Ponad 50 minut jedno i to samo na meczu KSZO motor. Głośnością i dopingiem kibice motoru Was przewyzszali. Musicie dużo poprawić bo oprawa kiepska a na dodatek będzie kara za pokaz pirotechniczny.
Płacz sobie na tym forum :) Kibice obu drużyn stali na kapitalnym poziomie.
wracalem z Lublina o 23 kiedy wracali kibice Motoru do domu
auto za autem przez 20 km
robi wrazenie !
było ich chyba z 1000
nikt nie placze -a gdzie macie koszulki klubo we .otor was przewyszszyl w tym pokazie
Przewyzszyl ten czy tamten ble ble ble. Trzeba bylo im pomoc a nie jakies dyrdymaly. Dlaczego my nigdy nie potrafimy sie cieszyc tylko zaraz porownania sady itp. Mecz byl ciekawy obie druzyny zostawily serce na boisku , doping fantastyczny zarowno jednych jak i drugich ludzi duzo az micha sie sama usmiecha. A na marginesie porownan Lublin to trzy razy wieksze miasto niz nasze a ze studentami to z 6
My pomagalismy ale śpiewać jedno i to samo przez ponad połowę meczu to bylo nudne. Mecz stał na wysokim poziomie ale moim zdaniem kibice motoru zrobili lepsze wrażenie, nawet jezeli chodzi o barwy kubowe.
Do kibiców na F1 musicie pomyśleć o jakiś latwo wpadajacych w ucho tekstach tak aby każdy rytmicznie śpiewał. Co do oprawy wizualnej mozna zakupić stroboskopy i coś tego typu.
To jest twoja opinia. Szkoda jedynie, że nie masz pojęciu o prowadzeniu dopingu. Akurat takie dłuższe ciągnięcie jednej przyśpiewki jest bardzo dobrze odbierane w środowisku kibicowskim i tak robią najlepsze kibicowskie ekipy. Jak cię nudziło to nikt cię nie zmuszał, żebyś krzyczał. O Oprawach też jak widać pojęcia nie masz. To co było odpalone na początku to właśnie stroboskopy. Jak tobie bardziej podobają się światełka i lasery, to wybierz się następnym razem na jakąś dyskotekę, a nie na mecz.
Co do Motoru - mecz mam nagrany i dopingu Motoru w TV praktycznie nie było słychać na tle naszego. Jedyne w czym byli lepsi to koszulki, ale u nas problem z tym związany nie tkwi w chłopakach, którzy organizują doping, tylko tych, którzy na mecz przychodzą od święta i nawet nie pomyślą, żeby szalik wziąć, a co dopiero pomarańczową koszulkę. W tej kwestii to pretensje kieruj do osób, którym bliżej do ciebie niż do chłopaków dopingujących na każdym meczu.
Jesteś zwykłym malkontentem, który zamiast coś zrobić w kwestii kibicowskiej potrafi tylko i wyłącznie krytykować. Masz jakiś pomysł to przyjdź w trakcie meczu i przekaż go osobom odpowiedzialnym za doping zamiast tylko marudzić w internecie. Gwarantuję, że na pewno cię wysłuchają.
Nie rozumiem po co takie porównania? Ważne ze niektórzy tam byli. Nie jestem fanką oglądania sportu, ale coś tam podpatrzyłam w telewizji i sądze ze i tak bardzo dobrze wypadliśmy jako drużyna i jako kibice. Nie ma się co rozwodzić :)
Szukasz problemu na siłe.
No właśnie - "was"... Zamiast marudzić tacy jak wy mogliby się lepiej włączyć w doping.
Gratulacje dla wszystkich kibicow i tych przyjezdnych i miejscowych za wspanialy i kulturalny doping. Razem z gra piłkarzy stworzyli swietne widowisko i ten mecz przejdzie do historii. Oby więcej takich widowisk. A kto się smieje ze to tylko 4 klasa rozgrywkowa to powinien wczoraj być na meczu i się przekonać. Dla mnie i mojego dziecka był to niesamowity sportowo i rozrywkowo wieczor.
a mi się nasuwa takie pytanie, może i pewnie ktoś juz to poruszył u władz, czy herb miasta na który zajmuje cały sektor nie mozna zastąpić herbem KSZO? Czy władze miasta, klubu miałyby jakies przeciw temu?
Przypominam, że stadion nie jest własnością klubu tylko miasta i miasto może sobie tam położyć co tylko chce.
faktycznie z tą piosenką Ostrowiec gol przesadzili, było to nudne i cicho spiewane, w pierwszej polowie fajnie cała trybuna sie podlączała do dopingu i szkoda ze nie wykorzystalismy tego w drugiej polowie, ale co by nie mówić i tak bardzo dobrze sie zaprezentowalismy, a Ty Ogry nie krytykuj tylko sam chodz na f1 i dopinguj w ultrasce tez nikt Ci nie bedzie przeszkadzał !! :) wystarczy chcieć ! Ostrowiec jest potencjał pokazalismy to wczoraj ! chodzić na mecze ! z druzyną być na dobre i na złe !
To tylko podpowiedź nie krytyka. Podpowiedź aby następnym razem było jeszcze lepiej bo widać było potencjał.
Nie było źle można było poczuć atmosferę wielkiego meczu. Została jeszcze zupełnie pusta trybuna od Traugutta. Pamiętny mecz na inaugurację z Lechem Poznań 0-0 wtedy I ligi dziś lotto ektraklasy. Wtedy stadion pękał w szwach.