Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Dobry stomatolog dla dziecka 4-letniego. Proszę o jakieś podpowiedzi

Ilość postów: 27 | Odsłon: 6441 | Najnowszy post
  • Dobry stomatolog dla dziecka 4-letniego. Proszę o jakieś podpowiedzi

Stomatolog - małe dzieci

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Dobry stomatolog dla dziecka 4-letniego. Proszę o jakieś podpowiedzi

polecam gabinet Sęderków

wilemo5
      Zgłoś
      Odpowiedz

byłam z corka u dr jakubowskiej na os.rosochy bardzo miła i ma podejscie i pomogła

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Senderków...wilemo.

Gość_K.
          Zgłoś
          Odpowiedz

Pani Beata Koch-Gortad róg Radwana i Polnej.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

pani dr Iwan jest super,fajnie zagada i zawsze da jakąś nagrodę,mój syn 4letni bez oporów szedł na wizytę

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Pani doktor na Stawkach w przychodni Lekarz - bardzo miła, delikatna.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

Odp.: Dobry stomatolog dla dziecka 4-letniego. Proszę o jakieś podpowiedzi

a możesz napisac gdzie przyjmuje?

Gość_nika
                Zgłoś
                Odpowiedz

na słoneczku - na górnym pasażu

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Ooo , wilemo5 , to już nie polecasz dr Faryny-Nawojskiej ? Co się zmieniło , byłaś przecież jej zagorzałą fanką , na każdym wątku stomatologicznym ją polecałaś i pisałaś , że Twoja córka uwielbia do niej chodzić...?

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Chodzimy do dr Nawojskiej teraz, ale córka ma 11 lat.

U Senderków by lam z nią leczyć mleczne ząbki, gdy miął 3 latka i podejście było bardzo miłe, dlatego ich polecam.

Na pewno dr Faryna-Nawojska również przyjmuje takie małe dzieci, ale podkreślam- moja córka ma lat 11 a nie 4 a to jest duża różnica.

wilemo5
          Zgłoś
          Odpowiedz

No fakt, wielu lekarzy idzie na łatwiznę i z wygody nie chce przyjmować małych dzieci - pewnie , że z 11-latkiem łatwiej niż maluchem.

Po tym można poznać kto jest dobrym dentystą - nie ma różnicy ile pacjent ma lat , każdemu potrafi pomóc. Dr Senderek jest tego najlepszym przykładem . Też go polecam , leczy moje dzieci od najmłodszych lat i tylko do niego chodzimy całą rodziną.

Gość_basia
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

dr Popek ze słonka

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Ja szczerze polecam panią Majcher Sokołowską, numer do niej: 41 263 25 25. z uśmiechem przyjmuje pacjentów.

Od dziecka do niej chodzę. Zawsze jak byłam mała to mi opowiadała co mi będzie robić,opisywała narzędzia itp.bardzo mi się podobało i nigdy się nie bałam do niej iśc.Super leczy ząbki

Gość_monika
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

p.Lesicka Pułanki ma kamerę pokazuje dziecku na ekranie, wyjaśnia, dziecko może być w gabinecie jak rodzic ma leczone zęby

Gość_gg
      Zgłoś
      Odpowiedz

z całego serca polecam Pania Dagmarę Kurdys lub Kundys, nie pamietam:) od roku chodze do tej Pani z moją 5letnia córką , polecam zawsze moim znajomym, bardxzo dobry kontakt z dzieckiem, podczas całej wizyty ma kontakt z dzieckiem, tłumaczy co robi, pokazuje, pozwala obsługiwac fotel, daje nagrody, pracuje w gabinetach przy jana pawła, tam, gdzie maja szczepaniaki gabinet, piotra szczepaniaka polecam dla dorosłych:)

Gość_maryska
        Zgłoś
        Odpowiedz

M.Plech ul Reja.Dzieci znieczulane gazem moja córa przestała się wreszcie bać dentysty i borowania.Polecam

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

zdecydowanie odradzam starego STERNALA ,kiedyś przyjmował w bloku na ul Wspólnej .Kiedyś ,gdy mój syn był mały ,udałem się do tego ŁOBUZA aby pomógł memu dziecku w cierpieniu, poprzez usunięcie zęba.Mój synek płaczliwie tego DRANIA zapytał czy będzie to bolało?.Ten chłop w białym fartuchu (człowiekiem nie mogę go nazwać) powiedział do mego dziecka:wstań z fotela! synek wstał ,gdyż mu asystowałem. Ten KONOFAŁ powiedział do mego dziecka: wyjdż z mego gabinetu -nie będzie bolało!!!!!!!!!.To nie jest człowiek!!!!!!!!!!!!!.Nie wiem ,czy jeszcze ten człowiek żyje.ODRADZAM KAŻDEJ OSOBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!omijać tego łobuza

Gość_mirecki
      Zgłoś
      Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
WarszawaRemont.com
Branża: Remonty
Dodaj firmę