Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

dom za 120tys

Ilość postów: 28 | Odsłon: 5047 | Najnowszy post
  • dom za 120tys

myslałem, że za 120tys kupie dom w surowym stanie. jakis maly, może z rozpoczęta budowa. wychodzi na to, że nic z tego i zostają mi do kupienia bloki. jak myslicie warto dalej x lat odkladac na dom czy dac sobie spokoj i kupic w bloku?

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: dom za 120tys

Co Ty człowieku piszesz ?Dom za 120tys a dziłka sama to koszt około70-80tys-plany plus pozwolenia to kolejne10tys,woda plus prąd niezbędny do budowy to następne 10tys ławy ok.15-20 tys-czyli razem już ok110-120 tys-za takie pieniądze nie masz szans na kupno czegoś nowego,ewentualnie stary do rozbudowy i remontu.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

jaka w chwili obecnej jest cena m2 w ostrowcu w blokach?

Gość_..bobo
        Zgłoś
        Odpowiedz

Ja bym jednak poszukała może nie nowy ale dużo ludzi chce sprzedać w Bodzechowie czy w okolicach.Nie pchaj się w bloki.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Jak bym miała wybór teraz to nigdy w bloku.Chociaż niektórzy mówią że w bloku jest taniej ,ja powiem że nie swoje to jest swoje,Atu ciągle jacyś sąsiedzi niekoniecznie mili ,a kultury zero choć mieszkam w bloku i już nie czas na przeprowadzki dziś bym stąd poszła.Moja rada jest jak masz te swoje 120 dokredytuj sobie i kup domek.P.}}}}}}}}}}}}}}}}}}}

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Co ty piszesz ! dom kupisz za 120 tys w surowym stanie . Jest sporo ofert jedź w stronę Cmielowa, piekne okolice. Niedawno widziałam piekny domek do sprzedania w Jastkowie . weź samochód i pojedź w okolice na pewno znajdziesz . Blokowisko to najgorsze miejsce do życia . Jak masz 120tys , tylko domek. Powodzenia.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

"Jak masz 120tys , tylko domek." chyba starą ruderę? i to nie bardzo. Za tyle to zwykłe 2 pokoje w starym bloku - w nowych ceny od 150 za 2 pokoje.

Gość_xxx
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

Odp.: dom za 120tys

za tą kasę możesz kupić stary domek do remontu w nieatrakcyjnym miejscu.W mieście ewentualnie z malutką działeczką nieco większą od domku w terenie dużego ryzyka powodzi lub na wsi ,w miejscu nieatrakcyjnym.Na domek w przyzwoitym miejscu miasta lub okolic musisz mieć minimum 300 tys..Życzę powodzenia w poszukiwaniu czegoś ciekawego za 120 tysiaków.Gdy huta i wólczanka padnie (tfuu)to wtedy kupisz za ta kasę ale wtedy w Ostrowcu domów i mieszkań będzie full. Wiekszość będą stanowiły pustostany.

Gość_olek
                Zgłoś
                Odpowiedz

Witam! czytam te głupoty i wierzyć sie nie chce !

Miesiąc temu kupiłam domek 70m.z działką 1500m. na obrzeżach miasta.za mniejszą sumę niż ty masz ,oczywiście do remontu.Więc uwierz mi szukaj a znajdziesz!Jest tyle ogloszeń i domy tanieją ...Ludzie wypisują glupoty z zazdrości!

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Dom w surowym stanie to dom nowy a nie do remontu. Takie domy są znacznie droższe niż twój do remontu.

70 m2 to chyba kurnik a nie dom. Takiej wielkości mieszkania można znaleźć obecnie w blokach.

Sama działka z kanalizacją (bo dom juz stoi) 1500m2 to jakieś 100 tyś zł może troszkę mniej...

Skończ bajki pisać...

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Dom za 120 tys. zł kupisz od radnego albo od innej osoby, która w swoim oświadczeniu majątkowym na tyle wyceniła swoje posiadłości:) Poszperaj po BIPach naszych możnych władców i zobaczysz kto takie ma:)

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

drewniak, do kapitalnego remontu gdzieś na zadupiu, bez gazu i kanalizacji.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

wejdź sobie na tablica.pl i zobacz jakie tam są ceny domków i mieszkań.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

a ja uważam, że za 120tys możesz poszukac domku w stanie surowym ale takim stawianym w latach 80tych czy 90tych. szukaj w okolicach gutwin, kolonia. nigdy w bloku.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

Jest dużo domów do sprzedania ,a nie ma ich na internecie! ludzie jak moze nie byc kanalizacji jak stoi dom .

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Za tą kasę upatrzysz coś. Może na obrzeżach Ostrowca.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Ja kupiłem dom ok 1 km od znaku Ostrowiec Św. za 130 tyś. 70 m(kw). Półtora miesiąca temu. Teoretycznie było tylko pomalować i wnieść meble.... ale robię sobie remont generalny!!! Dasz radę spokojnie coś znaleźć dodam że działki mam 3600 m(kw)

polowniak
            Zgłoś
            Odpowiedz

Gdzie za tyle udał Ci się kupić?W której części miasta?

Gość_Milena
              Zgłoś
              Odpowiedz
6 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę