Kochani,
ogromne podziękowania dla WSZYSTKICH. Na rynku było wspaniale. Tyle dobrej energii na pewno da pacjentom mega pozytywne wsparcie. Cieszę się, że mogłam z Wami być :). Dziękuję za ogromny entuzjazm i chęć pomocy. Dzięki Wam 7-go akcja będzie fantastyczna!!!!
do zobaczenia :)
http://www.ostrowiectv.pl/21,3118-%E2%80%9Egangnam_style%E2%80%9D_na_rynku.html
Jeżeli komuś filmik nie chodzi a ma włączonego ad blocka musi wyłączyć blokowanie reklam na stronie ostrowiectv.pl i filmiki się uruchomią inaczej będzie odmowa dostępu .
poczytajcie proszę
achotruck.pl/bohater/
i takich tematów na forum powinno być więcej.Brawo!
Warto się zarejestrować choćby dla takich chwil :
pamiętamy? 7 kwietnia godzina 11.00- PSP nr 11 ul Focha
pokażmy, że potrafimy!!!
chcę zachęcić sąsiadów ktoś wie w jaki sposób będą w 11 pobierać materiał genetyczny?
Piękna chwila :
http://tvp.info/informacje/ludzie/nergal-spotkal-swojego-dawce/9461533
Kochani,
zapraszajmy do udziału w wydarzeniu swoich znajomych, aby jeszcze więcej osób dowiedziało się o akcji i być może zdecydowało się na rejestrację. Z góry dziękuję za Wasze wsparcie. Pozdrawiam ciepło.
ZAPRASZAMY już w niedzielę !!!!!
Podczas dnia dawcy szpiku pobierają tylko próbkę krwi 4 ml.( metoda zamknięta ) Potem próbka jest badana i wszystkie dane są przetrzymywane w bazie potencjalnych dawców szpiku, do momentu kiedy nie znajdzie się Twój bliźniak genetyczny chory na białaczkę, który będzie potrzebował przeszczepu. Taka chwila może nie pojawić się w ogóle, ale jak się pojawi to wtedy zaczynają się przygotowania do przeszczepu. To jest piękna chwila, możesz podarować komuś życie, nic nie tracąc i nic nie ryzykując. Zachęcam .
Szacun dla osób które się tak mocno zaangażowały w organizację takiej akcji. Wspaniali ludzie o wielkim sercu. Chociaż ja nie mogę oddać szpiku ( ze względu na zdrowie ) to udało mi się poruszyć temat wśród znajomych i co niektórzy są zainteresowani oddaniem szpiku, a właściwie zarejestrowaniem się jako potencjalni dawcy. Trzymam kciuki za powodzenie tej akcji.
Ludzie na różnych obszarach geograficznych upodabniają się do siebie genetycznie, więc im więcej nas będzie tym większe szanse na zdrowie i życie mają mieszkańcy południowej Polski. Fundacja nie sięga jeszcze do krajów Rosji, Ukrainy, Białorusi, więc tylko my możemy pomóc sobie wzajemnie. W dużo lepszej sytuacji są mieszkańcy północy, bo w Niemczech jest zarejestrowanych aż 4 mln potencjalnych dawców.
WIĘC DO DZIEŁA- ŻYCIE INNYCH W NASZYCH RĘKACH
Kochani. Heppening na rynku się odbył, było super, nie zawiedliście nas ! Koncert się odbył, było super , nie zawiedliście nas ! Teraz nie zawiedźcie nas w finale tej akcji, cel jest jeden - pomoc dla Pawła i osób chorych na białaczkę. ! A finał tej akcji to Dzień Dawcy Szpiku, już w niedzielę 7 kwietnia sp. nr. 11 przy ul. Focha od godz. 11 do godz. 17 GORĄCO ZAPRASZAM !!!
Finałem całej akcji jest Dzień Dawcy Szpiku. Jak jeszcze się nie zdecydowałeś, ten krótki filmik, może rozwieje Twoje wątpliwości:
http://www.youtube.com/watch?v=kmn5Nvd-LjQ&list=UU5R5RcNzJvoEvf9SF_Cil8g&index=7