Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Dom dla 6-letniego psa

Ilość postów: 22 | Odsłon: 2082 | Najnowszy post
  • Dom dla 6-letniego psa

Witam! Poszukuję domu dla 6-cio letniego psa. Jest to duży pies mieszanka labradora z amstafem. Pies nadaje się do pilnowania. Jest szczepiony i dobrze odżywiany. Szukam mu domu gdyż mam małe dziecko i nie mam jak wychodzić z nim na dwór z małym dzieckiem na ręku.

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Dom dla 6-letniego psa

A ja szukam domu dla siedmiu szczeniaków- prześlicznych kundelków.

Ostrowiak121
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Dom dla 6-letniego psa

Dziwna ta mieszanka; ast+labrador i do tego 6 lat, trudno będzie, musisz chyba pogodzić te dwie rzeczy. A nie ma nikogo innego w domu kto by ci pomógł? Ja choćbym miała wychodzić z dwójką dzieci nie oddałabym swojego psa nigdy. Życie psa jest czasem koszmarem jak się ma takiego właściciela. A jak nikt nie zechce to co? Pies dołączy do grona wałęsających się po ulicach bezdomnych biedaków? Masakra.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

szkoda psa

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

jak możesz tak postapić?????????pies to nie przedmiot , bezduszna kobieto !!!!Dziecko do wózka!a mówia ,że człowiek to brzmi dumnie...

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

nie jestem bezduszna. Kocham zwierzeta. Mam w domu 2 psy ale ja jestem drobna osoba a pies wazy 50kg i mam problem zeby sprowadzic go po schodach bo mieszkam w bloku. To jest pies mojego brata który wyjechal za granice i juz tu ie wróci.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

pies jest stary i przywiazany do was pozbywajac sie go unieszczesliwisz go

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

nawet jezeli pies jest agresywny do dziecka?

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

ehhhhhhh, szkoda słow, co to za pies co wazy 50 kg????zastanów sie jakie farmazony wypisujesz.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

teraz to juz nie wiem jaki jest powod ze chcesz sie psa pozbyc?

dlatego ze masz dziecko czy ze jest agresywny w stosunku do dziecka?bo to wielka roznica

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

A może to koń ? Kto ci się zgłosi po psa jak mu taką opinię wydałaś że jest agresywny do dzieci. Jak tak jest wyszkolony to sobie go trzymaj.

Laura
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

pies jest duży i agresywny do dziecka ale nie chciałam tego pisać. Nie jestem bezduszna bo kocham zwierzęta. Bezduszni są ludzie którzy wyworza psy do lasu i tam je przywiązują do drzewa. To była literówka ze wazy 50kg. Weterynarz go ostatnio ważył i było ponad 30kg. Nie mam tyle siły żeby utrzymać go na smyczy.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

ja chce mu po prostu znaleźć dobry dom.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

To po co podejmowałaś opiekę nad tym psem!? Pies też ma uczucia!! A oddając go w obce ręce załamujesz jego dotychczasowy świat! Nie można tak postępować! Jesteś bezduszną osobą, a Twoje tłumaczenia są żałosne. Pewnie nie od dziś wiedziałaś ,że będziesz mieć dzieci, bądź gdy brałaś psa, dzieci już miałaś. Życzę Ci abyś znalazła mu lepszy dom, niż ten w którym przebywa obecnie, szkoda zwierzaka, nie zdajesz sobie pewnie sprawy co ta biedna psinka będzie przeżywać gdy go oddasz do kogoś innego. Gdy czytam takie wątki,ąz sie we mnie gotuje! I trzeba napisać komentarz

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Mówią, że "ten ma prawo krytykować, kto ma serce, aby pomóc".

Pamiętajcie o tym wszyscy doskonali!

Gość_bib
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

Pies do budy na dwór niech domu pilnuje, w nocy się go wypuści po co z nim wychodzić. PO co pies w bloku jeszcze taka mieszanka...

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

Sam mam psa z adopcji i wiem ze będzie Ci trudno znaleźć kogoś zainteresowanego . Ja akurat trafiłem na sunie 30 kilo , która jest bardzo łagodna . Po roku zżyła się z mieszkańcami . Nie wyobrażam sobie gdyby była agresywna .

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Chcesz oddać agresywnego psa i nie wspominasz o tym w pierwszym poście. Jakim trzeba być głupim człowiekiem , żeby nie wspomnieć o tym na samym początku. Ktoś się zgłosi , będzie chciał dać psu dom ,a w rewanżu pies zeżre mu członka rodziny . Gratuluje myślenia Pani chcącej się pozbyć psa.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę