No tak, bo przecież władzę trzeba chronić przed tłumem zadowolonych obywateli, więc zamknie się pół miasta i stworzy kordon bezpieczeństwa w promieniu 500m od miejsca przyjazdu Donaldinio.
Ciekawe skąd masz te informacje, skoro w REDzie nic o tym nie wiedzą. Nie siej propagandy.
Jakos jeszcze nie robia ogrodzenia tak jak ostatnio zrobili na Slasku.
ja sie cieszę , ze tu przyjedzie i mam nadzieję spotkac sie z nim i chwilę porozmawiać w kulturalny sposób. Rozmawiac mozna zawsze i z kazdym, tylko nie wszyscy to potrafią. Najczesciej ci, ktorzy sa niezaradni życiowo maja pretensje do polityków, ze nie maja pracy, jakby obowiazkiem Tuska było pukać kazdemu do drzwi i rozdawać pracę.
Ja wam powiem dlaczego Tusk przyjeżdża do Ostrowca . Jest nominowany!! taak nominowany do Ice Bucket Challenge przez Putina. Swoją drogą ja też myślę , że kubeł zimnej wody w słusznej sprawie nie zaszkodzi i sprowadzi go na ziemię . No ale czemu do Ostrowca? Mamy takie drogi i tyle remontów , pewnie myśli ,że telewizja tu nie dotrze i nie będzie następnej afery.
Z nim się kulturalnie nie da bo będzie wciskał kit i myślał że ogłupi tym człowieka. Trzeba z grubej rury powiedzieć mu to, co się myśli o jego sposobie rządzenia. W Ostrowcu na fanów raczej liczyć nie może, zresztą podobnie jak w całej Polsce. Ludzie mają go dość, dlatego rozważa ucieczkę do Brukseli.
tak jak ogłupia prezio Kaczynski to nie ma nikogo. Wmówił wszystkim babkom i emerytom, ze jego śp. brat to był wielki przywódca i patriota i zginał bo był zamach. a prawda jest taka, ze nawet hymnu Pl nie potrafił zaspiewać i do tego jedyne czym m w pamięci bedzie tkwił jak zadra to jego ''spieprzaj dziadu''.
to wszystko szola kaczora oni nastawiaja do tych gwizdow ale przyjdzie czas ze ich beda wygwizdywac i to szbko widac co powiedzial wczoraj brudzinski bal sie i uciekl szkoly i kultury zero
może przywitajmy go po staropolsku smołą, pierzem i taczkami
A jednak przyjedzie. Ale Aleją żaden samochód nie przejedzie.
Zablokowana cała Aleja, Okólna, Kilińskiego, Żabia, Młyńska i Rynek.
Do parku też nie będzie można wchodzić.
Przyjedzie do Bałtowa nie do Ostrowca.
Jeśli przyjedzie będziemy jednym z pierwszych miast, które odwiedzi jednogłośnie nominowany przewodniczący Rady Europejskiej - Prezydent UE
Nie przyjedzie, bo nie ma żadnych oficjalnych informacji o przyjeździe jutro Tuska do Ostrowca.
Trzeba umieć szukać takich informacji :P http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20140831/POWIAT0107/140839828
Obwoźne mauzoleum Tuska odpada z cała pewnością i z prostej przyczyny. Już Niemcy mu mówią, że ma zrezygnować z PO, a takiego cyrku w UE w życiu nie zaakceptują. Tusk nie jest geniuszem, ale doskonale wie, jak unikać kłopotów. Przecież to by była wiocha nie z tej ziemi "prezydent" Europy w Koluszkach podpisuje ulotki. To są pierdoły. Tuska nie ma, on będzie na fotografii, ale z drugiej strony będą się od niego odcinać, razem z taśmami.
Ostrowieccy skompromitowani towarzysze z oświaty postarali się, aby poprawić wizerunek i zmniejszyć widmo przegranej w wyborach i zaprosili Tuska. Szkoda, że Tusk nie zna prawdy o swoich partyjnych dołach w Ostrowcu Św, działając na szkodę Platformy Obywatelskiej. To nic Wam (TOS-ie) nie pomoże, to tylko zabieg pijarowski. Społeczeństwo jest zbyt dojrzałe, żeby go nabierać w taki sposób.
Gratulacje dla Pana Premiera za wielki awans na Szefa Rady Europy.
Podobno do PS 5 i PS1 przyjezdza? Wiecie coś??