Bo na tym forum jak napiszesz że coś jest do dupy to zaraz obraza i....niezgodne z regulaminem,normalnie kółko różańcowe...
to ja miałam lepiej w jednym watku napisałam że nie lubię kogoś bez zadnych obelg czy wyzwisk i mój post skasowano natomiast post wyżej był treści cytuję" głupia debilna idiotka"i admin go zachował ...To taki trochę sadomachizm z jego strony...
No co wy ? Admin jest fajny tylko czasem się zastanawiam jaką logiką się kieruje i nie potrafię tego rozgryźć .
Czekam na potwierdzenie e-maila, abym mógł się wypowiadać niektórych wątkach.
Ponieważ trwa to dość długo, próbowałem założyć nowy watek - tymczasowy na temat głosowania na plac zabaw, ale nie mogę - informacja, że jest niezgodny z zasadami forum. Gdzie tu niezgodność, nich mi ktoś wytłumaczy, proszę..
Też chciałam się wypowiedzieć na temat placów zabaw i nie mogę, bo nie jestem "potwierdzona". Nie może tak być!!!
Nie chcę się logować, bo mi to nie potrzebne, a na temat placów zabaw chciałam coś logicznego wtrącić a nie mogę!!!
Rzecz jest już nieaktualna, bo okazało się, ze mój wątek o malarzu pokojowym jest, tylko parę godzin później został dodany, stąd moje oburzenie o jego usunięciu.
Zejdźcie na ziemie. To nie jest Wasza stronka tylko admina, a Wy ją tylko używacie.
Jeśli nie pasują Wam takie zasady, to przecież nikt Was na siłę nie trzyma. Moim zdaniem, to admin i tak na wiele Wam pozwolił. Zakładanie kolejnych beznadziejnych wątków na forum przez gości szczyt rozpusty! Jak dla mnie troszkę większy kaganiec dla anonimowych (zakładanie wątków tylko przez zalogowane nicki o potwierdzonym mailu), bo większość nie potrafi posługiwać się już założonymi wątkami i tam np. dopisać post. tylko wolą klepać bezmyślnie kolejne wątki. Scyzoryk się otwiera.
Nawiasem takich wątków do Admina jest pełno wystarczyło odszukać i tam dopisać post.
No jak Tobie na takie rzeczy scyzoryk się otwiera, to strach pomyśleć, co się dzieje, jak coś innego Ci się przytrafi.
Właśnie dlaczego nie mozna wypowiedziec się bez logowania na temat głosowania na plac zabaw.przeciez to tylko z korzyscią bo jesli więcej osób bedzie do tego w
wątku zaglądac to więcej osób zagłosuje
bo założyciel wątku zaznaczył, że chce aby tylko zalogowani się wypowiadali i już
Dziś właśnie dojrzałem jak wiele wpisów usuwa admin w czasie przerwy technicznej . Moim zdaniem wiele z nich były zgodne z regulaminem . To o co tu chodzi ????
jak jestes uczciwa/y to zaloguj sie i odpowiadaj a nie ukrywaj sie.Jesli piszesz prawde to czeo masz sie obawiać.Tylko nieuczciwi sie ukrywją.