http://www.ostrowiectv.pl/1,3494-lekarz_roku__2012_.html
Bardzo fajna i miła Pani.Zawsze mi dawała zwolnienia ze szkoły :D
gosc 10:30 to nie jest pani i napewno zwolnienia ze szkoly ci nie dawala bo to jest mezczyzna a na dodatek ginekolog
To jest pan ginekolog,a nie pani:))
Chyba Ci chodzi o żonę pana doktora, która jest pediatrą :) Ale to on dostał nagrodę. Bardzo zresztą sympatyczny, uprzejmy i skuteczny lekarz. Pozdrawiam :)
Dr Chwyczko jest sympatyczny ale niezbyt dobry jako fachowiec.Słyszałam o wielu przypadkach niefachowości!
a ja słyszałam o niefachowości innych lekarzy, co to za miara "słyszałam"? Na targowicy?
Nie ważne gdzie słyszałam ale osobiście znam kobietę.która doświadczyła niekompetencji p.doktora
Właśnie że ważne, bo takie informacje podważają zaufanie do człowieka i mogą być traktowane jak pomówienie. Albo podaj konkretne informacje, albo sobie daruj "wiem ale nie powiem". Ja sobie akurat pana doktora chwalę i znam wiele podobnych ocen. Zresztą, gdyby był niekompetentny to by nie miał takich tłumów w gabinecie. Ocena oczywiście może być subiektywna, jednym odpowiada ten, innym tamten, ale zarzut niefachowości bez konkretów jest nie na miejscu.
Chwyczkowa lekarzem roku? Do czego to doszło...
Nie Chwyczkowa tylko pan doktor Stanisław Chwyczko ginekolog.Czytaj ze zrozumieniem lub material prosze obejrzec
Psitki na niego głosowały to wygroł
Czytajcie ze zrozumieniem!
A co tu jest do czytania? Wątek nazywa się "dr Chwyczko lekarzem roku", bez żadnego imienia, video nie każdy ma ochotę oglądać, a że bardziej popularna od swojego męża jest lekarka, to ona pierwsza przychodzi na myśl.
Od 9 lat jestem chodzę do doktora Chwyczki. Było źle a nawet bardzo źle.... a teraz mogę się pochwalić cytologia zerówka i wszystko dobrze.
Gosc 22:21 czym się chwalisz nawet nie wiesz jakie wyniki cytologi są bo nie ma zerówki zaczynają się od 1 grupy do 5 grupy