Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Dzień Mężczyzn

Ilość postów: 42 | Odsłon: 1963 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                        • Odp.: Dzień Mężczyzn

19:20 to o czym Ty piszesz to dla nich abstrakcja.Mój brat nie gada ze mna od dwóch lat, bo nagle uswiadomil sobie , ze ja jestem opozycja. Opozycją która i on był w sumie te 2 i pół roku temu.Teraz nagle jestem be? Jestem gorszy sort? Wali mnie to , bo nie potrzebuję go w moim zyciu, skoro on tak łatwo mnie skreslił. Tylko ciekawa jestem , czy gdy braknie rodziców, to nie przyjdzie po swoją czesc spadku? Przyjdzie, a jakże. Wtedy nie bedzie mówił ze gorszy sort nie ma mu nic do zaoferowania. Bedzie sie upominał bo mu sie nalezy. A gówno w zęby. Teraz matki nie odwiedza bo biedna i nic mu nie daje.Ale cięzko sie bedzie pogodzic z tym , ze matka zapisała chałupę córce, która zajmowała sie nią do smierci. Ze ta córka jezdziłą z nia do szpitali, ze odwiedzała ją tam co dzien , ze ta córka wysłuchiwała zali na niego , bo nie przyjechał, bo nie miał czasu.To jest katolik- chrzescijanin. Pobozny, uczynny. Po prostu PISowiec. Wierzcie mi lub nie- wstydze sie za takiego brata.Tak to jest.jestem dla niego smiertelnym wrogiem.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 49

Odp.: Dzień Mężczyzn

Oczywiście że tak było gościu 19:20, to, że Ty tego nie dostrzegałeś to już Twój problem. Ludzie zostali podzieleni w 2005 roku, kiedy to Tusk obraził się za to że przegrał wybory i wycofał z koalicji, która szumnie była zapowiadana podczas kampanii wyborczej. Później już była tylko równia pochyła. Dziesięć lat później ludzie powiedzieli dość (było nas więcej) i odsunięto PO od władzy. Jak widać, do tej pory nie możecie się z tym pogodzić. To Ty się kompromitujesz, nie ja.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 46

10:29 i o to własnie chodzi ze jak na co dzien nikt nie jest zyczliwy dla innych, to niech bedzie ten jeden dzien w roku. Hipokryzja? Myslę ze nie, bo widzisz ten co jest chamem na co dzien i tak ci zyczen nie złozy. Złoza natomiast ci , którzy na co dzien zapominają przytłoczeni nadmiarem obowiazkow. Ja osobiscie uwielbiam i dzien kobiet i dzien męzczyzn. W sumie to jest miłe swieto. I zauwazcie prosze ze i kobiety sa milsze gdy dostana kwiatka.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

Feministek nie da się polubić...

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

10:35. Dlaczego? Uzasadnij.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Bo są oderwane od rzeczywistości i walczą o coś, co już dawno jest...a tak naprawdę robią krzywdę normalnym kobietom, a przy okazji sobie...przykład, muszace uciekać ze swojego miejsca zamieszkania szwedzkie feministki.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

No cóż, wypada tylko podziękować co niniejszym czynię ;)

crazyman
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 20

Fajnie, że zamieściłaś życzenia, ale nie są zgodne z zasadą, żeby to obdarowany czuł się dobrze. To miłe co piszesz, ale kompletnie niezgodne z tym czego życzyliby sobie mężczyźni. Popraw się.

Pomogę - partnerek nieucinających jaj, braku kaca, niepsujących się samochodów i dużymi silnikami i pieniędzy na benzynę itd.

Gość_ż
      Zgłoś
      Odpowiedz

kiedy jest?

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

Faktycznie! Przepraszam i już się poprawiam. Życzę wszystkiego co wymieniłeś a na dodatek żon podających piwo (schłodzone) w odpowiednim momencie i nie przypalających obiadów. A chcielibyście żony co wiedzą co to jest spalony? ?:) :) Jeśli chcecie to również życzę; -)

Pozdrawiam i spełnienia marzeń ☺

Kasandra66
        Zgłoś
        Odpowiedz

Dzięki:) Już lepiej;) Wzajemna świadomość potrzeb i sposobów ich spełniania jest kluczem do dobrego samopoczucia, na co dzień i od święta. Z naciskiem na wzajemna.

Również spełnienia marzeń:)

Gość_ż
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 23

Kasandro, dziękuję za życzenia....

Zyzio111
      Zgłoś
      Odpowiedz

Wy się kłócić będziecie a ja piję piwko o różnych smakach z Żywca które dostałem dziś swojej ukochanej żony

Ja też o miej pamiętam

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

kiedy ten dzień mężczyzn?

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Skoro składam życzenia to dzisiaj.

Kasandra66
            Zgłoś
            Odpowiedz

Dziekuje Kasandro serdecznie za zyczenia. Jestem facetem ktory czasami czuje sie zle myslac o tych wszystkich zachowaniach moich kolegow z ktorymi sie nie zgadzam. Ja chyba tez jestem feminista!

Gość_Piotr
              Zgłoś
              Odpowiedz

Świetnie Piotrze. Z tego co tu widzę to u mężczyzn to rzadkość.

Pozdrawiam również

Kasandra66
                Zgłoś
                Odpowiedz

Dzieki Kasandro za pamięć i piękne życzenia,nawet od żony tak pieknych dziś nie dostałem

Gość_miron
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
WarszawaRemont.com
Branża: Remonty
Dodaj firmę