myslałem, że za 120tys kupie dom w surowym stanie. jakis maly, może z rozpoczęta budowa. wychodzi na to, że nic z tego i zostają mi do kupienia bloki. jak myslicie warto dalej x lat odkladac na dom czy dac sobie spokoj i kupic w bloku?
Co Ty człowieku piszesz ?Dom za 120tys a dziłka sama to koszt około70-80tys-plany plus pozwolenia to kolejne10tys,woda plus prąd niezbędny do budowy to następne 10tys ławy ok.15-20 tys-czyli razem już ok110-120 tys-za takie pieniądze nie masz szans na kupno czegoś nowego,ewentualnie stary do rozbudowy i remontu.
jaka w chwili obecnej jest cena m2 w ostrowcu w blokach?
Ja bym jednak poszukała może nie nowy ale dużo ludzi chce sprzedać w Bodzechowie czy w okolicach.Nie pchaj się w bloki.
Jak bym miała wybór teraz to nigdy w bloku.Chociaż niektórzy mówią że w bloku jest taniej ,ja powiem że nie swoje to jest swoje,Atu ciągle jacyś sąsiedzi niekoniecznie mili ,a kultury zero choć mieszkam w bloku i już nie czas na przeprowadzki dziś bym stąd poszła.Moja rada jest jak masz te swoje 120 dokredytuj sobie i kup domek.P.}}}}}}}}}}}}}}}}}}}
Co ty piszesz ! dom kupisz za 120 tys w surowym stanie . Jest sporo ofert jedź w stronę Cmielowa, piekne okolice. Niedawno widziałam piekny domek do sprzedania w Jastkowie . weź samochód i pojedź w okolice na pewno znajdziesz . Blokowisko to najgorsze miejsce do życia . Jak masz 120tys , tylko domek. Powodzenia.
"Jak masz 120tys , tylko domek." chyba starą ruderę? i to nie bardzo. Za tyle to zwykłe 2 pokoje w starym bloku - w nowych ceny od 150 za 2 pokoje.
za tą kasę możesz kupić stary domek do remontu w nieatrakcyjnym miejscu.W mieście ewentualnie z malutką działeczką nieco większą od domku w terenie dużego ryzyka powodzi lub na wsi ,w miejscu nieatrakcyjnym.Na domek w przyzwoitym miejscu miasta lub okolic musisz mieć minimum 300 tys..Życzę powodzenia w poszukiwaniu czegoś ciekawego za 120 tysiaków.Gdy huta i wólczanka padnie (tfuu)to wtedy kupisz za ta kasę ale wtedy w Ostrowcu domów i mieszkań będzie full. Wiekszość będą stanowiły pustostany.
Witam! czytam te głupoty i wierzyć sie nie chce !
Miesiąc temu kupiłam domek 70m.z działką 1500m. na obrzeżach miasta.za mniejszą sumę niż ty masz ,oczywiście do remontu.Więc uwierz mi szukaj a znajdziesz!Jest tyle ogloszeń i domy tanieją ...Ludzie wypisują glupoty z zazdrości!
Dom w surowym stanie to dom nowy a nie do remontu. Takie domy są znacznie droższe niż twój do remontu.
70 m2 to chyba kurnik a nie dom. Takiej wielkości mieszkania można znaleźć obecnie w blokach.
Sama działka z kanalizacją (bo dom juz stoi) 1500m2 to jakieś 100 tyś zł może troszkę mniej...
Skończ bajki pisać...
Dom za 120 tys. zł kupisz od radnego albo od innej osoby, która w swoim oświadczeniu majątkowym na tyle wyceniła swoje posiadłości:) Poszperaj po BIPach naszych możnych władców i zobaczysz kto takie ma:)
drewniak, do kapitalnego remontu gdzieś na zadupiu, bez gazu i kanalizacji.
wejdź sobie na tablica.pl i zobacz jakie tam są ceny domków i mieszkań.
a ja uważam, że za 120tys możesz poszukac domku w stanie surowym ale takim stawianym w latach 80tych czy 90tych. szukaj w okolicach gutwin, kolonia. nigdy w bloku.
Jest dużo domów do sprzedania ,a nie ma ich na internecie! ludzie jak moze nie byc kanalizacji jak stoi dom .
Gdzie za tyle udał Ci się kupić?W której części miasta?