Witam
Czy ktoś się orientuje czy w Ostrowcu gdzieś są organizowane jakieś atrakcje dla dzieci przedszkolnych w niedzielę z okazji DNia Dziecka???
Na Kuźni, Kolonii Robotniczej i w Malwie są na pewno imprezy. W parku miejskim jest impreza So Fresh So Clean w sobotę. W ogródku Platinium na Ogrodach też coś organizują.
a dla kogo?pójdą dzieci jak imprezowicze w weekendy im spać nie daja.
Gdzie jutro jest cos dla dzieciakow ? Ktos cos wie?;
Festyn dla dzieci na boisku szkolnym przy szkole nr.7 od godz.14.30
Co to za Dzień Dziecka, jak na pewno będzie trzeba za wszystko płacić. Dla mnie to okazja do zarabiania.
No tak, za darmo wszystko dostać najlepiej - bo tak! Ktoś musi zapłacić komuś, inaczej nic nie będzie. Ty byś chciała pracować za darmo?
Od 15 do 21 jest festyn dla dzieci na boisku przy ul. Chopina.
są tesz od samegon rana w galeri tesko koło rawszczyzny organizowane zabawy dla dzieci podobne mają być wytępy dla dzieci i rużne takie pierdoły
wróciłam właśnie z Bałtowa i muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolona, mnóstwo atrakcji, spokojnie można tam caly dzień spędzić z dzieckiem, ceny przystępne, dziecko bardzo zadowolone, więc ja również
A co w domach kultury? Czy one jeszcze spełniają jakąś funkcję kulturalno - rekreacyjną w Ostrowcu?
Brawo dla Rady Osiedla,,Złota Jesień,,-świetny pomysł na zorganizowanie w taki sposób Dzień Dziecka.,Słodkości,straż-dla dzieciaków fajna atrakcja.Dzięki całej radzie za to ))
wstydzilby się Ostrowiec rAZ W ROKU NIE MOGA NIC KONKRETNEGO ZORGANIZOWAC DARMOWEGO DLA DZIECI CZY JAKIES POMPOWANCE NA RYNKU ZROBIC SCENE NIECH DZIECI NP SPIEWAJA TZW KARAOKE KONKURYS ,CZY NAWET ZORGANIZOWAC DYSKOTEKE NA RYNKU DLA DZIECI Cokolwiek a tu nic
nie ma czlowieka zeby poprowadzil jaoms ipreze jak kiedys pani sarba na hali swita zrobila sobie w sobote boks taki dzien jakdzien dziecka to ta hala od rana powinna chuczec od dzieci na pilke reczna cz siatkowke sa pieniadze podatnika a na dzien dziecka niema wstyd wstyd radni z dolnej czesci miasta ale niedlugo ludzie przy wyborach was rozlicza teraz przyjdzie pora na boks w parku
najfajnieszy był dziś festyn na Domi na kilińskiego:))))
Wladze miasta nic nie robia dla wszystkich mieszkancow w tym dla dzieci. Szkoda gadac jakie to miasto jest.
piękny festyn ,mostwo atrakcji dla dzieci ,pyszna zupa na Sudole