Tak dziś o 11 w PS 5
obok 5 na ogrodach policja i straz miejska ulica zablokowana to moze z tego powodu
potwierdzam Bmw takie jak maja oni jechalo a przed nimi srebrny samochod dostawczy z kogutami
Pytalem o 11 pod szkola 5 na ogrodach ma byc
No patrzcie, Wy wiecie że Tusk będzie w Ostrowcu a Kancelaria Premiera oficjalnie milczy na ten temat :)
Potwierdzam przyjedzie do 5,wszystko obstawiaja koło szkoły,a ja bede na rozpoczeciu pierwszaków go widziec w sz.p nr5 na pierwsze klasy szykuje wystąpienie,wiec przyjedzie to i pojedzie,bo i tak nie zagłosuje na niego
w środę ma byc a dzisiaj to tylko sprawdzają zabezpieczenia w miescie
Dopiero będzie witany przez honorowego obywatela Ostrowca.
Gościu 15:32 co zmienia w Twoim życiu to, że Tusk został przewodniczącym Rady Europejskiej? W moim nic więc nie widzę żadnego powodu żeby się tak tym podniecać. Tusk to zwykły figurant, wybrali go bo wiedzą, że niczemu nie będzie się sprzeciwiaj. Jedynym plusem tej decyzji jest to, że zniknie z kraju i będzie łatwiej odsunąć od koryta wszystkich POpapranych.
na Ogrodach premier przywitany brawami !
Ale Ostrowiec został wyróżniony.
premier juz jest w szkole,TV-24 już emitowali.
No jest już?
Ten helikopter to Donka?
i tak nic nie pomoze dla naszego grajdołu
dzieki bardzo za takie wyróznienie!!! gdzie jest POLSKIprzemysł ???.polskie finanse, polski biznes????co z nimi zrobił??gdzie PRACA????
Sukces polaka przedstawiciela rządu jest na pewno powodem do dumy, to coś jak wygrany przez polaków mecz, niby nic się w Twoim życiu nie zmienia, ale jest to dobre uczucie.
Wiem że wielu musi dla samej zasady skrytykować i opluć, ale też dla wielu jest to powód do dumy.
Zgadza się. Tusk to figurant. Jak piszą niemieckie media : "jest łatwy w hodowli".
Europą rządzą najsilniejsi czyli Niemcy. To Angela Merkel rzadzi w Europie a nie żaden tam Tusk.
Polacy nie mają z jego wybory dokładnie żadnych korzyści.
Zaprzyjaźnione Tuskowi oszalały w propagandowym przekazie.
Z rzeczywistoscią jednak to nie ma nic wspólnego.
Dla mnie Donald Tusk jest skonczony odkąd wyszło na jaw ,że jego ministrowie spiskowali z Putinem przeciw prezydentowi Lechowi Kaczyńskiemu.
Od tamtej pory Tusk dla mnie nie istnieje.