Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

działki budowlane

Ilość postów: 4 | Odsłon: 1031 | Najnowszy post
  • działki budowlane

Czy w Ostrowcu znajdę działki budowlane w cenie około 40zlza m2?

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: działki budowlane

nie

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: działki budowlane

Ładnej działki za tą kwotę nie kupisz w Ostrowcu,chyba że działka mało atrakcyjna jest ale czy warto ? Budowa będzie kosztowała tyle samo ,wręcz może być droższa na nieatrakcyjnej działce z różnych względów jak np:pochyłość terenu,sąsiedztwo linii wys napięcia,podmokły teren,duża odległość do wodociągu czy prądu i wiele wiele innych.Myśląc o kupnie działki budowlanej a dalej o budowie ,może pomyśl o kupnie gotowego domu? Dużo ludzi stąd ucieka i można łatwo trafić na dobrą okazję cenową-dołożysz trochę remontu i chatkę masz.Unikniesz latania za papierami budowlanymi,niby nic a czasu,pieniędzy i zdrowia to kosztuje.Wszystkie papiery,zgody,mapki,odbiory to blisko 10 tys złotych-jak uczciwie zliczysz wszystko do kupy.Siądź w samochód lub na rowerek pojeździj po Ostrowcu ,pozapisuj telefony posesji na sprzedaż bo jest ich naprawdę dużo.Wielu osobom zależy na sprzedaży bo nic ich nie łączy już z Ostrowcem a Ty tanio kupisz.Nie musisz się nisko kłaniać urzędnikom.

Gość_olek
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: działki budowlane

Wolę się kłaniać urzędnikom, a mieć ( postawić ) dom moich marzeń , nie twoich, czy innych uciekinierów z Ostrowca. Obejrzyj co się stało z domami upadłego Detroit

http://www.zerohedge.com/news/2014-06-07/death-and-decay-detroit-real-time-seen-streets

Tego się obawiają sprzedający swoje budowane na sprzedaż domy, a także właściciele starych, rozlatujących się domów, których nikt już nie kupi. Zobacz jak będą wyglądały te domy za kilka lat. Ja już mam taki dom z ogrodzeniem po sąsiedzku, identycznie jak z tych zdjęć po upadku Detroit....

kliknij w zdjęcie, powiększy się na większe.

Mam nadzieję,że mój post nie będzie zablokowany niczym wcześniejsze.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Salon Kosmetyczny Agata Żelazowska
Branża: Kosmetyczne salony