Do Goscia z 11:00 ruch to zdrowie , może to lepsze niz jakiś aerobik?
Musowo winda , na starość będzie udręka . Dobrze radzą . Cena zależna od standardu .
80 tys to max
cena średnia, a jeśli to mieszkanie w sm Krzemionki to czekają Cie bardzo wysokie czynsze :)
Stanowczo za tanio.
80 tys.? Chyba w Kunowie. Byle kawalerka kosztuje 75, w dobrym punkcie.
no pewnie byle kawalerka tyle kosztuje a czasami nawet i wiecej
Otóż to ! ludzie , którzy nie mają zielonego pojęcia o cenach mieszkań uważają , że to straszne pieniądze , a ja powtarzam to , co już wcześniej napisałam kawalerka , jeden pokój + KUCHNIA +malutka łazienka = 75 -80 tys PL
Ja mam 46m - 2 piętro z windą - wołałabym ok 90 000 zł
42m max 80 tys i to w dobrym stanie
w stanie do remontu, 4 piętro 3 pokoje na kopernika...
na początku roku daliśmy 100tys. 4 piętro da się przeżyć, przynajmniej cicho i nikt nie skacze nad głową...
bardzo drogo daliscie
nie narzekam, dobra spółdzielnia i świetni sąsiedzi... Wolę dołożyć 10 tysięcy i żyć spokojnie.
Na Kopermika są klitki nie pokoje,a jeśli chodzi o 4 piętro to cisza i spokój, nikt nie biega nad głową na klatce cicho, jeśli chodzi o wiek to mam prawie 60 lat i nie nazekam, kwestia przyzwyczajenia , a 100 tys to cena normalna.
nie kt.orzy chyba chca kupowaxc mieszkania po 20 tys ludzie gdzie wy zyjecie
zalezy jeszcze na jakim osiedlu ilu letnie mieszkanie jaki stan ale 80 tys to niedużo
rzeczywiscie drogo dali niedawno za darmo rozdawali.niektórzy chcieli by kupic mieszkanie w cenie 10 letniego samochodu hehehe obudzccie sie mozecie tylko na forum popisac
ja kupiłem za 79 tys 48m - lazienka i kuchnia wyremontowane, reszta to odswiezenia.