Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

DOLCE VITA

Ilość postów: 19 | Odsłon: 1 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „DOLCE VITA”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

Odp.: DOLCE VITA

Wydaje mi sie ze powinno sie zmienic osoby zajmujace sie muzyka to znaczy tego pana co spiewa:)niby wokalista:):):)Duzym zaintereasowaniem cieszy sie muzyka Disco Polo:)wiec moze zorganizowac jakis koncert znanego zespolu Disco polo???wydaje mi sie ze dobrym pomyslem jest tez zorganizowanie co jakis czas konkursu karaoke gwarantuje obecnosc i udzial:)aha jeszcze w sprawie tych panów śpiewajacych:):)używaja podkładow Midi co bardzo psuje jakosc muzyki:)troche poswiecenia czasu i mozna uzyc podkladów Mp3 dużo lepszej jakosci:)i jak juz jestem w temacie tych panow jak juz spiewaja to juz niech chociaz udaja ze graja na klawiszach:)a nie stoja jak kolki popijaja piwo:)to sie mija z celem chca spiewac to niech to jakos wyglada i niech troche interesuja sie muzyka nowosciami:w koncu jakies pieniadze za to biora:)Dziekuje za Uwage i czekam na info co i jak w Dolce Vita jakie zmiany:)

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

dla mnie wystarczylo by pub byl inny wyglad chodzi mi o to ze kolorystyka nie jest taka d

fajna i przyciagajaca troche innych fajnych efektow moze maty dzwiekoszczelne i dekoracje . Do obslugi nie mam nic tylko 1 uwage co to tej kobiety co na pub jest. Chyba za stata bez urazy mysle ze mlodsza dala by rade lepiej bo nieraz mamy z kolegami bardzo syf na stolikach.Co do restauracji wszystko ok pizza najlepsza w miescie nie jadlem lepszej no tylko we wloszech jest zarabista.

Gość_gosciuniu1
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

To Ty chyba gościu z 15:29 nie jadłeś dobrej pizzy, w dolce vita jest bez smaku.Trzeba sosem polać żeby czuć że coś tam się je, a o ile mi widomo we Włoszech pyszna pizza to taka aromatyczna bez jakiś tam keczupów sosów itp powinna smakowac

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

dziekuje wszystkim za wasze opinie i sugestie jakie daliscie i chcialbym odpowiedziec na wasze opinie po pierwsze nasza pizza robiona jest z pomidorami na 100 % bez ketchup i bez koncentratu a produkty ktore uzywamy do pizzy sa dobre pizza bardzo jest zblizona do pizzy wloskiej takze jak komus smakuje pizza wloska nie mial by zarzutow chyba ze to ktos pisze na zlosc nam nie musi smakowac wszystkim bo takiej pizzy w ostrowcu nikt nie robi rozumiem tez tych ktorym moze nie smakowac pizza. po drugie w lokalu jest ogrzewanie bo prace za nie prawie 2 000 zl miesiecznie dlatego czego mowicie ze nie ma ogrzewania. kurtki trzeba zostawiac w szatni bo pozniej istnieje problem ze klijeci nie pamietaja gdzie zostawili swoje rzeczy. robilem kilka razy plastikowe numerki ale klijeci je gubia jesli chodzi o kelnerki/barmanki uwazam ze dziewczyny dobrze pracuja rozumiem ze lazienki moga byc czasami brudne ale my staramy sie kilkakrotnie czyscic je i porzadkowac w ciagu wieczoru jesli chodzi o loze za oplatnoscia nie moge pozwolic na to by 2 osoby zajely mi loze na caly wieczor i ktore nie chca innych osob ktore by sie dosiadly. ale szukamy rozwiazania by loze zajelo min 6 osob naraz gratis. jesli chodzi o porzadek w lokalu to moge sie zalozyc ze w zadnym lokalu nie jest tak czysto jak u nas. chcialbym pokazac w kazdej godzinie dnia jak wyglada lokal nawet od zaplecza. jesli chodzi o ochrone jesli sie wtrace miedzy klijetem a ochroną robie to przedewszystkim dlatego by nie doszlo do klutni znajdzie mi innego szefa lokalu czy robi to samo uwazam ze nasz lokal jest jednym z najspokojniejszych lokali w ostrowcu klijetow ponizej 18 lat prawie nie ma. a co do muzyki to duzy problem. rozumiem i widze przerwy i sporzywanie alkocholu i tu maja racje klijeci. i bede musial cos z tym zrobic. Dziekuje Wszystkim oprocz tym ktorzy pisza tylko po to zeby cokolwiek napisac. kto chcialby rozmawiac ze mna moze przyjsc do baru Dolce Vita Caffe na basenie rawszczyzna w ostrowcu bo szukam kogos kto moglby zajac sie organizacja lokalu. akceptuje wszystkie krytyki oprocz tych krote dotycza pizzy bo ja osobiscie jedzac ja uwazam ja za najlepsza kiedy jest jedzona na miejsciu w lokalu. nie reklamuje specjalnie lokalu poniewaz najlepsza reklame robia klijeci. DZIEKUJE ZA WSZYSTKO I SERDECZNE ZAPRZASZAM WSZYTKOCH DO NASZEGO LOKALU. Gerardo i Carmine

Gość_GG121
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

Odp.: Dolce Vita

Po pierwsze wydaje mi się, że powinniście postawić na barmanki z lepszą aparycja i z większym doświadczeniem:)

Gość_Zniesmaczona
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

ja tam bywam i mi pasuje i nigdzie sie nieodstresowywuje tak jak w Dolce Vita,zreszta nie tylko ja !Pozdrawiamy właścicieli i tak trzymajcie oby do przodu!!!

Gość_m..rimini
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

Witam :)

1. Czystość w łazienkach bo w weekendy jest syf a wizytówką każdego lokalu sa łazienki ;) jak w łazienkach jest czysto to i w lokalu tez.

2. Alkohol jak sie kupuje np. 0,5l albo wiecej to butelka jest zawsze otwarta a tak nie powinno sie robić ;/ bo to oznacza ze wódka jest kombinowana

3. Muzyka oj straszne lubi % przydała by sie zmiana zeby jeszcze cos od reki było grane to ok a tak to wszystko leci z mid . Szkoda dawać im kasy za takie granie lepiej juz puszczać muzyke samemu to sie zaoszczędzi to 100 czy 200 zł co trzeba im zapłacić za takie niby granie ;/

4. Ochrona ;/

Koniec :)

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 24

To największa speluna w mieście!!!!!!!!!!!!! Byłem tam raz i wystarczy. I ten burak właściciel... Masakra.

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajdują się 2 nadużcia opisane w Zasadach Forum:
    • w poście zastosowano krytykanctwo wobec osoby, firmy, produktu lub usługi (krytyka dla krytyki, negatywna krytyka bez podania argumentów, wytykanie pomyłek i braków); na tym Forum krytykę powiązaną z negatywną oceną należy popierać argumentami, np. negatywnie oceniona jakość wykonania usługi lub produktu musi być poparta faktami, danymi, uzasadnieniem itp.; nie należy upominać za drobne pomyłki w pisowni, ponieważ Forumowicze nie mają możliwości edycji napisanych przez siebie postów i ewentualnego poprawienia błędów;
    • w poście skierowano w kogoś jakąkolwiek agresję lub namawia się do takiego zachowania (m.in.: nękanie, wyśmiewanie się, kpina, groźba, zastraszanie, szykanowanie, wyzywanie, poniżanie, negatywne porównanie); na tym Forum nie ma ani akceptacji, ani tolerancji dla takich zachowań.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 26

Prosze sie nie przejmowac takim miastem jak Ostrowiec tutaj ludzie sa okropni i zawsze wszystkim jest zle i sie nie dogodzi nikomu taka mentalnosc Ostrowca.Nawet jesli pan stanie na glowie lub na czyms innym.........i tak bedzie komus zle,wiem o tym poniewaz sama posiadam dzialalnosc i wiem cos o tym.Glowa do gory i naprawde prosze robic swoje i kto ma przyjsc to do pana przyjdzie.Osobiscie nie bylam u panstwa ,ale postaram sie przyjsc.Jeszcze jedno w to miasta nie ma co inwestowac bo i tak beda mowic na panstwa,bardzo ciezkie MIASTO.................I mieszkajacy w nim ludzie .POZDRAWIAM

Gość_gosc............
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 28

Teraz nie ma przebojów na czasie ;) Jest jedna wielka komercyjna chała, którą ciężko słuchać, nie mówiąc o tańczeniu. Dlatego jak dla mnie, jeśli dancing, to właśnie z muzyką z dawniejszych lat.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 29

nie za dobra

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście nie odniesiono się do tematu wątku ani do żadnego z poprzednich postów; aby wypowiedzieć się na nowy temat, należy rozpocząć nowy wątek.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość_misio
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 32

napewno sa takie dancingi tylko trzeba poszukac ja wiem ze sa zrezygnowalam z dolce vita bo nie ma muzyki takiej jak trzeba ,obsluga tez do niczego pozdrawiam

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście zastosowano krytykanctwo wobec osoby, firmy, produktu lub usługi (krytyka dla krytyki, negatywna krytyka bez podania argumentów, wytykanie pomyłek i braków); na tym Forum krytykę powiązaną z negatywną oceną należy popierać argumentami, np. negatywnie oceniona jakość wykonania usługi lub produktu musi być poparta faktami, danymi, uzasadnieniem itp.; nie należy upominać za drobne pomyłki w pisowni, ponieważ Forumowicze nie mają możliwości edycji napisanych przez siebie postów i ewentualnego poprawienia błędów.
    Gość_bernardyna
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 33

