Teraz nie ma dotacji tylko są pożyczki. Na Sienkiewicza za zakładem fotograficznym udzielają informacji na ten temat.
pan Marcin zajmuje się wszystkimi dotacjami z UE z PUP biuro ma na sandomierskiej w inkubatorze naprawdę polecam
Szanowni Państwo, bardzo mi miło, że kilka osób mnie poleca w tym wątku, jednak z pustego i Salomon nie naleje. Niestety na chwilę obecną sytuacja w dotacjach jest jaka jest tzn. praktycznie nic się nie dzieje. Trudno się temu dziwić skoro zbliżamy się wielkimi krokami do końca tej perspektywy finansowej. Zobaczymy co będzie w kolejnej na lata 2014-2020, nie chcę w tym momencie mówić co w trawie piszczy, bo jeżeli się to potwierdzi to będzie kiepsko. Prawdopodobnie będziemy mieli do czynienia z systemem mieszanym tj. dotacyjno-pożyczkowym. Póki co najbliższy nabór dla osób myślących o własnym biznesie na początku 2014 roku z Funduszy Szwajcarskich.
A czy na kościelnej przypadkiem nie składa się wniosków o dotacje?Moja znajoma złożyła tam podobno,na koscielnej,ale nr nie znam i podobno daję 40tys na rzemieślnictwo.To plotka?