Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Dr. Iwanowie - opinia

Ilość postów: 24 | Odsłon: 2607 | Najnowszy post
  • Dr. Iwanowie - opinia

Niedlugo ide tam chyba na wyrwanie zeba lub na dosc powazne leczenie poniewaz z zeba zostal mi sam spruchnialy korzen - byl nadbudowany inplantem ale on wypadl a zab zaczal bolec .. moze ktos sie wypowiedziec na ich temat poniewaz troszke sie stresuje i jeszcze bede chciala sie jutro wcisnac poniewaz kolejny wolny termin to 20 luty ...

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Dr. Iwanowie - opinia

niech sie ktos wypowie..

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

up

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Dr Iwan rok temu wyrywał mi "8", tzw dłutowanie ósemki. Było to dość ciężkie przeżycie ale jeśli chodzi o to jak wykonał zabieg to mogę go z pewnością polecić. Dał mi odpowiednie znieczulenie, nic nie bolało i do tej pory nie mam żadnych problemów. Jedyne na co mogę ponarzekać to na zęba bo nie chciał wyjść i rwał go prawie godzinę;)

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Mowisz o Panu Iwan czy o Pani ? :) co masz na mysli mowiac ciezkie przezycie ? :D

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Odp.: Dr. Iwanowie - opinia

Miałem wyrywane 2 ósemki Chirurgicznie przez Pana Krzysia, i sobie bardzo chwalę. Nadmieniam, iż panicznie boję się dentystów a zabiegu u niego jakoś nie odczułem a sporo ostrowieckich specjalistów przerobiłem. Nieraz nawet niektórzy nasi dentyści odsyłają do Pana Krzysia na wyrwanie zęba a sami leczą dalej u sb. :) Tak, że polecam jak najbardziej.

Gość_Grzesiek
          Zgłoś
          Odpowiedz

a jak z Pania Marzena ?

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Pani Marzena jest świetna jeśli chodzi o dzieci ja chodzę z córką od 4 roku życia teraz ma 10

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

od X lat tylko Dr. Iwan pierw w szkole teraz prywatnie od lat i jestem zadowolony po drugie nie zdziera z człowieka pieniędzy jak inni nie naciąga na wizyty

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Wyrywanie zębów nie należy do przyjemności i dlatego to było ciężkie przeżycie;) Siedziałam na tym fotelu 45 minut i myślałam, że głowa mi odleci ale to tylko dlatego, że na zdjęciu wyszły dwa korzenie a w rzeczywistości były cztery. Naprawdę polecam Pana Iwana. Jeśli będę musiała znowu wyrywać zęby to napewno pójdę do niego.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Ok , dzieki wszystkim za wypowiedzi jakos mi troche ulzylo :))

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Leczę u pana Krzysztofa zęby od ponad 5 lat i jestem bardzo zadowolony z podejścia do pacjenta i fachowości. Zawsze walczy o każdy ząb, wyrwanie to u niego ostateczność nie poddaje się żeby uratować ząb.

Polecam !

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Tragedia.Ja nie byłam zadowolona.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Ja chodzę do pana Iwana od kilku lat i jak najbardziej mogę polecić, bo jest fachowcem, a przy tym jest delikatny i kulturalny. Kiedyś urlopował się;), a mnie właśnie wtedy rozbolał ząb i musiałam iść do pierwszej lepszej dentystki, która stwierdziła, że zęba nie da się uratować i nadaje się tylko do wyrwania - nie zgodziłam się, doktor Iwan po urlopie ząbka kanałowo zaleczył - minęło kilka lat i ząb nadal na swoim miejscu.

U pani Iwanowej nigdy nie byłam.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

kilka lat temu leczyłam u doktora zęby kanałowo,i teraz u innego musiałam poprawiać bo niedoleczył mi kanałów do końca,więc 2 raz musiałam leczyć te same zęby,porażka:(

Gość_ed.
      Zgłoś
      Odpowiedz

Ładnych parę lat temu leczyłam u nich w gabinecie zęby, wszystkie plomby, które mi założyli powypadały po krótkim czasie. Poza tym Pan Iwan stwierdził u mnie uczulenie na lignokainę bez skierowania mnie na badania alergologiczne i zbadania całej sprawy. W rezultacie nie mogę wyrwać zęba nigdzie w Ostrowcu.

Gość_m.
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

TRAGEDIA!!!P.Iwan jak cie moge ale P.Iwanowa szok.Myślą tylko jak kasy się nachapać, robiła mi jednego zeba rok!!!Nie zauważyła kilku torbieli na dziąśle i dzięki jej leczeniu zostałam bez 2 w wieku 20 lat!!!!Polecam P.Nawrockiego z czystym sercem!!!!

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Witam . jestem zalozycielem tematu.. dzisiaj zeba wyrwal mi Pan Krzysztof i jestem naprawde zadowolony przyjal mnie bez wczesniejszego umawiania byl bardzo mily , zapodal znieczulenie i jazda :D troszke czulem ale najwazniejsze od 17 nic mnie nie boli aa i kasy nie zdziera jak dla mnie PROFESJONALNA robota

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Magdalena Bęben Design
Branża: Biura projektowe