No więc Panie właścicielu tego "niby pubu" radzę postudiować troszkę słownik ortograficzny;)) A co do lokalu to raczej z tą czystością to przesada. Może i fajna muzyka ale klimat w lokalu żenada:(( i jeszcze ta pyskata młoda kelnerka, lepiej aby czasem buzie zamykała bo chyba za dużo ma do powiedzenia w pewnych sytuacjach:/. Czystość w łazienkach pozostawię wątpliwości, ponieważ trudno abyście doglądali ich po każdym (czasem bardzo niewychowanym) kliencie. Chwali się sprawdzanie dowodzików, chociaż powiem szczerze z małym skutkiem niestety:( bo niepełnoletni i tak mogą u was spożywć alkohol sama byłam świadkiem:(( Ogólnie na 10 punktów lokal ma u mnie 4;) Aha i na koniec jeszcze słowa bezpośrednio do Pana: zajmij się pan lepiej pubem niż podrywaniem (nieraz jeszcze niepełnoletnich;//) panieniek. To tyle . I powodzenia w dalszych zmianach:))

• w poście zastosowano krytykanctwo wobec osoby, firmy, produktu lub usługi (krytyka dla krytyki, negatywna krytyka bez podania argumentów, wytykanie pomyłek i braków); na tym Forum krytykę powiązaną z negatywną oceną należy popierać argumentami, np. negatywnie oceniona jakość wykonania usługi lub produktu musi być poparta faktami, danymi, uzasadnieniem itp.; nie należy upominać za drobne pomyłki w pisowni, ponieważ Forumowicze nie mają możliwości edycji napisanych przez siebie postów i ewentualnego poprawienia błędów.
    Gość_była klientka
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 35

No więc Panie właścicielu tego "niby pubu" radzę postudiować troszkę słownik ortograficzny;)) A co do lokalu to raczej z tą czystością to przesada. Może i fajna muzyka ale klimat w lokalu żenada:(( i jeszcze ta pyskata młoda kelnerka, lepiej aby czasem buzie zamykała bo chyba za dużo ma do powiedzenia w pewnych sytuacjach:/. Czystość w łazienkach pozostawię wątpliwości, ponieważ trudno abyście doglądali ich po każdym (czasem bardzo niewychowanym) kliencie. Chwali się sprawdzanie dowodzików, chociaż powiem szczerze z małym skutkiem niestety:( bo niepełnoletni i tak mogą u was spożywć alkohol sama byłam świadkiem:(( Ogólnie na 10 punktów lokal ma u mnie 4;) Aha i na koniec jeszcze słowa bezpośrednio do Pana: zajmij się pan lepiej pubem niż podrywaniem (nieraz jeszcze niepełnoletnich;//) panieniek. To tyle . I powodzenia w dalszych zmianach:)) Wrzucam jeszcze raz moją wypowiedz o tym pubie i prosze nie usuwać bo odpowiadam na zadane pytanie moja opinia! pytacie jakie my mamy opinie to czemu usuwacie negatywne odpowiedz!!! To tylko szczera prawda!!! PROSZE NIE OGRANICZAĆ WOLNOŚI WYPOWIEDZI KAŻDEGO CZŁOWIEKA!

Gość_Wkurzona
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 40

Dziękujemy za zaproszenie i w wakacje skorzystamy:)Pozdrawiam osobę GG121 z 07.03.Dobrze,że coś robicie(Ty lub ludzie ,którzy coś działają a zazdrośnikom pasuje by nic nie robić- konkurencja...???)a ten nasz Ostrowiec taki smutny!!!!!Przyjezdni też tak twierdzą(nie ma gdzie zaprosić,tych lubiących każdy rodzaj muzyki w zależności od wieku!)i wiem,że wam na wstępie,podcina się skrzydła.Trzymajcie się!Co do łazienek,to w lokalach ostrowieckich nie było syfu tylko w jednej.Żenada:)

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 48

Bardzo lubię pizze z lokalu, według mnie najlepsza w Ostrowcu i nigdy się nie zawiodłam. A co do imprez to one nawet mnie nie interesują, bo w większości lokali w Ostrowcu jest niestety to samo... Pijane małolaty i słoma z butów wyłazi co niektórym mieszkańcom.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 59

Co to za kiero?

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 60

goście z Erce

Gość_Erce
    Zgłoś
W tym wątku znajdują się 12 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
FHU MALPOL Halina Michalec
Branża: Nieruchomości
Dodaj firmę