Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 41

Odp.: Donald Tusk w Ostrowcu Świętokrzyskim 1 września 2014 r. ;-)

Kanalia to tacy jak ty

Gość_knp
          Zgłoś
          Odpowiedz
          • Odp.: Donald Tusk w Ostrowcu Świętokrzyskim 1 września 2014 r. ;-)

pismen (vel knp) nie unoś się tak.

Ja wiem, że nerwy zaczynają puszczać (ach, te lecące na łeb słupki sondażowe...), ale żeby od kanalii ludzi wyzywać ?

Ja wiem, można ludziom kazać jeść szczaw i mirabelki, ale tak od kanalii walić ?

Wiec głowa do góry :) Idzie nowe, trzeba się tylko dobrze załapać do nowego rozdania (ty zdaje sie do Kongresy Nowej Prawicy będziesz sie zapisywał ? stąd ten nowy nick - knp ?)

Gość_ORMO
            Zgłoś
            Odpowiedz

Gdyby nie internet, dalej żylibysmy w matrixie plsatu, tvn, gw, go.

Dlatego chcieli wprowadzić ACTA.

Świadomość w Narodzie wzrosła.

Bo Naród to ja i Ty.

Jajka dostępne są na bazarze.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Gościu z 11:06. Jajka nam są nie potrzebne. Jako światły naród, nie dający się nabrać na remonty, budowy ,festyny, fotki z najwyższymi czyli tzw. kiełbasę przedwyborczą na trzy miesiące przed wyborami, zróbmy to z taktem - mądrze zagłosujmy!

Gość_gość_fan
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 56

Jaja i gwizdki schodzą jak świeże bułeczki ;)

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Kobity na targowicy już zacierają ręce

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 59

W ACTA chodzilo o piractwo, a nie propagandówke z Torunia, maja radyjko, maja Tv wiec o co Ci chodzi?

Tuskowi powinniście się w pas kłaniać, bo gdyby PIS był u władzy to zamiast pisać teraz głupoty na forum, pisalibyście listy pożegnalne z okopów. Wy, bo ja i reszta młodych, rozumem siedzielibyśmy za granicą.

Gość_ugh
                Zgłoś
                Odpowiedz

No proszę jaki z ciebie patriota - gościu z 15:17.

cyt ".... Wy, bo ja i reszta młodych, rozumem siedzielibyśmy za granicą."

Najlepiej spieprzyć za granicę......))

Pomyśleć, tylu mądrych młodych mężczyzn oddało kiedyś swoje życie za ojczyznę.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Pobiegniesz za Antosiem i oddasz, jak nie życie to kasę na wietnamskie marmury

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 68

oni mieli idealy w cos wierzyli a to w co Tamci wierzyli ginac jest teraz opluwane przez naszych politykow bez wyjatkow z Donkiem i Jarkiem na czele. Tak wiec madry czlowiek uczy sie na bledach. Pamietaj ze na razie mozesz zginac za politykow bo to co polskie wyprzedane. Albo nastapi jakis przewrot albo dalej babramy sie we wlasnym kale.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 69

chociaz w sumie moze i dobry pomysl bo spora wiekszosc po ostaniu broni w rece zamiast na wroga poszla by na nasza elyte polityczna :)

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 67

W ACTA nie chodziło o żadne piractwo, a ograniczenia dostępności treści w internecie, blokowania niektórych z tych treści (czyt. niewygodnych dla rządów poszczególnych krajów), oraz możliwość sprawowania przez odpowiednie służby kontroli i nadzorowania jakie strony przeglądają poszczególni internauci oraz w jaki jeszcze inny sposób korzystają z internetu. Z piractwem miało to niewiele wspólnego, za to znacznie więcej z wolnością słowa.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

ech, jak zwykle wszyscy się podniecają, a na spotkaniu z Tuskiem będą tylko szeptać po kątach i patrzeć pod nogi. ja mam nadzieję móc mu podziękować, bo Polska mi się podoba i nie zamierzam z niej emigrować, to że kilka procent nieudaczników będzie wiecznie niezadowolonych nie jest moim problemem. A ci co wyemigrowali, i tak wracają, bo ile można czyścić kible za granicą. A jak PIS dojdzie do władzy i spełni swoje obietnice (czyli zadłuży kraj dalece bardziej niż PO, byle móc spełnić populistyczne obietnice), będziemy tu mieć drugą Białoruś, więc cieszmy się póki jeszcze żyjemy w w wolnym kraju zanim przyjdzie Pis i wszystko rozwali, bo tylko tyle nam zostało.

Gość_bibliotekarz
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Ech...pójdę żeby obrzucić go jajami.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Skoro ci ulży, to idź. Ale że narzekają głównie ci co mają dwie lewe ręce, pewnie i tak nie trafisz.

Gość_bibliotekarz
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
    30 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -
    Losowa firma:
    Magdalena Bęben Design
    Branża: Biura projektowe
    Dodaj firmę