Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Drogi adminie...

Ilość postów: 13 | Odsłon: 1326 | Najnowszy post
  • Drogi adminie...

Dlaczego usunąłeś mój wątek odnośnie malarza pokojowego?

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Drogi adminie...

Bo na tym forum jak napiszesz że coś jest do dupy to zaraz obraza i....niezgodne z regulaminem,normalnie kółko różańcowe...

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

to ja miałam lepiej w jednym watku napisałam że nie lubię kogoś bez zadnych obelg czy wyzwisk i mój post skasowano natomiast post wyżej był treści cytuję" głupia debilna idiotka"i admin go zachował ...To taki trochę sadomachizm z jego strony...

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

No co wy ? Admin jest fajny tylko czasem się zastanawiam jaką logiką się kieruje i nie potrafię tego rozgryźć .

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Czekam na potwierdzenie e-maila, abym mógł się wypowiadać niektórych wątkach.

Ponieważ trwa to dość długo, próbowałem założyć nowy watek - tymczasowy na temat głosowania na plac zabaw, ale nie mogę - informacja, że jest niezgodny z zasadami forum. Gdzie tu niezgodność, nich mi ktoś wytłumaczy, proszę..

balon
            Zgłoś
            Odpowiedz

Też chciałam się wypowiedzieć na temat placów zabaw i nie mogę, bo nie jestem "potwierdzona". Nie może tak być!!!

Nie chcę się logować, bo mi to nie potrzebne, a na temat placów zabaw chciałam coś logicznego wtrącić a nie mogę!!!

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Odp.: Drogi adminie...

Rzecz jest już nieaktualna, bo okazało się, ze mój wątek o malarzu pokojowym jest, tylko parę godzin później został dodany, stąd moje oburzenie o jego usunięciu.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Zejdźcie na ziemie. To nie jest Wasza stronka tylko admina, a Wy ją tylko używacie.

Jeśli nie pasują Wam takie zasady, to przecież nikt Was na siłę nie trzyma. Moim zdaniem, to admin i tak na wiele Wam pozwolił. Zakładanie kolejnych beznadziejnych wątków na forum przez gości szczyt rozpusty! Jak dla mnie troszkę większy kaganiec dla anonimowych (zakładanie wątków tylko przez zalogowane nicki o potwierdzonym mailu), bo większość nie potrafi posługiwać się już założonymi wątkami i tam np. dopisać post. tylko wolą klepać bezmyślnie kolejne wątki. Scyzoryk się otwiera.

Nawiasem takich wątków do Admina jest pełno wystarczyło odszukać i tam dopisać post.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

No jak Tobie na takie rzeczy scyzoryk się otwiera, to strach pomyśleć, co się dzieje, jak coś innego Ci się przytrafi.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Właśnie dlaczego nie mozna wypowiedziec się bez logowania na temat głosowania na plac zabaw.przeciez to tylko z korzyscią bo jesli więcej osób bedzie do tego w

wątku zaglądac to więcej osób zagłosuje

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

bo założyciel wątku zaznaczył, że chce aby tylko zalogowani się wypowiadali i już

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Dziś właśnie dojrzałem jak wiele wpisów usuwa admin w czasie przerwy technicznej . Moim zdaniem wiele z nich były zgodne z regulaminem . To o co tu chodzi ????

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

jak jestes uczciwa/y to zaloguj sie i odpowiadaj a nie ukrywaj sie.Jesli piszesz prawde to czeo masz sie obawiać.Tylko nieuczciwi sie ukrywją.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę