Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Dziecko 2-letnie wyszło nocą z domu

Ilość postów: 4 | Odsłon: 1084 | Najnowszy post
  • Dziecko 2-letnie wyszło nocą z domu

Może mi ktoś wytłumaczyć jak 2 letnie dziecko w nocy mogło wyjść z domu - otworzyć drzwi kluczem.A może żyjemy na równiku i drzwi wcale nie ma.

Gość_Kinga
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Dziecko 2-letnie wyszło nocą z domu

Mój 2-latek umie otworzyć sam drzwi, nawet zamknięte na klucz. Mnie to nie dziwi. Dziecko lunatykowało. Nic, tylko współczuć rodzicom i tej biednej babci, pod której opieką był chłopiec i życzyć zdrówka dla tego maluszka

Jak kiedyś będziesz miała własne dzieci zrozumiesz, jak to jest. A jest całkiem inaczej, niż sobie wyobrażasz i widzisz w reklamach.

Pozdrawiam

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Zgadzam się dzieci mają niesamowite pomysły z pewnością nie rozumieją co dobre a co może im zagrażać Mój syn gdy miał 0k 16 miesięcy zamknął babcie na balkonie ,to była chwila wyszła odwrócić pościel ,teraz to się śmiejemy bo na szczęście nic się nie stało a mogło zupa na gazie stała ,drzwi na klucz nie zamknięte ,ale babcia przeżyła z godz na balkonie dopóki nie otworzył .Chociaż z drugiej strony powinna być czujna .

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Życie nie polega na krytykowaniu , życie polega na zrozumieniu ! Same -sami... byliśmy dziećmi , przypomnijmy sobie jakie my miałyśmy - mieliśmy pomysły ?

Wariatka
          Zgłoś
          Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -