Byłam na koncercie, warto było 15 zł nie pieniądze ale szczytny cel. Będę na Dniu Dawcy i już jestem pod wrażeniem, i już żyję z taką świadomością że to może właśnie ja uratuję komuś życie :)
Wielki szacunek dla LUDZI, którzy z takim oddaniem zorganizowali tą AKCJĘ , nie zawiedźmy ich, oddali całe serce, my dajmy im naszą obecność, pokażmy,że Ostrowiec to wyjątkowe miasto . czekam na WAS jutro od 11 do 17!!!!!!
DO ZOBACZENIA!!!!!!!!
ZAPRASZAM WAS DO PSP NA UL FOCHA DZISIAJ OD 11-DO 17. SPOTKAJMY SIĘ BY URATOWAĆ KOMUŚ ŻYCIE.WARTO POMAGAĆ NIEKONIECZNIE FINANSOWO, BO NIE KAZDEGO NA TO STAĆ.
DO ZOBACZENIA !!!!!
Ja byłam dziś i niestety nie mogłam być dziś zarejestrowana jako dawca szpiku:-((jestem zła jak nie wiem).Z powodu głupich bólów głowy.Ale mam nadzieje że za rok zrobią taką akcję jeszcze raz i nic nie będzie stało na przeszkodzie żebym mogła się zarejestrować.
Możesz w dkms-ie się zarejestrować jako potencjalny dawca :) www.dkms.pl
Zazdroszczę tym co byli i mogli się zarejestrować.
Na razie nie mogę bo w styczniu miałam robioną punkcje bo mnie głowa często bolała. Teraz myślałam że już wszystko bd dobrze ale w ostatnim czasie bolała mnie 4 razy w miesiącu i to mnie na razie wyklucza. Więc muszę się porządnie wykurować żeby za rok albo wcześniej jak zdrowie pozwoli zarejestrować się jako potencjalny dawca. Nie tracę nadziei mam nadzieje że się uda:-)
Niestety takie są procedury ale myślimy że za rok będzie się mogła pani zarejestrować,bardzo dziękujemy za przybycie i życzymy zdrowia,żeby mogła pani za rok dołączyć do grona dawców.
Kochani nie byłoby tego dnia bez sponsorów. Gorące podziękowania dla :
Posłów na Sejm RP Zbigniewa Pacelta, Jarosława Górczyńskiego, Jarosława Rusieckiego,v-ce Prezydenta Pawła Górniak, właściciela "Publimy" Pitra Lichoty, Właściciela drukarni Jarosława Piwnika, Prezes Banku Żywności Marii Adamczyk, Właścicielki Cukierni "U Ani " Anny Corso, Prezesa Banku Spółdzielczego Zdzisława Szostaka, Dyrektor Banku PKO S.A. Marii Chmielewskiej, Starosta Powiatu Ostrowieckiego Zdzisława Kałamagi oraz Piotra Składanowskiego, Pani Małgorzacie Kwiatkowskie za wspaniałe wypieki, właściciel piekarni Grzegorzowi Skalskiemu, Dyr. ZSP nr. ! Małgorzacie Gwóźdź, Właściciel Hurtowni AGORA Jolancie Wtorek, WSBiP Józefowi Tyburczemu, Właściciel hurtowni INTERBIS Jarosławowi Kiljan, właściciel hurtowni owoców Jan Sodel, Pani Beacie Pater, właściciel HASSANA Jarosławowi Malesza, przedstawicielowi MOPS Pawła Śmieszek,firma REMONDIS Hubertowi Januszewskiemu i oczywiście ostrowieckie media. DZIĘKUJE !!!
Bardzo Dziękuję Fundacji DKMS Polska za umożliwienie i pomoc w organizacji Dnia Dawcy Szpiku szczególnie Kasi Jabłońskiej. Oczywiście tego dnia nie byłoby bez wolontariuszy. Kochani dziękuję Wam za wspaniałą współpracę i bardzo dobrą pracę. Ogromne podziękowania dla : Agnieszka Poduszczak, Iwona Kurek, Agnieszka Gajec, Ania Zybała, Mariusz Zybała, Beata Kołodziej, Paulina Wyroda, Bożena Maj, Karolo Maj, Halina Wyroda, Karolina Tadej, Małgorzata Kończewska, Mariusz Majewski, Beata Książek, Agata Adamska, Aneta Lewandowska, Mariusz Stajek.
117 potencjalnym dawcom została pobrana próbka krwi. Ogromne podziękowania dla Pań pielęgniarek : Halina Łysakowska, Ewa Kozieł, Bogumiła Leśkiewicz, Monika Wójci, Elżbieta Gilewska, Kinga Tomczyk, Jadwiga Kos. Nad bezpieczeństwem potencjalnych dawców i wolontariuszy czuwała Pani Doktor Elżbieta Wesołowska. DZIĘKUJE !!!
Nagłośniane było gdzie tylko była taka możliwość,media,ulotki,plakaty,forum ostrowieckie,nawet i w kościołach księża obiecali że będą ogłaszać.Dla chcącego nic trudnego.
ktoś kto pisał te podziękowania to jakiś analfabeta!!!!nawet nie potrafi odmienić imion i nazwisk a na dodatek pisze z błędami.
tak jestem analfabeta !!! zadowolony jesteś polonisto ? a ty co zrobiłeś w tym dniu kiedy ludzie z wielkim sercem się rejestrowali, albo pracowali jako wolontariusze ? ruszyłeś dupę z przed monitora ? nieraz pisząc szybko może się zdarzyć jakaś literówka, jeżeli tak się stało to przepraszam tylko i wyłącznie tych którzy są na tej liście.