Kolego z 13:51 ja nie narzekam i mam głowę pośrodku szyi,a ciebie mógłbym kupić i sprzedać 100 razy.Jakiś tam bibliotekarz.
Podziękować Tuskowi? Za co ????? Za to, że z dnia na dzień ludziom żyje się coraz gorzej? Niektórzy to jednak mają sprane mózgi. Najczęściej objawia się to straszeniem PIS'em. Na szczęście na nikogo to już nie działa panie bibliotekarz, a ze swoimi poglądami i miłością do Tuska jesteś w zdecydowanej mniejszości.
A od czego gościu z 21:08 jest samorząd lokalny? Oni powinni szukać inwestorów dla naszego miasta, bo tylko takie działanie daje szanse na miejsca pracy.
Żaden inwestor tutaj i tak się nie pojawi mając w województwie wiele terenów i środowisk znacznie lepszych, SSE nie przebijesz.
Przecież w Ostrowcu jest SSE.
Podstrefa w której nie ma już atrakcyjnych terenów.
a myslisz gosciu z 21.08, ze prezio Kaczor to ci z pustego w sakwę pieniędzy nakładzie? juz mieliśmy rządy braci K i rewelacji nie było. A dlaczego tyle niewinnych ludzi zginęło w katastrofie? a no dlatego, ze prezes chciał sobie przedwyborczą wycieczkę zrobić.....Kto ma porządne wykształcenie, głowę na karku to miał ma i bedzie miał prace. Kto był darmozjadem spod budki z piwem to choćby nie wiem kogo dac na premiera to pod tą budą z piwskiem skonczy.
dokładnie tak gościu z 11.46
Kłaniać się w pas Tuskowi???? No nie... Propaganda TVN'owska zrobiła chyba u Ciebie wodę z mózgu gościu ugh. W dodatku to strasznie PIS'em. Rozśmieszasz mnie człowieku do łez.
cała "postępowa" cześć społeczenstwa będzie zawsze głosować za Jedynie Słuszną Partią.
Emeryturki godne, wczasy w Polańczyku, nikt nie pamięta o tym, że tzw. "klasę robotniczą" okładaliśmy kiedyś pałkami.
A w Jedynie Słusznej TV o tym nie usłyszycie.
Dlaczego Gazeta Ostrowiecka nic nie pisze o wizycie Donalda Tuska w Ostrowcu? Boją się tłumów poparcia ...?
A tu wideo ze spotkania:
https://www.youtube.com/watch?v=ZCWYxP6E1M0&list=UUV4EFS_BynXRgMAnpla0Odw&index=58
Jak wizyta będzie pewna to pewnie napiszą. Premier w grajdole nie bywa codziennie.
ugh będziesz bić ukłony przed tuskiem do samej ziemi, czy coś jeszcze dla swojego guru przygotujesz specjalnego?
TAK WŁAŚNIE !!!!!!!
A gdzie wystąpi cz już wiadomo
A po jakiedo ciorta tu Donald T.
Przyjedzie, spotkanie odbędzie się w hotelu RED, ale gwizdać i buczeć możecie sobie do woli na ulicy Żeromskiego.
Spotkanie zamknięte.
Dla wybrańców.