Hej jaki Dom Weselny polecacie z sala mieszczącą 250-300 osób ? :)
Jedyny jaki znam co pomieści tyle osób to magnat
Jacentow
Pod Różą
Polecam Pałac Tyczyńskich w Nowej Słupi. Piękna sala i przede wszystkim przepyszne jedzenie!
Zapiecek w baltowie
Radkowice kolonia, byłam na weselu znajomych i sala bardzo mi się podobala tylko nie pamiętam nazwy. Miejscowość jest koło pawlowa, jakieś 20km od Ostrowca
Pytanie skąd tyle gości zdobyć,jaki sens robić tak wielkie wesele.Wiadomo bliska rodzina dopisze,a reszta to różnie.
A ja proponuję Karczmę u Jana w Kuczowie (tuż przed Starachowicami). Dwie duże piękne sale, właścicielka konkretna ale można się dogadać. Sama zamówiłam tę salę na 2017 rok. Znajoma we wrześniu w tym roku miała tam wesele i była zachwycona (a jest wymagająca).
Polecam Hotel Magnat w Jacentowie , duża piękna sala i super jedzenie.
najwazniejsze dobre dania zeby były a nie sala. A tu każdy żeby sala była najpiękniejsza...
jak z dwóch stron jest duża rodzina to tak jest.
Gościu 20:22 powiedz mi w którym miejscu znalazłeś pytanie "na ile osób zrobić wesele?", na które to udzieliłeś odpowiedzi?
Takich wesel jest bardzo dużo gościu 20:22. O gości się nie bój, nie o tym jest wątek.
Popieram. Po co sie wypowiadac nie na temat? Pytanie było o sale a nie o to skad wziazc tyle ludzi. To juz nie twoj problem.
Karczma u Jana lub Bałtowskich Zapiecek jak na tyle osób.
A ja polecam goscine w smykowie jest rewelacyjnie
Tak, Smyków koło Ćmielowa, duźa przestrzeń, piękna okolica, lasy, a nawaźniejsze jedzenie.