Miodzio na moje nieutulone w miłości serducho - dzięki Kasandro za milusie-podusie życzonka:) całuski dla dzieciaczków i pa, no pa; no nie mogę łezka w oczku się kręci.Pa kochaniutka.
Dziękuję zaczynie. Pierwsze i chyba jedyne dzisiaj. Życzę wszystkim kobietom wszystkiego najlepszego :)
No bo to są kobiety silne i świadome swojej wartości, a cieniutkie samce takich kobiet poprostu się boją.
dookladnie sa takie juzie fruzie
Dziekuje Kassandro i wzajemnie,jesteś fajną kobietką i się nie zmieniaj .Pozdrawiam
Mam inne zdanie- mam taką jedną w domu, ciągle wyzywa od jełopów i do tego jeść mi nie pozwala, bo mówi że będę miał lustrzycę i wstyd będzie się ze mną pokazać ludziom
A nie daj Boże z jakimiś życzeniami wyskoczyć - zwłaszcza w okresie przedochronnym- raz o mało życiem tego nie przypłaciłem. Brr.. o dziś się trzęsę na samą myśl :))
Bo nie znasz języka kobiecego :))))
Ciągle mi to mówiła, wpędziła w depresję, tak mi źle, że nawet sam ze sobą już nie rozmawiam. Kasandro pomóż- czy myślisz, że może jakiś mały futerkowiec pozwoliłby mi się odblokować żebym znów zaczął choć słowa "kochanie nie duś" wydusić :))
Dzień Kobiet,Dzień kobiet niech żyją nam zdrowe i Pani w klasie i Mamy i Wożna,kucharka s szkolna
Lekarka im Wszystkim kwiaty rozdamy.Taką piosenkę pamiętam ze szkoły, ze swoich pięknych lat
młodości.Pozdrawiam Wszystkie Kobiety i życzę im tylko tego Naj,Naj.Najlepszego.
Jak kupię tulipany i pocaluje w policzek to jest to molestowanie?
Jeżeli feministka wypowiada się w imieniu wszystkich kobiet to tak jakby gwałciciel wypowiadał się w imieniu wszystkich mężczyzn
A ty to feministka czy gwałciciel, albo inaczej: kobieta czy mężczyzna nie będący nikim z wyżej wymienionych.