Witam! Poszukuję domu dla 6-cio letniego psa. Jest to duży pies mieszanka labradora z amstafem. Pies nadaje się do pilnowania. Jest szczepiony i dobrze odżywiany. Szukam mu domu gdyż mam małe dziecko i nie mam jak wychodzić z nim na dwór z małym dzieckiem na ręku.
A ja szukam domu dla siedmiu szczeniaków- prześlicznych kundelków.
Dziwna ta mieszanka; ast+labrador i do tego 6 lat, trudno będzie, musisz chyba pogodzić te dwie rzeczy. A nie ma nikogo innego w domu kto by ci pomógł? Ja choćbym miała wychodzić z dwójką dzieci nie oddałabym swojego psa nigdy. Życie psa jest czasem koszmarem jak się ma takiego właściciela. A jak nikt nie zechce to co? Pies dołączy do grona wałęsających się po ulicach bezdomnych biedaków? Masakra.
jak możesz tak postapić?????????pies to nie przedmiot , bezduszna kobieto !!!!Dziecko do wózka!a mówia ,że człowiek to brzmi dumnie...
nie jestem bezduszna. Kocham zwierzeta. Mam w domu 2 psy ale ja jestem drobna osoba a pies wazy 50kg i mam problem zeby sprowadzic go po schodach bo mieszkam w bloku. To jest pies mojego brata który wyjechal za granice i juz tu ie wróci.
pies jest stary i przywiazany do was pozbywajac sie go unieszczesliwisz go
ehhhhhhh, szkoda słow, co to za pies co wazy 50 kg????zastanów sie jakie farmazony wypisujesz.
teraz to juz nie wiem jaki jest powod ze chcesz sie psa pozbyc?
dlatego ze masz dziecko czy ze jest agresywny w stosunku do dziecka?bo to wielka roznica
pies jest duży i agresywny do dziecka ale nie chciałam tego pisać. Nie jestem bezduszna bo kocham zwierzęta. Bezduszni są ludzie którzy wyworza psy do lasu i tam je przywiązują do drzewa. To była literówka ze wazy 50kg. Weterynarz go ostatnio ważył i było ponad 30kg. Nie mam tyle siły żeby utrzymać go na smyczy.
To po co podejmowałaś opiekę nad tym psem!? Pies też ma uczucia!! A oddając go w obce ręce załamujesz jego dotychczasowy świat! Nie można tak postępować! Jesteś bezduszną osobą, a Twoje tłumaczenia są żałosne. Pewnie nie od dziś wiedziałaś ,że będziesz mieć dzieci, bądź gdy brałaś psa, dzieci już miałaś. Życzę Ci abyś znalazła mu lepszy dom, niż ten w którym przebywa obecnie, szkoda zwierzaka, nie zdajesz sobie pewnie sprawy co ta biedna psinka będzie przeżywać gdy go oddasz do kogoś innego. Gdy czytam takie wątki,ąz sie we mnie gotuje! I trzeba napisać komentarz
Mówią, że "ten ma prawo krytykować, kto ma serce, aby pomóc".
Pamiętajcie o tym wszyscy doskonali!
Pies do budy na dwór niech domu pilnuje, w nocy się go wypuści po co z nim wychodzić. PO co pies w bloku jeszcze taka mieszanka...
Sam mam psa z adopcji i wiem ze będzie Ci trudno znaleźć kogoś zainteresowanego . Ja akurat trafiłem na sunie 30 kilo , która jest bardzo łagodna . Po roku zżyła się z mieszkańcami . Nie wyobrażam sobie gdyby była agresywna .
Chcesz oddać agresywnego psa i nie wspominasz o tym w pierwszym poście. Jakim trzeba być głupim człowiekiem , żeby nie wspomnieć o tym na samym początku. Ktoś się zgłosi , będzie chciał dać psu dom ,a w rewanżu pies zeżre mu członka rodziny . Gratuluje myślenia Pani chcącej się pozbyć psa.