Lewacki pis nie zdelegalizuje żadnego lewackiego święta, najwyżej dołoży nowe
A ja dziekuje Administratorom Forum za piekne zyczenia z okazji Dnia Kobiet Kobietki forumowe tak swietuja ze zapomnialy o podziekach dla Admina. Adminie buziaka sle kobietka gosc
8 marca jest lewackim świętem.hołubionym w krajach postkomunistycznych
A co z dniem mężczyzn? Czy wiecie że już za 2 dni? Czemu nie am równouprawnienia? Dla mnie dzień kobiet to z reguły najgorszy dzień w każdym roku. Na Dzień Kobiet:
Dniem czcić kobiety - po co?
Ja czczę kobiety - nocą!
21:38. Fajnie by było, jakbyś dał tę fraszkę w cudzysłów i napisał, że jej twórcą jest J. Sztaudynger. To tak dla przyzwoitości.
jak dużo dzieci rodzi się w 9 miesięcy od Dnia Kobiet i Walentynek? ktoś zna statystyki?
21:42 A tutaj jeszcze jedna fraszka pana Sztaudyngera:
Z życia rośliny
Najgorsze z upokorzeń,
Kiedy nawala korzeń.
Mnostwo buziakow dla wspanialych, otwartych na swiat i ludzi kobiet! Kasandro, dziekuje za zyczenia! Dobrze wiedziec, ze tak wiele jest wspanialych kobiet wokol nas!
23:06. Jak w tej reklamie "konar nie płonie". Jeśli lubisz fraszki Sztaudyngera, to spraw sobie lub mężowi w prezencie zbiór fraszek tego autora pt. "Różowe piórka". Doskonała pozycja i ponadczasowa.
Tak, On jest ponadczasowy. A tutaj jeszcze dwie:
Cena świętości
"Była piękna, dobra, święta,
Do dziś płacę alimenta."
Boska komedia obywatela Dante
"Wiódł ją do czyśćca, wiódł ją do nieba,
A nie do lóżka, tam gdzie potrzeba."
Precz z komuna i komunistycznymi swietami
Przecież to kazdy wie bo chodzil do szkoly. Przyzwoite by bylo nie obchodzenie dnia kobiet.