Jak sie dzisiaj czuja krytykanci dyr.pg1 olszanskiej?
Jeżeli chodzi o egzamin gimnazjalny to nie pisze go dyrekcja tylko uczniowie. Nic nowego PG 1 ma najlepszych uczniów i takie wyniki od wielu lat.
Egzamin piszą uczniowie, ale warunki do nauki i wymagania, dzięki którym uczniowie wiedzą po co chodzą do szkoły tworzy dyrektor. Gratulacje pani dyrektor!
Dzisiaj zostałam absolwentką PG1 i muszę stwierdzić, że panią Olszańską będę wspominać jako bardzo fajna nauczycielkę:)
Dyrektorzy w PG 1 się zmieniają, a kadra jest ta sama i "1" od zawsze jest najlepsza, identycznie było za poprzedniej P.Dyrektor H. Kwiecień. Za kolejnego dyrektora, przy tej kadrze i co najważniejsze zaangażowaniu uczniów na pewno będzie tak samo.
Gratulacje, ze ma pani ucznow zamoznych rodzin i wysylaja dzieci na korki, a dzieci sa madre
l jeszcze trzeba dodać, że przyszły w większości z PSP nr 1, a tam jest świetny zespół nauczycieli, którzy pracują bardzo ofiarnie z dziećmi, kształcąc i rozwijając zainteresowania uczniów od najwcześniejszych lat.
To prawda, bardzo ważne jest to czego dzieci nauczą sie w podstawówce, gdy są zaległości z podstawówki to w gimnazjum małe szanse by je nadrobić.
Nie przeczę, że nauczyciele są ważni, jednak najważniejsze jest kogo się uczy. Gratulacje dla PG1.
Jednak. Nie generalizuję, że wszystkie dzieci kasiastych rodziców są mądre, a wszystkie patologiczne beznadziejne. Tak nie jest. Ale zdecydowanie obie 1 mają świetny materiał w postaci dzieciaków i ich rodziców, którzy wiedzą po co chodzi się do szkoły. Jeśli coś nie gra to korki. Tak krawiec kraje jak materii staje. I tak jest w tym przypadku. A z pustego to i Salomon nie naleje.
dO PG1 TRAFIAJĄ DZIECI Z ZAMOŻNYCH RODZIN KTÓRE JUŻ SĄ BDB PRZYGOTOWANE DO NAUKI-STĄD TAKIE WYNIKI. CHYBA NIE SĄDZICIE, ŻE W INNYCH GIMNAZJACH NAUCZYCIELE PRACUJĄ GORZEJ_"|"?:
Świeta prawda
Ciekawa jestem czy te osoby, które tak krytykują panią dyrektor kiedykolwiek się z nią spotkały.
Ciekawe czy pani dyrektor w nowym roku szkolnym zrobi klasy1 mieszane dzieci uzdolnione i dzieci trochę mniej uzdolnione bo z tego co rodzice mówią to zawsze klasa a,b,c, to dzieci ze średnia 4,82 a reszta klas to te gorsze ,nauczycieli maja tez tych trochę słabszych ten kto miał kilka lat wcześniej tam dziecko to wie o czym pisze ,Ala prawda tez jest taka że kiedy nasze pociechy mają kłopoty to nauczyciel najlepiej radzi korki a jak dziecka się nie wyśle na korki to nic z tego nie będzie są tylko wyjątki między nauczycielami którzy naprawdę wkładają swoje serce cierpliwość i zaangażowanie aby te słabsze dzieci coś się nauczyły . Mam nadzieje że w tym roku klasy pierwsze będą mieszane . A rodzice nie będą mieli wpływu na panią dyrektor .
Wiadomo juz ile bedzie klas pierwszych i kto dostanie wychowawstwo? Nie chce zeby mojego syna wychowawczynią była jakaś kobieta typu lalka barbie z kolczykami w twarzy. Słyszałam ze pani Bry.. I pani Lena.. Oddały trzeci klasy., chciałabym zeby dziecko trafiło do wyżej wymienionych pan