Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

dom za 120tys

Ilość postów: 28 | Odsłon: 5048 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
              • Odp.: dom za 120tys

Pisze bzdury za 120 tys 3600 m działki to po 30 pln? Szok albo pic na wodę

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

czyli się da za 120tys kupic dom.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

moze i sie da, probuj moze kupisz, bynajmniej nie pakuj sie w bloki

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

na starosc najlepszy blok ,domek to obowiązki

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 26

Odp.: dom za 120tys

Nie słuchaj przede wszystkim ignorantów, którzy w temat się nie wgłębiali, a piszą, że drewniak na zadupiu itp.

Przede wszystkim zastanów się czy chcesz mieszkać w samym Ostrowcu, czy bliższe lub dalsze okolice nie będą dla Ciebie problemem. Mnie akurat ciągnęło nad Wisłę, więc dom zakupiłem w gminie Tarłów w nadwiślańskiej miejscowości za dużo mniejsze pieniądze niż piszesz (choć mały - pokój, kuchnia, łazienka, przedpokój, wiatrołap i poddasze, ale za to z budynkami gospodarczymi i sporą ilością lasu). Dla mnie dojazdy do pracy to nie żaden problem, więc u mnie sprawa rozwiązała się bez problemów. A za taką kwotę jak piszesz jest np. na tej wiosce dom piętrowy (taki w stylu lat 80 - kwadraciak z cegły cementówki z balkonem i garażem) plus budynki gospodarcze

zmstr
      Zgłoś
      Odpowiedz

Dom w Ćmielowie za 85 tysi do gruntownego remontu.Ludzie mają fantazje.Jeszcze 5 lat i co drugi dom będzie stał pusty w tym mieście.

Gość_Rey
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 32

Dom nad Wisła to nie dziwne, że i tani. No chyba, że kogoś jeszcze powodzie dziwią...

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Jak będzie powódź jak za czasów Noego, to ty będziesz w Ostrowcu pływał, a ja nad tą Wisłą nadal będę spoglądał ze skarpy w dół jak sobie podniesiona Wisła płynie i zalewa wszystko po stronie woj. lubelskiego :) Dla niektórych widzę pojęcie "nad Wisłą" to od razu przy brzegu i w jakiejś dolinie. Akurat jeśli chodzi o powódź to prędzej Kamienna do mnie dotrze niż Wisła :)

zmstr
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 40

Najtanszy dom kupisz na przetargach w gminach ofert do wyboru,koloru.Gmina Waśniow,Bodzechów,Kunow ,OstrowiecĆmielów,Kunów- tanie.

Wykluczony
      Zgłoś
      Odpowiedz

Domów jest do sprzedaży w Ostrowcu i okolicach do koloru do wyboru- tylko kupować nie ma komu, bo młodzi stad wyjeżdżają, a dla starszych wygodniejszy jest blok.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
6 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -