Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Dr Szymczyk

Ilość postów: 18 | Odsłon: 2154 | Najnowszy post
  • Dr Szymczyk

Czy któraś z pań chodziła do dr.Szymczyka na wizyty prywatne w ciąży? Jaka wyglada opieka i zainteresowanie pacjentem w szpitalu i podczas porodu?

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Dr Szymczyk

Wszytko zależy od nastawienia Pana doktora do pacjentki. Ja jestem jak Narazie zadowolona ale znam dziewczyny, które narzekają.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: Dr Szymczyk

Mnie pan doktor prowadził ostatnie 3 miesiące ciąży. Moja ciąża była zagrożona i wysokiego ryzyka i doktor bardzo dbał o wszystko. Poza wizytami mogłam liczyć na kontakt telefoniczny. W szpitalu doktor obecny był przy porodzie i potem też interesował się moim stanem. Doktor jest człowiekiem z poczuciem humoru i dużą życzliwością. I co ważne jest doświadczonym i kompetentnym lekarzem. Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Gość_Monika
      Zgłoś
      Odpowiedz

Dokładnie kiedy ciąża jest wysokiego ryzyka tzw. Ciekawy przypadek (tak też jest w moim przypadku) Pan doktor jest do rany przyloz ;-)

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Nigdy przez nikogo nie byłam tak boleśnie badana, jak przez tego pana dr.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

Poszłam do Niego w 9 miesiacu miałam ułożenie posladkowe. Byłam pewna że będę miała cesarke a on mi powiedział że bedziemy rodzić naturalnie! Wyobrażacie to sobie? Zdecydowanie nie polecam, nawet nie potrafił określić płci dziecka taki ma świetny stary sprzęt.. Pojechałam urodzić do innego miasta ,oczywiście mialam cesarskie cięcie

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

oczywiście szkoda, że nie wiesz,że położenie pośladkowe nie jest bezwzględnym wskazaniem do cięcia(trochę inaczej wygląda to w 1 ciąży) i jeszcze trzeba dodać, że te wskazania zmieniły się na przestrzeni kilku lat !

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

I bardzo dobrze zrobiła, że pojechała gdzie indziej rodzić. Na jej miejscu zrobilabym to samo, na pewno nie ryzykowalabym porodu naturalnego w tym przypadku.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

No tak przyszłe mamuśki wolą ryzykować powikłaniami operacyjnymi w trakcie cesarki, ciażą w bliźnie, czy takimi drobnostkami jak mniejsza więź emocjonalna z dzieckiem. No ale teraz taka moda na te cesarki, że nawet jak nie ma przeciwskazan do porodu to i tak chcą.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

dla mnie tez jest niedelikatny, a poza tym ma dziwne poczucie humoru. wiadomo mozna zartowac, ale nie w sytuacji kiedy chodzi o zblizający sie porod.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

A Ty z godziny 10.47 to chyba facet jesteś? I doktorkowi reklame robisz czy jak? Bo kobiety inaczej ten problem postrzegają!

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

hehe nie jestem facet, ani nie robię reklamy,bo nie wypowiadałam się konkretnie o Nim. Nie mam zdania o tym konkretnie lekarzu.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Jak każdemu zależy na kasie, nie wierzę w uczciwość!

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Dziewczyny, chciałam się zapytać o taką sprawę: jestem pacjentka dr Szymczyka, ale wizyty u niego są co 3 tygodnie. Czy u innych lekarzy też co trzy tygodnie, czy raz w miesiącu. Jak byłam w ciąży z pierwszym dzieckiem to chodziłam co miesiąc, dopiero pod koniec ciąży jakoś częściej. Jak dla mnie to przegięcie co trzy tygodnie, płacić za wizytę. Tym bardziej że czasami wyjdzie dwa razy w miesiącu. Zastanawiam się czy nie zrezygnować z usług tego doktora.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

To się umawiaj co 4 tygodnie js tsk robilam i było ok

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

m oże go cos martwi o czym ci nie mówi, abys sie nie denerwowała. Ja na poczatku ciązy miałam krwiaka i mój lekarz nie mowił mi aby mnie nie stresować. dopiero jak po lekach wszystko się wchłonęło powiedział mi co i jak.

Gość_gość.
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

a jak inny lekarz też bedzie wyznaczał wizyty co 3 tygodnie? jak cię nie stac to idx na kasę chorych. Proste.

Gość_gość.
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

No własnie jakoś inni lekarze umawiają co 4 tygodnie. Ja nie biorę żadnych leków oprócz witamin.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -