Proponuję pizzę z włoskiej bajki, prawdziwa włoska pizza + włoska muzyka w lokalu ;)
ci hiphopowci ?czy ich znajomi.. kto konkretnie?
O Tym lokalu szkoda gadać. Alkohol jest lewy chodzi o wódkę. Jedna łazienka. Właścicel to ćpun lubi biale.Wogole tam jest zimno. Już wole Margherite.
No to czas na konkretny przykład. 02 stycznia 2013 wybrałem się do DOLCE VITA z żoną i dzieckiem na pizze. W lokalu pojawiliśmy się ok. godziny 12:40. Zero klientów, zimno, także nie dało się zdjąć kurtki dziecku. Ogrzewanie wprawdzie chodziło ale ledwo ledwo. Pani za barem powiedziała że na pizze trzeba czekać 30minut, myślimy, ok poczekamy. Po paru minutach dowiadujemy się że jednak będzie trzeba czekać godzinę bo ciasto nie gotowe. Pojechaliśmy do DA GRASSO i było git. Dziękuję za uwagę.
czekałam na pizze 3 godz!!!!!! porazka jedna wielka porazka po ponownym zadzwonieniu i przypomnieniu sie przyjechala nie bylo sosow tragedia juz nigdy wiecej nie zamowie!!!!!!!
tak ja byłam była muzyka dance i disco polo na przemian także każdy mógł co dla siebie znalezc ,dla mnie było fajnie ludzi było w sam raz ,w tą sobotę też zamierzam isc ze znajomymi.pozdrawiam