nie polecam w 9 miesiącu zatrucie ciążowe i dziecko zmarło
leczyłam się u tego lekarza i w 9 m-cu zatrucie ciążowe, dziecko zmarło a mnie z cudem uratowano, dalsze leczenie na ginekologii w Kielcach
a ja tam chodziłam i nie narzekam,każdy lekarz ma zapewne na swoim koncie wzloty i upadki,napisz post o innym to też jedni napiszą dobre opinie a inni złe
mnie prowadził i w 9 m-cu zatrucie ciążowe, dziecko zmarło z trudem mnie uratowano ale już nie w naszym szpitalu, nigdy bym już do takiego lekarza nie poszła i go poleciła.
leczyłam się u tego lekarza, prowadził mi ciążę, w 9-tym miesiącu zatrucie ciążowe, dziecko zmarło, szok poporodowy, cudem mnie uratowano ale już nie w Ostrowieckim szpitalu, to co przeszłam przechodzi ludzkie pojęcie.
Polecam z czystym sumieniem!Prowadził mi całą ciąże. Bardzo interesował się na obchodach, sam mierzył tętno dziecka, po porodzie dopytywał o dzidziusia. Miałam kroplówkę na wywołanie bo byłam po terminie, sam mnie badał, zachodził często w trakcie porodu a mieliśmy rodzinny, był przy zszywaniu.Gdy nie miałam już siły przeć dał jakiś środek wzmacniający.Bardzo miły człowiek-dodam,ze nigdy nie dawałam żadnych łapówek żeby była jasność!
No nie żartuj ...kto jest taki super Szczepaniakowa?? zlituj się ..ani do jednego ..oni do drugiego bym nie poszła już nigdy!!! Szanowna pani doktor to osoba która jest odpowiedzialna za bardzo zły stan mojego dziecka..!!!!...Pani doktor aby robić USG nie wystarczy mieć sprzęt do USG trzeba jeszcze umieć je odczytać!!! I nie pierdzielcie mi tu jaki to wspaniały lekarz bo ma szczęście że sprawy w sądzie nie miała ..ona i szanowna Mączkowa ,bo musiałam ratować dziecko i miałam to wtedy w nosie !! Wielu lekarzy w Ostrowcu to ..PORAŻKA !! kasa..kasa..kasa..to jest istotne ..nie człowiek ...Ktoś kto pisze jacy to są super ..po prostu miał farta i tyle bo dobrych lekarzy w tym mieście to na lekarstwo...