Pisze bzdury za 120 tys 3600 m działki to po 30 pln? Szok albo pic na wodę
moze i sie da, probuj moze kupisz, bynajmniej nie pakuj sie w bloki
Nie słuchaj przede wszystkim ignorantów, którzy w temat się nie wgłębiali, a piszą, że drewniak na zadupiu itp.
Przede wszystkim zastanów się czy chcesz mieszkać w samym Ostrowcu, czy bliższe lub dalsze okolice nie będą dla Ciebie problemem. Mnie akurat ciągnęło nad Wisłę, więc dom zakupiłem w gminie Tarłów w nadwiślańskiej miejscowości za dużo mniejsze pieniądze niż piszesz (choć mały - pokój, kuchnia, łazienka, przedpokój, wiatrołap i poddasze, ale za to z budynkami gospodarczymi i sporą ilością lasu). Dla mnie dojazdy do pracy to nie żaden problem, więc u mnie sprawa rozwiązała się bez problemów. A za taką kwotę jak piszesz jest np. na tej wiosce dom piętrowy (taki w stylu lat 80 - kwadraciak z cegły cementówki z balkonem i garażem) plus budynki gospodarcze
Dom w Ćmielowie za 85 tysi do gruntownego remontu.Ludzie mają fantazje.Jeszcze 5 lat i co drugi dom będzie stał pusty w tym mieście.
Dom nad Wisła to nie dziwne, że i tani. No chyba, że kogoś jeszcze powodzie dziwią...
Jak będzie powódź jak za czasów Noego, to ty będziesz w Ostrowcu pływał, a ja nad tą Wisłą nadal będę spoglądał ze skarpy w dół jak sobie podniesiona Wisła płynie i zalewa wszystko po stronie woj. lubelskiego :) Dla niektórych widzę pojęcie "nad Wisłą" to od razu przy brzegu i w jakiejś dolinie. Akurat jeśli chodzi o powódź to prędzej Kamienna do mnie dotrze niż Wisła :)
Najtanszy dom kupisz na przetargach w gminach ofert do wyboru,koloru.Gmina Waśniow,Bodzechów,Kunow ,OstrowiecĆmielów,Kunów- tanie.
Domów jest do sprzedaży w Ostrowcu i okolicach do koloru do wyboru- tylko kupować nie ma komu, bo młodzi stad wyjeżdżają, a dla starszych wygodniejszy jest blok.