niechlujny lokal, tak samo jak wlasciciel, ktory zanim przystapi do wyrobu pizzy nie myje rak! ogolnie mordownia... i ta kocia muzyka, lokal dla ludzi o mocnych nerwach, szukajacych extremalnych wrazen...
dokladnie -bo w pysk też można oberwać-ciągle zmieniajaca się obsługa i pijani kierowcy
a o polakach mowia ze najbrzydsi pod sloncem..hahahhah a ze wlochy brudasy...to jedzcie tam ...zobaczycie jak mieszkaja i jak sie ubieraja...to wy sie mozecie schowac...
Skoro wam tak nie odpowiada ten lokal to po co tam chodzicie i wygadujecie takie rzeczy...Dolce Vita ma swój klimat...a obsługa jest wporządku.
ja tez uważam że jest tam ok właściciel miły klimat oki jak komuś nie pasuje to może tam nie chodzić a nie wypisywać złośliwie bzdur.a cd czystości i higieny włochów to dbają o siebie napewno bardziej niż co niektórzy polacy.takie jest moje zdanie...
NIE, nie i jeszcze raz nie.. byłam tam raz na nie całą godzinkę i uciekłam stamtąd i nigdy więcej tego miejsca, muzyka beznadziejna, a lokal niechlujny! przypominało mi to spelunę...
inteligentny człowiek to w potrafi sie bawic i dostosowac do każdego środowiska potrzeba tylko chęci i pozytywnego nastawienia do zabawy
Bylam tam pare razy i powiem tak.wlasciciel i obsluga tego baru jest okropna!!!kupilismy piwo wypilismy doslownie po pare lyczkow i poszlismy na parkiet przychodzimy i piwa nie ma,stolik czysty.pani za barem powiedziala ze byla pewna ze juz wyszlismy wiec wylala nasze piwo.kupilismy nastepne i powiedzielismy ze idziemy sie bawic zeby nie ruszala ze stolika,niestety sytuacja sie powtorzyla a potem posypaly sie w nasza strone wyzwiska i obelgi,nie rozumie ich podejscia do klienta.zamawiam coca-cole a dostaje cole z biedronki no prosze was to jest nie do pomyslenia co tam robia,niee polecam zamawiac rowniez 50-siatek wlewanych z pod lady,szkoda gadac nic sie nie zmienia w tej restauracji jest brudno,w lazienkach mozna sie utopic i przewrocic nikt tam nie sprzata.