Chorą rodze dzieci od nadmiaru seksu? Ciekawa teoria. A ja myślałem, że to od tego, że ziemia jest płaska.
Ja jestem facetem ale nie rozumiem jaka jest różnica między kobietą która idzie do łóżka z pierwszym lepszym a facetem który robi podobnie z pierwszą napotkaną laską. Tu nie chodzi o płeć ale o zasady i jakąś przyzwoitość. A jak ktoś ich nie ma to cóż, płeć tutaj nie jest ważna.
17.00, a weź przestań z tymi dziewicami.Chyba zatrzymałeś sie na latach 60-70 ubiegłego wieku.Dziś dziewicy szukać to jak igły w stogu siana. A choćby nawet, to po 5-10 latach małżeństwa i tak jej odwali, bo ciężko jej będzie zyc z świadomością, ze nie wie jak to jest z innym.I wczesniej czy później i tak sprobuje jak to jest z tym innym. Podsumowując lepsza będzie żona z tej co już nie byla dziewicą niż z tej co jest.
00:29 jak się prowadziłaś ,powiem delikatnie puszczalsko i próbowałaś wszystkiego to nie zwalaj winy na czasy, bo jest wiele dziewczyn co są dla swojego męża pierwszymi i takich się szanuje.
Nie mierz wszystkich swoją miarą,bo to niedobra miara.
11.51, dziewczyny? Raczej dojrzałe kobiety, które mają 20-30 letni staż małżeński, i które były wychowane w innych czasach. Dzis cnota to unikat, a 99% i tak ją traci przed ślubem, bo znasz pary narzeczeńskie, które nie uprawialy sexu przed ślubem??
Kto kupuje kota w worku? Seks jest ważną dziedziną życia. Też się yrzeba dobrze dopasować w tym temacie.
Mało tego. Są najlepszymi synowymi.
Prawda taka, że taką puszczalską lale to tylko oferma losu bierze za żone.
Jest w ostrowcu pare co co weekend mają "chwile słabości", tak koło 30tki mają.
Tak prawda!jedna 31 letnia zdaje się ze Slonka udaje święta matkę samotna zresztą a sypie się z kim popadnie.Żonaty, dzieciaty....z przebiegiem..siwy,łysy,z zębami czy bez obojętne...Żenada! Kto by takie coś chciał?w sam raz na raz i to w desperacji ogromnej...Pozdrawiam
17:32 to działa i w drugą stronę,bo puszczalskiego desperata porządna dziewczyna na bank nie weźmie,tylko taka niemota co i tak wie że nikt inny jej nie zechce
Myślę ze kobieta nie przyzna się ilu miała facetów. Powie ze 2 albo ty jesteś drugi. Tam między nogami nie ma zapisane "tu był ten czy tamten" nie poznacie prawdy.
Ja tam tylko z mężem z nikim więcej. I przed i po ślubie. Wystarczy mi mąż na dobre i na złe...
Ja też tylko z mężem i tak już 12 lat trwa i niech tak zostanie bo zmieniać nie mam ochoty.
A te co tak dają na lewo i prawo przed ślubem a mężowi wciska że jest drugi lub trzeci to zwykłe .....
I nie pleć bzdur że 99% kobiet to ścierki,bo ja znam inne statystyki i to z własnego doświadczenia.
Nie urodziłam się w latach 60,ale sporo później i nie próbowałam z każdym który tego chciał.