Oczywiście że próbuj. Poczytaj na kafeterii ile kobiet urodziło po 40 a nawet 45 i są bardzo szczęśliwe że się zdecydowały. Nie szukaj aprobaty na tym forum, tylko tam, gdzie są kobiety z takim doświadczeniem. I nie zwlekaj bo to nie jest tak szybko. Wiem coś na ten temat. Powodzenia :)
JESTEŚ OSOBĄ DOROSŁĄ. MACIERZYŃSTWO W TYM WIEKU SPRAWIA PEWNE PROBLEMY- ALE NAPEWNO DUMA,RADOŚĆ- ŻE JEST NOWA ISTOTA -CAŁKOWICIE ZMIENIA WSZYSTKO...
tak .np Halle Berry i Salma Hayek.
Dajesz na przykład aktorki a taka jest prawda,że wiele kobiet bardziej przyziemnych rodzi po 40 tylko nie są jakoś zbytnio znane i nie piszą o nich w gazetach co nie ulega wątpliwości,że istnieją.
Takie o których nie piszą w kolorowych gazetach i pomponiku :)
Świadome kobiety rodzą po 30-tce i 40-stce. Jeżeli czujesz taką potrzebę i, przede wszystkim, posiadasz instynkt, nie zastanawiaj się.
22:59 świadome kobiety ? No proszę cie. SWIADOME chyba tego ze partner je zostawi i dlatego go po 40stce łapią na ciążę.
Po 40ce to już znacznie gorzej , gorzej dochodzi do siebie po porodzie, w ogóle większe ryzyko powikłań i chorób u dziecka. Nie powinno się patrzeć na aktorki, o które dba sztab ludzi tylko na medycynę. 40ka to już zbliżanie się do menopauzy a nie pora na urodzenie dziecka.
a zniesie to Twój organizm? bo to jest istotne. Wiem, że może ci się wydawać, że tak, ale to nie jest tak jak Ci się wydaje. Poza tym. 40 + 30 = 70.. małe prawdopodobieństwo, że Twój partner/mąż dożyje wyjścia/ożenienia się waszego potomstwa (o wnukach już nie wspominając). Ja bym nie ryzykował. Nasienie nie to. Organizm nie ten. Rodzi się pierwsze dziecko do 35, później to jest być, albo nie być.
Co za głupoty wypisujesz, 01:29,skad ty takie przemyślenia bierzesz?