Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
      • Odp.: Dziękujemy PO i PSL za 8 lat rozwoju Polski

Zajrzałem i nie spotkałem nikogo komu się wiedzie gorzej, podobnie jak w sąsiedztwie

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Widocznie jesteś z tych, co to im się dobrze żyło za PO-PSL. Tacy też są, ale to zdecydowana mniejszość.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Wszystkim żyło się doskonale przez ostatnie 8 lat, apetyt rósł z dnia na dzień.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Kobieta twierdzi przed sądem, że była wprawdzie trzy razy zamężna, ale nadal jest dziewicą. Sędzia pyta, jak to było możliwe.

- Mój pierwszy mąż był impotentem, drugi homoseksualistą, a trzeci politykiem PO.

- I co z tego? - dziwi się sędzia.

- Ten trzeci tylko obiecywał, obiecywał, obiecywał...

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 41

Odp.: Dziękujemy PO i PSL za 8 lat rozwoju Polski

Mi tam się wcale doskonale nie żyło. Podobnie moim znajomym i rodzinie. I jakoś nie sądzę też, że teraz coś się zmieni...

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Jasne że się nie zmieni, bo problem nie leży w sytuacji jaką mamy w Polsce, tylko w Tobie. Jak nie potrafisz teraz się rozwinąć i stworzyć dobrych warunków do życia, to nie licz, że jakakolwiek zmiana władzy Ci coś da.

Może powinieneś też zmienić środowisko, bo jak otaczasz się podobnymi do Ciebie osobnikami i jęczycie sobie tak razem jak jest źle w kraju, to 0 motywacji masz to zmian!

Powodzenia! Da się uwierz mi, ja i moi znajomi mamy się bardzo dobrze, a wyszliśmy z prostych rodzin mieszkających w Ostrowiecki blokach PRL.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

W ogóle mnie nie znasz, więc czemu piszesz bezpośrednio o mnie? Ja pisząc o sobie użyłem przerzutni, bo nie pisałem o swojej sytuacji tylko o sytuacji przeciętnego Polaka. To we mnie leży problem bezrobocia? We mnie leży problem tego, że rząd zabiera ludziom ponad 50% dochodu w formie podatku? To we mnie leży problem jakim jest szara strefa, którą polski rząd ot tak sobie wlicza do PKB?

Ja wiem, że się da. Chodzi jednako to, że rząd nie powinien rzucać kłód pod nogi, tylko zrobić wszystko aby się człowiekowi udało jak najmniejszym kosztem. Rząd ma pomagać a nie szkodzić. Podnoszenie płacy minimalnej i inne populistyczne hasła to nie jest pomaganie, tylko walka o stołki. A właśnie w tego typu akcjach specjalizował się rząd po.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 43

Dokładnie gościu z 19:42 apetyt rósł z dnia na dzień - na zmianę władzy.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Popatrzcie, jakie instrumenty demokracji ma w ręku wyborca, wystarczy chcieć ich użyć raz na 4 lata. Władza mówi społeczeństwu, że się nie da, a my udowadniamy im, że się da. To waśnie uczyniliśmy w tym roku - KONCERTOWO.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Koncertowo postanowiliśmy reaktywować władzę robotniczo-chłopsko-kościelną

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 49

Po roku rządów PISu będą wymagać więcej od PO przez 8 lat.

Gość_123
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 51

Najlepsze jest to, że najważniejszym instrumentem demokracji jest BIERNE prawo wyborcze, które w naszej "demokracji" jest zarezerwowane dla wybranych...

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
22 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę