Wie ktoś może czy dr Martynowska przyjmuje jeszcze dnia 29. marca przed świętami?
Kobieto zadzwoń i będziesz wiedziała - gdzie rozum i myślenie. Masakra
dodzwonić się ciężko, zapisy we wtorki i piątki 16-18 pod gabinetem. W tamtym tygodniu 1 wolny termin był na 9 kwietnia.
wolne terminy sa dopiero na koniec marca
raczej na koniec kwietnia
Do qaz 14;50 tempa dzido. Gdyby taka byla mozliwosc to nie pisalaby na forum, tylko zadzwonila. widac , ze nie chodzisz do najlepszych ginekologow i nie wiesz, ze sa tylko dwa dni na zapisy, wtedy odbiera telefon. no ale jak sie chodzi po panstwowych placowkach to i piczki nikt ci nie spruje
Do qaz 14;50 tempa dzido. Gdyby taka byla mozliwosc to nie pisalaby na forum, tylko zadzwonila. widac , ze nie chodzisz do najlepszych ginekologow i nie wiesz, ze sa tylko dwa dni na zapisy, wtedy odbiera telefon. no ale jak sie chodzi po panstwowych placowkach to i piczki nikt ci nie spruje
nawet jak przyjmuje to nie znaczy że się załapiesz. Zadzwoń i zapytaj
dzieki za wszystkie odpowiedzi
Takie pytania żeby na forum zadawać to trzeba być blądynką chyba ..
Jak nie przyjmuje to przyjdź do mnie to ci pomogę ... może..
16:30 co za wulgarny wpis. To nie problem dowiedzieć się w jakie dni sa zapisy i jaki jest nr telefonu. Jak nie można sie dodzwonić - w dzień zapisów, to można napisać sms z zapytaniem. Ja tak robiłam.
A zadawanie takiego pytania jest śmieszne, lada chwila będziemy zakładać watki jak się ubrać w niedzielę a jak w poniedziałek.
Nawet jak przyjmuje to nie znaczy, że się załapiesz wiec i tak zadzwonić musisz założycielko watku.
hahaha "blądynką" ? ktoś tu pisać nie umie, a się mądrzy. HIPOKRYZJA i brak pomocy. szkoda Was czytać, przeczytajcie definicje forum i jakaś książka o kulturze by się przydała. Pozdro.