Jestem szczęśliwą mamą dwójki chłopców i niestety nie dzięki naszym wspaniałym "fachowcom". Trzeba być odważnym i mieć naprawdę cierpliwość decydując się na naszych wszechwiedzących "profesorów'.
Dzięki za odpowiedzi. Do Poradni Opiekun się nie wybiorę. Byłam jakiś czas temu prywatnie w innej sprawie. Więcej nie pójdę.. Zdaję sobie sprawę z ceny tych badań, co mnie przeraża, ale cóż. Trzeba sobie radzić :-)
Moze uda mi się wcisnąć chociaż za jakieś 2 tygodnie. Jeżeli nie, zastanowię się na jednorazową wizytą u kogoś aby zrobić usg i potwierdzić w 100 %, że jest. Ale obstawiam Doktor Martynowską.
Czy dobrze myśle, że P. Doktor pracuje także w szpitalu?
nie jest prawdą, że trzeba długo czekać! akurat w przypadku ciąży Pani dr zawsze Cię "wciśnie" na jakiś termin. Ja zrobiłam sobie test ciążowy, zadzwoniłam do dr Martynowskiej, że chyba będę mamą i umówiła mnie na wizytę. Na początku ciąży robi się USG dopochwowe - koszt to 20zł. Koszt wizyty to 70zł. Wszystkie pozostałe badania wykonywane w gabinecie dla kobiet ciężarnych będących pacjentkami dr Martynowskiej są w cenie wizyty czyli 70zł.
No dostałam termin za miesiąc........ także musiałam iść do kogoś innego. Żeby chociaż potwierdzić.
beta hcg powtarza się co 48 godzin, wtedy najładniej widać przyrost ( w tym czasie beta powinna przyrosnąć o co najmniej 60 %) Ważne, żeby powtórzyć w tym samym labo!!!
nie moge sie dodzwonic do pani dr... a czy to normalne ze wlacza sie jakas poczta czy cos takiego??
Ja tak dzwoniłam za każdym razem poczta czy właśnie coś takiego. Więc napisałam smsa i Pani DR oddzwoniła za jakiś zcas. Niestety termin byl zbyt długi, wiec musiałam isć gdzie indziej. Ale myślę, że teraz już terminy będą krótsze.