Jak w temacie, znacie kogoś kto się tym zajmuje? Najlepiej brzoza i dąb, dajcie namiary jesli cos takiego jest
Zapytaj o Spawanego na Sudole.
pojedz do nadleśnictwa, kupisz drewno z asygnatą, będziesz pewien, że nie krazione.
Kolonia Milkowska pierwszy tartak po prawej stronie jadąc od O-ca płot z czerwonego klinkieru i sztachet nieotynkowany dom . Super drewno porąbany dąb za niwielką kasę z dowozem do domu, polecam.
w nadlesnictwie niecale 3m ponad 300zł, wiec troche drogo, pozatym trzeba samemu ciac metrowe kawalki i samemu dowiezc
Poleci ktoś sprawdzone miejsca na drzewo? i poda ktoś orientacyjną lub przyblizona cene?
w watkach bez sensu udzielacie sie non stop, tu ktos potrzebuje pomocy w waznej sprawie, juz nie jestescie tacy skory do pomocy
ja kupuje u tego pana co rok i jestem zadowolony Jerzy Kotulinski kolonia inwalidzka 507758554
Napisz coś więcej. Czy to ma być opał do kominka ? czy do pieca typowo przystosowanego do palenia drewnem? czy chcesz dokupić drewna i mieszać z węglem lub miałem. To wszystko bardzo istotne jest.
Chodzi o piec w bloku, pale tylko drzewem, potrzebuje ok 2 metrów, najlepiej dąb i brzoza
Dąb -ok 150 -170 za m, brzoza 120-140 za m. najpierw podzwoń po wszystkich składach w okolicy i wybierz najkorzystniejszą cenę i żeby nie było mokre. W tartakach to możesz też kupić tanio tzw ścinki, też zapytaj.