Wlasciciel DOLCE VITA pyta jak chcielibyscie zeby wygladal pub , jakie wprowadzic zmiany lub zespoly lub jaka muzyka...Czekamy na propozycje a postaramy sie do nich przyczynic.
Ja bym miala tylko "ale"-jeśli chodzi o pizze-byliśmy w lokalu ze znajomymi w styczniu i zamowiliśmy pizze za bagatela 38zł(jedna) z dodatkami oczywiscie,a szczerą prawdą jak na pizze za taką cene spodziewaliśmy się konkret,a składników było tak mało,że aż nas zrazilo.Ciasto pycha,tylko ta uboga ilość składników....
Mogloby byc chociaz czysto zwlaszcza w lazienkach,wiecej kultury ze strony obslugi noi niech muzyka bedzie jaka jest ale chociaz trzezwosci od tych co odpowiedzialni sa za muzyke moglibyscie wymagac,poprawic jakosc jedzenia i cola normalna a nie z biedronki!!
Problem nie w samym lokalu: problem w lokalizacji. Dzielnica taka sobie, mieszkam rzut beretem i obserwuję w sobotę wiecorem co się wyprawia. A lokal ma raczej stałych bywalców, który przychodzą i dobrze się bawią tak czy owak. Fajne jest to, że czase odbywają się jakieś koncerty w lokalu, ale szczerze powiedziawszy przydałoby się więcej reklamy przed wydarzeniami.
od trzech lat kidy jest prowadzona Dolce Vita nigdy w zyciu nie byla podawana zadna cola zawsze coca cola. pozatym lazienki sa czyszczona co 20 minut a jezeli nie umiecie utrzymac czystosci po sobie ... to wy nie macie kultury jako klijeci nie umiecie szanowac wlasnosci innych
najdrozsza pizza w lokalu kosztuje 31 złoty i jest to pizza 60 cm. prawie wszystkie nasze produkty sa z Włoch bez mozzareli ktora jest kupowana w ostrowcu a nie zwyklego sera i szynka ktora jest kupowana w publimie. nasza pizza to prawdziwa pizza Włoska. nawet pomidory sa z Włoch. sos pomidorowy nie jest mieszany z koncentratem dlatego tez moze nie smakowac kazdemu.
W żadnej pizzerii w Ostrowcu nie ma sera. Wszędzie jest produkt seropodobny. Wy też nie macie mozzarelli tylko produkt a'la mozzarella.
co to jest Dolce Vita i gdzie jest?
Ja proponuję zrobić trochę urozmaicenia jeśli chodzi o muzykę. Na tę chwilę lokal kojarzy mi się tylko z disco polo i dlatego w nim się nie pojawiam. Rozumiem i szanuję to, że ktoś może lubić disco polo ale ja np. gustuję w rnb a w Oc nie ma gdzie się przy tej muzyce pobawić. W sferze ciągły house - nie mam nic przeciwko, ale tam leci TYLKO to ostatnimi czasy. Margarita - fatalne nagłośnienie. Więc postawił bym na różną muzykę, różny klimat - stworzył profil na facebooku (chyba, że już taki jest o czym nie wiem) i informował jaki jest plan na najbliższy weekend.
Jeśli potrzeba dj'a (ze sprzętem) do rozkręcenia Rnb odezwijcie się na gg 4939685 i mam znajomych którzy się tym zajmują. Pozdrawiam
http://www.facebook.com/#!/pubdolcevita To jest profil pubu na Fb, proponuję ulepszyć!
Wydaje mi sie ze powinno sie zmienic osoby zajmujace sie muzyka to znaczy tego pana co spiewa:)niby wokalista:):):)Duzym zaintereasowaniem cieszy sie muzyka Disco Polo:)wiec moze zorganizowac jakis koncert znanego zespolu Disco polo???wydaje mi sie ze dobrym pomyslem jest tez zorganizowanie co jakis czas konkursu karaoke gwarantuje obecnosc i udzial:)aha jeszcze w sprawie tych panów śpiewajacych:):)używaja podkładow Midi co bardzo psuje jakosc muzyki:)troche poswiecenia czasu i mozna uzyc podkladów Mp3 dużo lepszej jakosci:)i jak juz jestem w temacie tych panow jak juz spiewaja to juz niech chociaz udaja ze graja na klawiszach:)a nie stoja jak kolki popijaja piwo:)to sie mija z celem chca spiewac to niech to jakos wyglada i niech troche interesuja sie muzyka nowosciami:w koncu jakies pieniadze za to biora:)Dziekuje za Uwage i czekam na info co i jak w Dolce Vita jakie zmiany:)
ZMIENIC OCHRONE, ZMIENIC WYKONAWCOW MUZYKI, POLEPSZYC WYSTROJ PUB ZADBAC O WYGLAD LAZIENEK I ULEPSZYC MENU - KULTURA I HIGIENA MUSI BYC I WIECEJ REKLAMY DLA LOKALU BO OSTATNIO ZOSTALA ZEPSUTA. LOKAL BEZ OGRZEWANIA I BEZ KLIMATYZACJI TAK TEZ NIE POWINNO BYC, CZEMU MAM ZOSTAWIAC KURTKE SKORO POZNIEJ MAM UMIERAC Z ZIMNA NA PUB BRAK ORGANIZACJI NA SZATNI ZAMIAST PLASTKIKOWYCH NUMERKOW KAWALEK JAKIEGOS SWISTKA ZA KTORY POZNIEJ TEZ MOGE DOSTAC INNEJ OSOBY KORTKE . TEN CO ZBIERA PIENIADZE ZA BILETY NIE POWINIEN ROBIC PIZZY TO WYGLADA OCHYDNIE I JESC MI SIE ODECHCIEWA ORAZ WLASCICIEL NIE POWINNIEN WTRACAC SIE W BOJKI KLIJETOW Z OCHRONA POWIEWAZ TRACI ICH RESPEKT I OPINIE. ALE OGOLNIE MAM SENTYMENT DO TEGO LOKALU :)))))
dla mnie wystarczylo by pub byl inny wyglad chodzi mi o to ze kolorystyka nie jest taka d
fajna i przyciagajaca troche innych fajnych efektow moze maty dzwiekoszczelne i dekoracje . Do obslugi nie mam nic tylko 1 uwage co to tej kobiety co na pub jest. Chyba za stata bez urazy mysle ze mlodsza dala by rade lepiej bo nieraz mamy z kolegami bardzo syf na stolikach.Co do restauracji wszystko ok pizza najlepsza w miescie nie jadlem lepszej no tylko we wloszech jest zarabista.
To Ty chyba gościu z 15:29 nie jadłeś dobrej pizzy, w dolce vita jest bez smaku.Trzeba sosem polać żeby czuć że coś tam się je, a o ile mi widomo we Włoszech pyszna pizza to taka aromatyczna bez jakiś tam keczupów sosów itp powinna smakowac
ja wyrazilem swoje zdanie kazdemu smakuje co innego a po 2 to jestem pewien ze w dolce vita nie daja keczupu do sosu na pizze to sa pomidory na 1000% chyba ci cos tam zrobili ze sie tak zle o tym wyrazasz a nie byles to ci gadasz o pizzy we wloszech jest prawie identyczna ja we wloszech
paranoja co sie tak wszyscy tej dolce czepili chcecie komfortu to jedzcie do lokalu gdzie za wstep płacicie 25-30 zł a nie 5zł i z małoletnimi wykreconymi bedziecie sie bawic to jedno z co do pizzy jest bardzo dobra,klimat zreszta tez ,jesli mozna sie do czegoos przyczepic to to dlugosci przerw pana ktory spiewa ale sumie chlopak tez chce oddychnac.ja to mam wrazenie ze jeden i drugi watek zakłada i podsyca niezdrowe tematy jakis wróg szefa,takze ludzie nie czytajcie głupot niech kazdy idzie i sie przekona sam