Potrzebuje aktualnych informacji na temat dr Martynowskiej. Wiem, że jest dużo wątków na ten temat, ale wszystkie są z poprzednich lat. Dzwoniłam też do pani doktor, ale nikt nie odbiera. Czy ktoś wie czy dalej przyjmuje za starostwem we wtorki i piątki? W jakich godzinach najlepiej dzwonić żeby sie umówić? Czy numer telefonu, ktory można znaleźć w internecie jest aktualny?
Tak nadal przyjmuje we wtorki i piątki :)
Ale niestety ma dużo pacjentek i czasami trzeba długo czekać na wizytę. Dzwonić chyba najlepiej jak zaczyna przyjmować pacjentów a najlepiej iść osobiście :)
Cała ciąże chodzę do pani doktor jest opiekuńcza, wypytuje o zdrowie i daje dużo badań do zrobienia. W piątym miesiącu ciazy trafiłam do szpitala pani doktor często przychodziła na salę pytała odpowiadała na pytania interesuje się swoimi pacjetkami.Pracujac do 5 miesiąca ciazy dostałam ochrzan i zakaz pracy mam wypoczywać i koniec nawet nie było dyskusji na ten temat. Za miesiąc mam termin chciałabym żeby dalej tak było i tak się interesowała przy porodzie jeśli trafię na Panią doktor w szpitalu i na jej zmianę. Jak narazie dr. Martynowska czystym sumieniem mogę polecić.