiem mnóstwa kompleksów i niezaradności życiowej , więc tylko tak sobie mogą ulżyć. Cóż innego pozostaje. A jeżeli w waszym mniemaniu kobieta po 25 roku życia to ścierka to w takim razie czym jest mężczyzna po 25? GAŁGANEM.

Gość_precz z kretynami
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

mopmenem?

pysia
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

do 17:43 dokładnie mam takie samo zdanie o kobietach 25+ , nic sobą nie reprezentuje, ale za to mniemanie o sobie i wymagania mają nie z tej ziemi, aż śmiać się chce, czyli chciałyby bogatego przystojnego i mądrego a same ani ładne co najwyżej średnie jak i ja ani bogate ani mądre no może cwane.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

to jaki masz problem koleżko z 18.04, zostań starym kawalerem i po problemie albo wyjdź za mąż.

Gość_precz z kretynami
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Prawda w oczy kole koleżanko o loginie wulgarnym , zapewne panna 25+ My stwierdzamy fakty. Kombinatorki chytre z was i doświadczone oszustki. Biedne pokrzywdzone , potrzebujące ciepła istotki. Takie prawe , a do wyrka na 3 randce wskakujecie , a potem ja jestem taka porzucona ,oszukana przez tego .. nie chcę się wiązać z nikim , a nalegacie na spotkania codzienne. I gadka nie lubię. seksu , jak już to po ślubie , bo moralność . Jak coś nie gra to MORZE łez na zawołanie. Skąd ja to znam.I takiego naiwniaka łapiecie , a po ślubie wyłazi szydło z worka i wasza natura. Mądry inteligentny facet pozna taką . Ja się w porę zorientowałem, odszedłem . Chłopaki uwaga na takie panny 25+ bo to na prawdę ś,...y

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

i jeszcze dodam , że złośliwe , despotyczne i agresywne.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Ja do tej grupy nie należe, więc pozostaje mi współczuć Ci gościu. sam sobie wybierałeś takie więc ne miej do nikogo pretensji.

Gość_precz z kretynami
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

PS: wulgarny login? haha .chyba gościu nie znasz pojęcia "wulgarne slowo".

Gość_precz z kretynami
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Ale jesteś agresywna, chyba jesteś taka panną , bo rzucasz sie jak ryba bez wody, a wyzywać facetów id kretynów to nie wulgaryzm? Ciebie nikt nie nazywa "po imieniu" Chyba jesteś stara panna bo frustracja aż kipi

Gość_deleted
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 44

Odp.: Dziewczyny w wieku 23-27 lat bez fiu bździu w głowie

a to ja poprosze o namiar tez szukam dziewczyny w tym przedziale wiekowym djimaxx@o2.pl

Gość_shandy
          Zgłoś
          Odpowiedz

I tu się mylisz, starą panną nie jestem, za to szczęśliwą mężatką co pewnie dla większości tutaj będzie szokiem haha a jednak , nie jestem taką kobietą jak opisane tutaj więc nic na to nie poradzę ze nie potraficie sobie znaleźć fajnej babki, a potem plujecie jadem tutaj wrzucając wszystkie kobiety do jednego worka, bo wam się taka czy siaka trafiła.Wniosek więc nasuwa się sam , kretyni.

Gość_precz z kretynami
            Zgłoś
            Odpowiedz

Strasznie się oburzyłaś, czemu? Dotykają Cię jakoś stwierdzenia innych? Może faktycznie jest inaczej niż mówisz i dlatego tak się obruszasz bo to godzi w Ciebie. I dlaczego wyzywasz innych od kretynów? Trochę kultury. Dostałaś konkretne przykłady konkretnych zachowań. Nikt tu nikogo nie wrzuca do jednego worka, ale często gęsto właśnie tak bywa jak zostało opisane powyżej. Ja na pewno mogę powiedzieć o tym na podstawie własnych doświadczeń i nikt mnie nie przekona że może być inaczej, bo na przyszłość na pewno będę uważał na takie zagrywki jak "jestem taka biedna, wszyscy faceci mnie porzucają, wykorzystują i nie mogę trafić na żadnego normalnego". Bullshit! Skoro Cię porzucają to coś jest nie tak z tobą. Uświadom to sobie i nie wciskaj kitu innym licząc na to że cię przygarną i przytulą jak chorego pieska.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

W ten sam sposób można spojrzeć na Twoją sytuację :) skoro trafiasz tylko na takie kobiety, to znaczy, że masz jakiś magnes w sobie własnie na takie babeczki.

Moja prośba - nie oceniajcie, nie wyzywajcie i nie obwiniajcie się nawzajem. Każdy ma inne doświadczenia i każdy ma prawo do własnych odczuć i przemyśleń, ale niech one będą kulturalne i niech nie krzywdzą innych. Słowa są jak nawóz, nigdy nie wiesz co na tyk g...e wyrośnie.

ilcia
                Zgłoś
                Odpowiedz

i kto to mówi..........Pani Anonimowe Dogadywanie z netii.............

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Gościu z 9:32 wiele osob korzysta z Netii a ty jakos uwziąles/as na tą osobe.

malaczerwona
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 54

Odp.: Dziewczyny w wieku 23-27 lat bez fiu bździu w głowie

Nie ma to jak odbijanie piłeczki. Nie mówię że trafiam, mówię o jednym przypadku który się trafił. W przeciwieństwie do nich, ja przynajmniej nikogo nie oszukuję i nie robię nic za plecami swojej kobiety, a potem rżnę głupa że nic się nie stało i to nic nie znaczyło. Mówię tylko że trzeba uważać - jak kobieta jedzie do ciebie równo po swoich byłych, wybiela siebie i cały czas mówi jaka to ona jest biedna, pokrzywdzona przez los i facetów i każdy ją wykorzystuje, to powinna zapalać się czerwona lampka. Będzie to samo mówiła o tobie jeśli się rozstaniecie. A potem się okazuje że ona to tak z każdym - 2-3 tygodnie znajomości i już do łóżka, ale gada że ona to tak nigdy nie zrobiła z nikim tylko z tobą, bo jesteś TAKI wyjątkowy. Nie przebierają w środkach, bo grunt się pali pod nogami, lata lecą i coraz trudniej znaleźć faceta, więc szukają każdego sposobu żeby kogoś usidlić. Taka przestroga dla innych. Nie mówię że wszystkie są takie, ale na pewne zagrywki trzeba uważać.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Odbijanie piłeczki? :D

Pierwszy raz zabrałam głos w tym wątku a zareagowałam jedynie dlatego, że napisałeś "Skoro Cię porzucają, to coś jest z Tobą nie tak" I tu właśnie moja prośba: NIE OCENIAJ, bo o Tobie ktoś może pomyśleć w ten sam sposób: skoro takie masz zdanie o kobietach i wybudowałeś je na własnych doświadczeniach, to może coś z Tobą jest nie tak, że przyciągasz takie kobiety (dopiero teraz napisałeś, że taka była jedna), bądź, że pozwalasz by tak Cię traktowały. To działa w dwie strony, a ja nie mam zamiaru grać w ping-ponga odbijając piłeczkę, tylko chcę uczulić, że to działa w dwie strony.

ilcia
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

No musisz bronić kobiet, tyle Ci zostało, bo nią jesteś.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
    4 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -