A co tam ma byc ciekawego?
Miody okropne podróby, tanie po 30 złoty w tym spadziowy. SZOK.
Rudi wystraszył ludzi jak śpiewał wszyscy wychodzili ze stadionu masakra
Gdyby nie Wały Jagielońskie byłoby tragicznie. Organizatorzy nie wysilili się, zadbano tylko o szczególną elitarną część gości, ale to ponoć każdy burmistrz zadbał o swoich szczególnych gości.
Dożynki w Ćmielowie to po prostu "festiwal żenady" począwszy od organizatorki, która po raz kolejny udowodniła, że nie ma bladego pojęcia o organizacji takich imprez...poprzez "akustyka" o ile w ogóle można użyć takiego określenia o firmie, która próbowała to nagłośnić...a skończywszy na pseudo "artystach", z żenującym repertuarem. To co zaprezentował sobą Rudi po prostu rozłożyło wszystkich na łopatki...
Jak żyję czegoś takiego nie widziałem! Współczuję mieszkańcom Ćmielowa takich włodarzy...
Pozdrawiam tych, którzy dali radę i wytrwali do końca...
Wytrwałem do końca i jedynie co było godne polecenia to sam koniec z zespołem "Szarotka" a pozostałe występy to totalne dno. Rudi zaczął swój występ to dosłownie była emigracja ze stadionu. Jestem z Ćmielowa i wstydzę się takich włodarzy którzy od lat nie potrafią niczego zorganizować, żadnej dobrej imprezy w dodatku wszystkie jakie są to jedynie w niedzielę i aż do 22 - nie dość że zrobią coś raz do roku to jeszcze byle jak jakby np. tych dożynek nie można było zrobić w dwa dni, sobota na ludowo i zabawa do późnych godzin (22 to dopiero wieczór) a niedziela występy nie "emerytowanych" gwiazd ale kogoś z aktualnych gwiazd może nawet disco polo, w oba dni atrakcje dla dzieci i catering.
Byliśmy też do końca i występ zespołu Szarotka. niczym. niezachwycił.żenujący repertuar coś brzeczalo i w końcu zrezygnowaliśmy
pretensje do Starosty, przecież to oni organizowali... proponuję na przyszłość więcej rozeznania w temacie, dopiero wypowiadania się.
Bardzo dobrze i dobitnie ujęte.Włodarze Ćmielowa są do wymiany!