Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Dr Szczepaniak

Ilość postów: 17 | Odsłon: 2482 | Najnowszy post
  • Dr Szczepaniak

Która z Was chodziła w ciąży do dr Szczepaniaka ?? I jak ?Zadowolone czy nie z prowadzenia ciąży przez niego ??

Gość_oo
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Dr Szczepaniak

a ja tam chodziłam i nie narzekam,każdy lekarz ma zapewne na swoim koncie wzloty i upadki,napisz post o innym to też jedni napiszą dobre opinie a inni złe

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Odp.: Dr Szczepaniak

nie będę komentowała by się nie denerwować- mam swoje wyrobione zdanie o tym "lekarzu" i wiem, że nie jestem odosobniona.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

mam dobre zdanie nt operacji ginekologicznej. co do ciąży prowadziłą mi zona dr Szczepaniaka i jestem zadowolona. pierwszą ciążę prowadził mi dr Szymczyk to kase za prywatne wizyty brał, ale olał mnie w trakcie porodu.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

tak ja byłam zadowolona

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

ja jestem zadowolona - wszystko w porządku i na wizytach i w szpitalu

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

ja wiele razy leżałam w szpitalu na podtrzymaniu dwóch ciąż i po każdym badaniu przez dr Szczepaniaka wychodziłam z płaczem,nie delikatny i nie przyjemny

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

jako jego pacjentka mogę powiedzieć że nie mam do niego absolutnie żadnych zastrzezeń!!!

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Polecam z czystym sumieniem!Prowadził mi całą ciąże. Bardzo interesował się na obchodach, sam mierzył tętno dziecka, po porodzie dopytywał o dzidziusia. Miałam kroplówkę na wywołanie bo byłam po terminie, sam mnie badał, zachodził często w trakcie porodu a mieliśmy rodzinny, był przy zszywaniu.Gdy nie miałam już siły przeć dał jakiś środek wzmacniający.Bardzo miły człowiek-dodam,ze nigdy nie dawałam żadnych łapówek żeby była jasność!

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

mi również osobiście robił cesarkę chociaż już praktycznie jego dyżur się skończył,na obchodach wykazywał zainteresowanie, ponieważ leczyłam się na serce ściągnął na kosultację kardiologa by mieć pewność,że od tej strony jest ok,dziwiłam się opinią,że jest nie delikatny podczas badania zarówno w szpitalu jak i na prywatnych wizytach nie czułam dyskomfortu

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Wszystko sie zgadza, ale to były czasy kiedy był on ordynatorem a z tego co słyszałam to juz nie jest?

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

Ciekawe czemu tyle niepochlebnych opinii o "lekarzu" zniknęło ze strony o lekarzach...

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

ja do tej pory, a minęło już ponad 5 lat od porodu, przed każdą wizytą u ginekologa proszę go aby był delikatny, bo mam bardzo złe wspomnienia z badania wykonanego w szpitalu przez tego ordynatora. Powiem tyle: wyszłam z płaczem

She
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 23

Dziewczyny czy słyszałyście od niego, by wasz pęcherzyk był pusty, nie rozwijał się i kazał umówić się na zabieg?

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Ale jego żona to suuuuuperrrrr babka i lekarz :)

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
5 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Biuro Rachunkowe "Complex"
Branża: Biura rachunkowe
Dodaj firmę