14.22, czytaj ze zrozumieniem i nie wmawiaj mi słów, ktore w moim wpisie nie padły, czyli "ścierki". Napisane jest, ze 99% par narzeczeńskich współżyje przed ślubem.Lubisz obrażać ludzi, to rob to w swoim imieniu a nie w moim, bo ja nikogo nie obrażam.
A co wam do tego ile razy kto komu daje ? Wasze to życie. Ja znam chłopaka który pobożny A ożenił się z dziewczyną która miała dziecko i nawet nie wie z kim. Są fajnym małżeństwem mają swoje dzieci chyba 3 . Czasam ludzie popełniają błędy i to różne więc dajcie spokój. Wymyśl to niedowartosciowany facet którego rzuciła jakas dziewczyna.
Blad popelnia sie raz czy dwa a nie co tydzien. Niektore maja taka nature ze ciagle popelniaja 'bledy'.
"niektóre i niektórzy",zapomniałeś dodać.
16:29 różne rzeczy w życiu są możliwe o których się nawet fizjologom nie śniło,ale puszczalska,puszczalski zawsze będzie taki choćby i z aniołem w związku był.
To jest w genach zapisane i tego zmienić się nie da.
Dziewczyny A czemu tchórzycie ? Kiedy chłopak się zaangażował akceptuję twoje dziecko/ci z byłego związku One zresztą jego też. A wy krok do tyłu Nie... nic z tego nie będzie .nie nie mogę tak... A co powie rodzina...itd..
To co nie ważne to co czuję i Dlaczego to robię.
Dla Was !
hm Jeżeli jest tak jak piszesz ...To Walcz o Nią/oNie ! Jeżeli powie no chociażby 3 raz nie .Stary daruj sobie.;/ Nie na siłę Wiem że boli ,ale cóż życie Dziewczyny ,Kobiety nie zrozumiesz Nooo może czasem się uda :)
Pozdrawiam.
Niektore, bo watek jest o dziewczynach. Czytaj ze zrozumieniem.Szybkie mozna trafic na badoo czy tinder tylko ukrywaja rozwod albo ze sa mezatkami.
a pomyślałeś w drugą stronę?...