Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Dolce Vita

Ilość postów: 77 | Odsłon: 9557 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
        • Odp.: Dolce Vita

a co z tym grzesiem?

Gość_gośćlll
          Zgłoś
          Odpowiedz

Dziękujemy za zaproszenie i w wakacje skorzystamy:)Pozdrawiam osobę GG121 z 07.03.Dobrze,że coś robicie(Ty lub ludzie ,którzy coś działają a zazdrośnikom pasuje by nic nie robić- konkurencja...???)a ten nasz Ostrowiec taki smutny!!!!!Przyjezdni też tak twierdzą(nie ma gdzie zaprosić,tych lubiących każdy rodzaj muzyki w zależności od wieku!)i wiem,że wam na wstępie,podcina się skrzydła.Trzymajcie się!Co do łazienek,to w lokalach ostrowieckich nie było syfu tylko w jednej.Żenada:)

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Szef wie ...ale szef nie czuwa jak się na to patrzy to tak jakby ci grajkowie tym lokalem rządzili...a chyba tak nie powinno być...robią co chcą i zabawiają kogo chcą (a najbardziej to siebie) a chyba wszystkich powinni. Jak można im na to pozwalać... to psuje ronomę tego klubu

Gość_gośćlll
              Zgłoś
              Odpowiedz

co do podrywania młodych dziewczyn przez właściciela w 2011 roku byłam tam z moją 20letnią siostrą na szatni siedziała jej znajoma dziewczyna któregoś ochroniarza chyba i ten Pan kazał się spytać tej dziewczynie z szatni mojej siostry czy z nim się nie zabawi czy coś w ten sens ona wyszła z lokalu jak to usłyszała,ochrona zero kultury koszmarna chyba nie wiedzą ile jest 2+2,muzyka no cóż chyba najlepiej się bawić przy disco polo ale ci co grają kompletna fuszerka i nie jestem z konkurencji żeby nie było

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

a i jeszcze jedno moja 15letnia sąsiadka piła tam piwo i to nie raz fakt wygląda na starszą ale z tym sprawdzaniem dowodów to chyba pic na wodę

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

TYCH GIMNAZJALISTEK JEST TROCHĘ WIĘCEJ,ALE TA PSEUDO OCHRONA CZY JAK TAM ICH MOŻNA NAZWAĆ TO KOMPLETNY NIE WYPAŁ....WIEM DUZO FAJNYCH DZIEWCZYN ,ALE BAJEROWANIE KAŻDEJ ,KTÓRA O COS ZAPYTA LUB TYLKO SPOJRZY TO JUŻ PRZESADA.PIZZA JEST OK JESLI POROWNAC DO INNYCH KNAJP W OSTROWCU

Gość_STAŁY BYWALEC
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 45

Odp.: Dolce Vita

BYŁEM TAM OSTATNIO-KILKA RAZY JUZ W TYM ROKU-I MOGE POWIEDZIEĆ,ŻE NIE JEST TAK NAJGORZEJ,ALE NAJWAŻNIEJSZY CZYNNIK TO JEDNAK LOKALIZACJA,OCHRONA(CHCĄ BYĆ UZNAWANI ZA BOGÓW CZY CO?)NO I GIMNAZJALISTKI WPUSZCZANE PO ZNAJOMOSCI PRZEZ OCHRONĘ-WIEM ZE NIEKTÓRE Z NICH NIE WYGLĄDAJA ,ALE KIEDYS MOŻECIE MIEC O TO PROBLEM...PIJANA PIĘTNASTKA CZY SZESNASTKA W SZANUJACYM SIĘ KLUBIKU?!A TA LOKALIZACJA TO LIPA BO WIEMY CO DZIEJE SIĘ KILKA CZY KILKANAŚCIE METRÓW DALEJ(SPELUNY I GOŚCIE Z PRZESZŁOŚCIĄ CZEKAJĄCY BY WYKRĘCIĆ DYCHĘ).MACIE SZANSE ,ALE TYLKO ZATRZYMAC STAŁYCH BYWALCÓW,BO NOWI NIECHĘTNIE TAM IDĄ.REKLAMY NA MIEŚCIE TEZ JAKOŚ NIE WIDAĆ-ŻADNYCH PLAKATÓW,A POTRZEBNA JEST JAKAŚ WZMIANKA O MUZYCE ,JAKIES OKAZYJNE IMPREZKI.....BO TAK TO LIPA ALE NIE NAJGORZEJ....POZDRAWIAM.PS.NIE MA KRYTYKI SZKODLIWEJ,TYLKO BRAK KRYTYKI PRZYNOSI SZKODĘ!

Gość_TOMEK
        Zgłoś
        Odpowiedz

GRZESIU SIEDZI NA DUPIE W DOMU BO ZA DUZO SPOŻYWAŁ % I SIEDZIAŁ W KRZAKACH Z PANIENKAMI A NIE WYKONYWAŁ TO CO NALEŻAŁO DO NIEGO TAKA PRAWDA:)

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 47

głupota jeszcze moim zdaniem jest po 5zł za wejściówkę gdzie rzekomy dj czy jak mu tam zagra parę razy zróbcie już symbolicznie po 1zł to może jako tako będzie a nie przyszedłem ostatnio 10 osób na krzyż porażka fakt ze pizza wam się teraz poprawiła ;)

Gość_pizza
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 48

Bardzo lubię pizze z lokalu, według mnie najlepsza w Ostrowcu i nigdy się nie zawiodłam. A co do imprez to one nawet mnie nie interesują, bo w większości lokali w Ostrowcu jest niestety to samo... Pijane małolaty i słoma z butów wyłazi co niektórym mieszkańcom.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

odswiezam wątek ;)

Jaka muzyke graja?

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

DiscoPolo

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

teraz gra kiero to juz jest roznoraka muzyka

Gość_tica23
              Zgłoś
              Odpowiedz

odkąd gra Kiero jest oki,a knajpa jak knajpa na Ostrowiec -niech będzie /ochrona tez ok przy mnie nikt nigdy się nie szarpał w porównaniu z np.Margaritą

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

a kto tam na ochronie???

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 55

Przede wszystkim należy docenić to, że właściciel stara się jasno poznać potrzeby klientów, jasno się pyta i udziela się w dyskusji na forum.

Fajnie, że można się wypowiedzieć, na ten temat.

Ja uważam, że ten klub jest potrzebny w Ostrowcu i spełnia swoja rolę. Miejsce tez uważam, że jest bardzo dobre. Myślę, że potrzebna jest większa promocja. Myślę, że najważniejsze jest to, żeby była kulturalna obsługa, porządna ochrona, różna trochę zróżnicowana muzyka inna w piątek a inna w sobotę lub niedziele, proponuję zrealizować raz na jakiś czas jakiś koncert!!!

Dla mnie jeszcze bardzo ważne, jest żeby można było się napić dobrego czerwonego wytrawnego wina..;)

Gość_Lew
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 59

Co to za kiero?

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

kiero gral kiedys na janiku i w magoo ;) dawno dawno temu

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
    5 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -