1,073.898,54 zł – z umowy o pracę w Szpitalu Wielospecjalistycznym w Ostrowcu Świętokrzyskim, 88.796,73 zł – Centrum Medyczne Zdrowie PLUS Spółka z o.o, 3000 zł – ANS Ostrowiec, 350 zł – Bioton Marketing Agency Sp.z o.o – to wszystkie dochody, jakie w najnowszym oświadczeniu majątkowym za rok 2024 zamieścił Dariusz Tumulec, dyrektor naczelny Wielospecjalistycznego Szpitala w Ostrowcu Św. Co ciekawe oświadczenie w Biuletynie Informacji Publicznej opublikowane zostało dopiero po sesji absolutoryjnej.
No to jest Ostrowiec.Wybrańcy losu?
Nie wiem , może dobry kierunek studiów by pomógł znaleźć dobrą pracę w tym mieście?
Problem tylko w tym że ci którzy kończą studia najczęściej nie wracają.Większosc ludzi z mojego rocznika nie wróciło,wpadają tylko w odwiedziny do rodziny i znajomych
Trudno żeby dyrektor zarabiał tyle samo co inni,tak już jest...
W prowincjonalnym szpitalu facet przytula około 90 tys brutto miesięcznie. Lepszej roboty nie mógł sobie chyba wymarzyć
To chyba na kredyt, bo szpital jest zadłużony na kilkadziesiąt milionów zł.
Mops też może zaciągać kredyty, jak im brakuje pieniędzy?
http://www.ostrowiecnr1.pl/forum/watek/skarga-na-urzednika-mops-u-i-fala-kontroli/
Od 1 lipca służba zdrowia dostanie podwyżki płac
No to uśmiechamy się dalej http://www.ostrowiecnr1.pl/forum/watek/skarga-na-urzednika-mops-u-i-fala-kontroli/
Kwota robi różnice jak na ostrowieckie warunki, niemniej jednak Pan Doktor robi dobrą robotę jako zarzadca szpitala, poza tym jest bdb. lekarzem oraz normalnym przystepnym czlowiekiem, nie jestem zbyt czestym pacjentem szpitala ale w kwietniu musialem udac sie na tyg. pobyt. Po przeczytaniu roznych informacji tu i ówdzie bylem troche niespokojny, a tu mega pozytywne wrazenie, poczawszy od SOR skonczywszy na pobycie(Wew2), czysto, przyjemnie, panie pielegniarki pomocne, lekarze dostępni,jedzenie nie najgorsze, naprawde bardzo pozytywnie i to nie jest tylko moja opinia. Takze Wszystkiego Dobrego Panie Doktorze! Robi Pan Bardzo Dobrą Robotę! Pozdrawiam.
Z tego co wiem, to pan dyrektor jest lekarzem a nie doktorem.
Data uzyskania uprawnień: 1992-09-08
Członek Świętokrzyskiej Izby Lekarskiej w Kielcach
Numer rejestru: 56-11-7179500
Specjalizacje:
Choroby wewnętrzne st. I (1997-11-21, Wydział Zdrowia w Kielcach)
Choroby wewnętrzne st. II (2003-11-24, Centrum Medyczne Kształcenia Podyplomowego w Warszawie)
Czy chciałeś napisać: kwota robi wrażenie ?
No ciekawie,a większość ludzi pracuje w Ostrowcu za minimum.Żeby swoim żyło się lepiej.
Wreszcie ktoś ma godne zarobki w naszym mieście.
Jest bardzo dobrym lekarzem i zarządca. Zasłużenie ma tyle. A na ostro niech pokaże oświadczenie swojego idola i wartość domu :) noni zarobki też nie są małe jak na wiecznego dyrektora z zawodu.
A Ronaldo zarabia ponad 2 mln zł dziennie.