Niedlugo ide tam chyba na wyrwanie zeba lub na dosc powazne leczenie poniewaz z zeba zostal mi sam spruchnialy korzen - byl nadbudowany inplantem ale on wypadl a zab zaczal bolec .. moze ktos sie wypowiedziec na ich temat poniewaz troszke sie stresuje i jeszcze bede chciala sie jutro wcisnac poniewaz kolejny wolny termin to 20 luty ...
Dr Iwan rok temu wyrywał mi "8", tzw dłutowanie ósemki. Było to dość ciężkie przeżycie ale jeśli chodzi o to jak wykonał zabieg to mogę go z pewnością polecić. Dał mi odpowiednie znieczulenie, nic nie bolało i do tej pory nie mam żadnych problemów. Jedyne na co mogę ponarzekać to na zęba bo nie chciał wyjść i rwał go prawie godzinę;)
Mowisz o Panu Iwan czy o Pani ? :) co masz na mysli mowiac ciezkie przezycie ? :D
Miałem wyrywane 2 ósemki Chirurgicznie przez Pana Krzysia, i sobie bardzo chwalę. Nadmieniam, iż panicznie boję się dentystów a zabiegu u niego jakoś nie odczułem a sporo ostrowieckich specjalistów przerobiłem. Nieraz nawet niektórzy nasi dentyści odsyłają do Pana Krzysia na wyrwanie zęba a sami leczą dalej u sb. :) Tak, że polecam jak najbardziej.
Pani Marzena jest świetna jeśli chodzi o dzieci ja chodzę z córką od 4 roku życia teraz ma 10
od X lat tylko Dr. Iwan pierw w szkole teraz prywatnie od lat i jestem zadowolony po drugie nie zdziera z człowieka pieniędzy jak inni nie naciąga na wizyty
Wyrywanie zębów nie należy do przyjemności i dlatego to było ciężkie przeżycie;) Siedziałam na tym fotelu 45 minut i myślałam, że głowa mi odleci ale to tylko dlatego, że na zdjęciu wyszły dwa korzenie a w rzeczywistości były cztery. Naprawdę polecam Pana Iwana. Jeśli będę musiała znowu wyrywać zęby to napewno pójdę do niego.
Ok , dzieki wszystkim za wypowiedzi jakos mi troche ulzylo :))
Leczę u pana Krzysztofa zęby od ponad 5 lat i jestem bardzo zadowolony z podejścia do pacjenta i fachowości. Zawsze walczy o każdy ząb, wyrwanie to u niego ostateczność nie poddaje się żeby uratować ząb.
Polecam !
Ja chodzę do pana Iwana od kilku lat i jak najbardziej mogę polecić, bo jest fachowcem, a przy tym jest delikatny i kulturalny. Kiedyś urlopował się;), a mnie właśnie wtedy rozbolał ząb i musiałam iść do pierwszej lepszej dentystki, która stwierdziła, że zęba nie da się uratować i nadaje się tylko do wyrwania - nie zgodziłam się, doktor Iwan po urlopie ząbka kanałowo zaleczył - minęło kilka lat i ząb nadal na swoim miejscu.
U pani Iwanowej nigdy nie byłam.
kilka lat temu leczyłam u doktora zęby kanałowo,i teraz u innego musiałam poprawiać bo niedoleczył mi kanałów do końca,więc 2 raz musiałam leczyć te same zęby,porażka:(
Ładnych parę lat temu leczyłam u nich w gabinecie zęby, wszystkie plomby, które mi założyli powypadały po krótkim czasie. Poza tym Pan Iwan stwierdził u mnie uczulenie na lignokainę bez skierowania mnie na badania alergologiczne i zbadania całej sprawy. W rezultacie nie mogę wyrwać zęba nigdzie w Ostrowcu.
TRAGEDIA!!!P.Iwan jak cie moge ale P.Iwanowa szok.Myślą tylko jak kasy się nachapać, robiła mi jednego zeba rok!!!Nie zauważyła kilku torbieli na dziąśle i dzięki jej leczeniu zostałam bez 2 w wieku 20 lat!!!!Polecam P.Nawrockiego z czystym sercem!!!!
Witam . jestem zalozycielem tematu.. dzisiaj zeba wyrwal mi Pan Krzysztof i jestem naprawde zadowolony przyjal mnie bez wczesniejszego umawiania byl bardzo mily , zapodal znieczulenie i jazda :D troszke czulem ale najwazniejsze od 17 nic mnie nie boli aa i kasy nie zdziera jak dla mnie PROFESJONALNA robota